Кьолн: Крайнолеви и крайнодесни в меле, ранен полицай

Няма арестувани за агресивните действия на фракциите
21 дек 2018 14:00,
24
Кьолн: Крайнолеви и крайнодесни в меле, ранен полицай
Снимка: Reuters

Един полицай е тежко ранен в Кьолн при нападение на десетки крайнолеви активисти над публична среща на крайнодясната партия "Алтернатива за Германия", съобщи германската полиция, цитирана от Франс прес.

Още по темата

Антимигрантската и антиислямска партия била организирала срещата си в сградата на музей, когато въпреки полицейското присъствие множество активисти нахлули на трибуната.

Те били изведени от полицията, но оказали съпротива и един полицай паднал от подиума и получил тежки наранявания, пише БТА.

Няма арестувани, но полицията е записала самоличността на 40 души за започване на съдебни действия за нарушаване на закона за публичните събрания и за оказване на съпротива на полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Аз също видях видеото, нападатели са левите екстремисти, представителите на АФДв Бундестага, присъстващи на този граждански диалог, не са екстремисти, а здравомислещи хора с национал-консервативни разбирания, загрижени за бъдещето на децата и внуците си. В мелето участваха само левите антидемократи и полицията, която пазеше законното събрание. Публиката от няколко стотин хора на средна възраст остана възмутена от действията на левите фашисти.
20
0
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
От 9 години живея в Германия. От 4 години работя в германска фирма, всички колеги са немци. Работил съм и с турци, араби,поляци,италянци,виетнамци и цветнокожи. По-тъпо ,лицемерно и арогантно племе от немците не съм видял.
19
0
 
4
 
! Отговори
Един от Германия преди 5 години
Така наречената "Антифа" са новите леви фашисти, които не търпят мнение различно от тяхното и се разправят физически с всички разумни хора, които искат да спрят ислямизацията на германия и Европа. На ислямистите не им е необходима собствена терористична организация в Германия, щом "Антифа" действа срещу собствения си народ.Членовете и са най-често безработни безделници, живеещи в комуни в окупирани от тях изоставени сгради, като например на ул. Рига в Берлин. Опасно е там за всеки случаен.
18
0
 
0
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Клипа по-долу се казва "Evropa roku 2029" (Европа през 2029 година).Този клип е създаден от чешки националисти и го има преведен на английски, немски, френски, руски, полски и други езици.Клипа е създаден през 2009, говори за 2029 година, а всичко това във видеото се случва сега!Как може едно клипче да стане реалност...https://youtu.be/_r4EA0O0uIw
17
1
 
6
 
! Отговори
AfD Германия преди 5 години
Ей затова ще се преселваме с жена ми немкиня и децата до 1-2 години в България. За нас Алтрернатива за Германия е ЕДИНСТВЕНАТА разумна партия и алтернатива на Режима на Меркел. За голяма жалост процентът на наивните леви и зелени хуман-империалисти, от хранилката на Сорос, е много висок в Германия. Училището и църквата са ВРАГОЕ на всичко НЕМСКО и на германския народ, обречен на ГЕНОЦИД ! Тук вече няма фолклор и традиции за разлика от България, а народ без такива е загубен. Да живее България !
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да подкарат миризливите пещерняци - ***, там има много такива ***.
15
3
 
4
 
! Отговори
IYl НАЦИ lYl преди 5 години
Тия комунисти и либерасти разбират само от война, но нали са мишки първо ще отъпчат хубаво горите тия мизерници да се крият и ще грабят мляко и яйца кокошкарите от възрастните хора по селата и ще правят мизерии, като едно друго малцинство...
14
3
 
3
 
! Отговори
Кютук преди 5 години
Съгласен съм че Германците баланс не познават, те знаят една логика и дисциплине, другите сензори са им избити от главата от мини-казармите наречени немски семейства. Тези хора имат толкова дълък път като нациа до нормалноста и в същото време са такива догматисти, че успяха даже християнството да го превърнат в някакъв херметизиран ад на земята докато Наполеон не им разчука кухата "Свещенна Римска Империя" основана на срамна имитация на Рим, за която никой не иска да говори в днешно време
13
0
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Бих ти платил един билет до Кьолн. Ще видиш как немците-алкохолици-клошове си делят кротко едно и също място с араби-джънкис на нещо си. А миризмата е... интернационална!
12
1
 
26
 
! Отговори
Moghul преди 5 години
Тези са достойни за съжаление. Леви, десни мръзнат и се бият на студа, докато Хасан прави деца и си стои на топло, без да му се налага да бачка, да плаща наеми.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мигрантите са замили инструментите преди празниците.
10
1
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Предколедно - крайно леви и крайно десни - ритат полицаи като бесни...
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коледно новогодишната магия обхваща Кьолн.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Асан удари Мехмет в Кьолнулъ, Германистан" е нормалното заглавие на статията. Спорили са за херо.. ъъъ... детски надбавки.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на момчетата от АфД
6
1
 
18
 
! Отговори
епизод 1 преди 5 години
Фюрера се завръща
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия е нация на крайностите. Или ще бъдат крайнодесни или крайнолеви и нищо по средата. Под антимигрантска политика навремето разбираха като горяха хора в пещи, а сега под промигрантска разбират да си подменят населението. Абе след 1945г. не трябваше да има такава държава ама карай.
4
0
 
13
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
Това не се ли случваше ежегодно на 1 май?Нещо са подранили много.Само левите ли имат право на митинги и нещо като не им е угодно веднага скачат на бой.Иначе много либерални с чужденците.
3
0
 
1
 
! Отговори
Продължение на 2 преди 5 години
Разбира се какво пише в статията, моите извинения.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо се омотах в тази статия. Кои са крайнолеви, кои са крайнодесни и кои от тях за какво се борят? Стана като онзи репортаж в "Господари на ефира" - "Той дади от тука и той един тука отиди и айдееееееее..." :)