Майка уби децата си в Германия и се опита да се самоубие

Жената се е хвърлила пред влак, но е оцеляла
4 сеп 2020 09:33, Петя Славова
35
Майка уби децата си в Германия и се опита да се самоубие
Снимка: БГНЕС

Пет деца са намерени мъртви в апартамент в Западна Германия, съобщи полицията. Местните медии съобщиха, че са били убити от майка си, която по-късно се е опитала да се самоубие.

Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, обяви полицията, без да дава повече подробности. Те са били на една, две, три, шест и осем години. По-късно майката се е хвърлила пред влак, но е оцеляла със сериозни наранявания, се казва в доклада. Взета е под полицейска защита.

Според "Билд", бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че дъщеря й, на 27 години, е убила пет от децата си и вероятно е избягала с другото си дете с намерението да се самоубие. По-късно 11-годишният син на жената е открит невредим, съобщава Bulgaria ON AIR.

Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на около 35 км, където е скочила пред влак. Тя е спасена между две от линиите и е откарана в местна болница за лечение, съобщи националната информационна агенция ДРА, позовавайки се на спешните служби. Разследванията продължават, съобщиха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
18
 
! Отговори
gsh преди 3 години
Ми не е гастарбейтер, каква се Кристиане, това си е баш немско име, поне погледнете какво пише по западната преса. Живеели са в квартал с много "социални" проблеми.
10
13
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Бог да се смили над убитите деца и най - вече над майката. Колко тежко трябва да ти е било, за да посегнеш на същества които си раждал и са твоя собствена плът!Дано душата на майката намери покой!
9
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гастарбайтерка 101% от Балканите. Няма какво друго. Тичат един след друг да са тинята на ЕС и, като видят, че причината да са утaйки, не е в държавата, ами те самите не стават за нищо, скачат пред влакове и се избиват. Закон.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Северен Рейн-Вестфалия ,начело с Кьолн,вече е турска колония.Все пак ,трябва да има някакви мотиви,за да се случи всичко това и защо е бягала,ако е искала да убие и себе си и другото дете?
7
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не се споменава че е туркиня
6
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда да споменавате етноса или религията ...... Ясни са. Както и стана ясно че инжинерите и ядренирте физици от Арабския свят и Африка могат единствено да проектират деца - бездънен извор на проблеми , заетост на криминалната полиция в страната и неспиращи оплаквания за все по-големи и по-големи социални помощи .На вече възрастното германско население не им остава нищо друго освен да построят нови къщи за "инжинерите" да им осигурят комфорт... и да измрът от старост.
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко нелогична ми се вижда тази история,ако иска да убие и последното дете и да се самоубие,защо ще бяга нанякъде с него?И какви са мотивите за тези действия?
4
6
 
30
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Родила на 16 години...интересно с какви корени е тази германка...
3
5
 
37
 
! Отговори
Сигурно преди 3 години
е германка, колкото аз съм космонавт!
2
4
 
34
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ХА ХА ХА 10 ДЕЦА НА 27 ГОДИНИ КАТО ЕДНОТО ДЕТЕ БИЛО НА 8 :DЕГАТИ И ГЕРМАНКАТА :DПО СКОРО Е РОДИЛА ТАМ ЕДНОТО СИ ДЕТЕ И ТАКА ЗАРАДИ НЕГО СА И ДАЛИ И ГРАЖДАНСТВО!
1
3
 
22
 
! Отговори
123 преди 3 години
Щом е забременяла на 15...явно не е съвсем у ред! Да почиват в мир дечицата!