Зеленски с молба за незабавно членство на Украйна в ЕС

Той обяви във видеообръщение, че загубите на руската армия възлизат на 4500 души
28 фев 2022 12:41, Ния Христова
40
Зеленски с молба за незабавно членство на Украйна в ЕС
Снимка: БГНЕС
Украинският президент Володимир Зеленски се обърна с молба за незабавно присъединяване на страната му към ЕС по нова специална процедура, съобщи БГНЕС.
 
Той обяви във видеообръщение, че загубите на руската армия възлизат на 4500 души. Също така, по неговите думи, по време на бойните действия в Украйна са загинали 15 деца.
 
По-рано министерството на отбраната на Украйна съобщи, че убитите и ранени руски военни възлизат на около 5300 души, припомня Би Би Си.
 
Руското министерство на отбраната не съобщава за броя на загиналите и ранените сред своя военен контингент. То обяви вчера единствено, че има загуби.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ой...тоя вече прекали ,то НАТО сега в ЕС )
14
5
 
35
 
! Отговори
Хайде бе преди 2 години
Да се хвалиш,колко хора си избил,изконни ценности на ЕС,които Украйна покрива,затова ли през задния вход ?
13
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 Каква русия, то само някакви разпищолили се джихадисти и башибозук праща путин. Ама и кавказците отказват да се бият и вдигат бунтове.
12
4
 
27
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Личи си че руснаците гледат дружествено на украинците. Ако се биеха срешу германци или каквито да е там смятайте. И затова нещата стават бавно и методично. Тука няма и фронт. Ври и кипи на много места. Опипва се почвата за истинското влизане.
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма значение какви са, самите укри твърдят, че децата са мислили, че са на учение. Защо ги избиват тогава? Самият Путин пспомена преди 2-3 дена, че продължават военните действия срещу неонацистите, каквито са според него Бандеровците. Но руснаците избягваха да се бият с украинската редовна армия. Чета ги по разни сайтове...та те са приятели в игри, по сайтове, къде ли не! Има разделени семейства - едните живеят в Украйна, други в Русия! Не може така да се тупаме в гърдите, че сме убили деца!
10
5
 
27
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Хайде сега, Незабавно членство, големи тарикати са тия украински политици, то си има ред за прием. Ако ставаше така то ще пламе война в цяла Европа, има предвид кадидат членове на ЕС като Турция и Македония.
9
13
 
5
 
! Отговори
До FMC преди 2 години
Зеленски не се радва,никой не се радва.Но все пак това са агресори.
8
1
 
9
 
! Отговори
2 неща преди 2 години
1. Септември 1877 шипка вали сняг. И 2. Антитерористите в авангард. да живее путин
7
6
 
30
 
! Отговори
user преди 2 години
личи си големият комик, всички от ЕС му се смеят на искането :)
6
5
 
20
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Неприятно впечатлерние прави, че се броят загиналите противници и загиналите деца. Нека преброим загубите на Украйна като цяло. Нека врагът си брои загиналите деца...които за мен са деца - много сме били в армията и на 17-18-19 ти си още дете дефакто. Как може Зеленски да се раздва, че е убил 4500 деца под 20 години?
5
7
 
11
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Защо ни е нужен свят без Русия в него?Рова са думи на Путин. Следващото което очакваме е взривена атомна бомба, вероятно някъде в Северно море между Дания и Великобритания!
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1АкоЕСприемеУкрайна(Покрайнината)през "задната врата"ще направи голяма грешка,защото неменуемо ще предизвика дебат за приемане и на Р.Турция2Украйна не е деклсрирала предООНдържавни граници и дефакто не е държава3Украйна никога няма да бъде приета вЕСпонеже има неуредени гранични спорове със съседи4Това ще предизвика и прецедент на Балканите,защото и Северна Македония може да тръгне по пътя на укрите и да стане голяма патаклама5Това ще е последния и зов за прием вНАТО,защото САЩ не я искат.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо убихте свидетеля на бобокови,тва беше безмислено убииство,приположение,че вече е дал показания и се води дело от прокоратурата в италия.
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бием... ама моля бързо ни взимайте... Измислят си по 1000 жертви на ден... Само 15 дена? Браво на Руската армия за старанието и внимание да минимизират цивилните жертви. ФАЩ 15 деца на веднъж ги думва... А тоя къде се покри - вече трети ден няма селфита?
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната с Русия ще им се стори като ренесанс спрямо членството в ЕС