Кирил Петков събра лидери от коалицията, разискват приемането на РСМ в ЕС

От МС не потвърдиха
29 мар 2022 22:35, Петя Славова
165

Премиерът Кирил Петков е събрал лидерите от управляващата коалиция на извънредна среща тази вечер на "Дондуков" 1.

От пресцентъра на Министерския съвет не потвърдиха дали такава среща има, но според информация от "24 часа" темата е присъединяването на Северна Македония в ЕС, предава Bulgaria ON AIR.

"Чувствам, че имам приятели до себе си и исторически нашите отношения се подобриха изключително много, защото си говорим често и имаме обща цел. С кризата в Украйна евроинтеграцията на Западните Балкани става още по-важна", каза вчера премиерът Петков след срещата в София на държави членки на НАТО от Югоизточна Европа.

БСП обаче има твърда позиция по темата и ако се стигне до решение България да даде зелена светлина за евроинтеграцията на РСМ, то това може да доведе до сътресения в коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
12
 
! Отговори
Аре сега те да се... преди 2 години
Тия да са мислили когато е било време. Ако са на зор - знаят какво трябва да направят, за да ги пуснем в ЕС.
47
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо няма да му се случи. Щом няма реакция на всички неадекватни действия до момента и това ще мине. Както виждате на Кирчовци не им пука за нищо. Те дойдоха с единствената цел да се нахранят набързо, но войната в Украйна малко обърка сметките им. Киро и Кокорко нямат пари в бг банки и имоти в България. Ще си бият камшика в един момент и ще им видите задния номер на цървулите. До сега тези мошеници щом не са свалени, лесно няма да ги свалите. Ще фалират България и сами ще избягат. Народа спи.
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като изключим простолюдието, което пише тук... една от доктрините на ЕС е да разширява ЕС на изток по една причина. Тя е избягването на попадане на изолирани страни в орбитата на комунистите. Което е много опасно, както се вижда днес. На никой не му трябва в ЕС Македония... нито пък България. Просто така премахват психопатите от кремълин да превземат страни.
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире кажи за меморандума за един милиард, дето го подписахте набързо защото фирмата ви я препоръча Мустафа, даже изпратили човек от посолството и Кирил веднага подписа, а кокорчо гепи 12 милиона за музеите, парламента гласува, в постановление на МС парите ги няма
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проклет да е! Да не види бял ден, никъде по земята да няма спокойствие за него! Всичко да става на пепел в устата му!
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белосал са е пак
42
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо, снежните топки на Шипка ще ти се сторят като детска песничка ако отстъпиш за Македония!Опичай си акъла, че вече едвам те траев, да не кажа, че си направо да одтавка. Ако не беше войната, да си си заминал.Целувки трябва на Путин да раздаваш, не на Джонито, че засега те спасява от наритване отзад. Тамън имаш и мегдан да покажеш какъв предател си!
41
1
 
31
 
! Отговори
Nqkoi преди 2 години
Бая простотии направи и все му се разминава, ама за Македония ще има реакция!
40
1
 
24
 
! Отговори
михаал преди 2 години
Този ни продаде, да ви е честито. Сменяйте знамето защото трибагреника е изгорен
39
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро просто си рита здравната книжка.Предайте интересите на България и ще видите какво е народен гняв!
38
1
 
32
 
! Отговори
Бгг преди 2 години
Това канадско meкере ще ни продаде . Защо бърза ??? Нима за месец се решиха всички проблеми с макета ? Господарите му явно го натискат .
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Никога повече ПП Сетила се мара да се побара!
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кики да каже за 8 секунди какво каза на Байдън.Не вярвам да му е казал всичко което излезе като официална позиция за "срещата".Този неадекватник лъжата за нищо я няма.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казаха муда лови рибав мътната вода.Мътят е тези, които му казват.Този превърна страната ни в американски кен..еф!
34
8
 
26
 
! Отговори
Никога повече ПП преди 2 години
Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро *** от ПП. Следващият път за ГЕРБ . Всичко се увеличава но заплатите не мърдат
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не е събрал. Коалиционните партньори са изпаднали в шок и ужас след изказването на Киро, че чувствал приятелски народ или нещо подобно. Може да се провери. За това се събират и не той ги е събрал, а Корнелия Нинова вероятно почва да извива отново ръце. Киро има натиск от външни посолства. Точно за това го инсталираха с фалшификации и манипулации на изборите. Киро е маша.
32
25
 
3
 
! Отговори
Бруно преди 2 години
Комуноидите да отиват на хуI. Разделят народите и от двете страни и играят за тяхната родина россия. Това са бвзродници. Не може да държим два народа заложници заради тези продажници. Македония и Албания заслужават зелена светлина. И ако не от една съседна приятелска държава, то тогава от кого. Успех, балканци.
31
23
 
2
 
! Отговори
гнъс преди 2 години
Партия герб се влачи по корем, но не пропуска да угоди на съветския си фюрер, който ги светна във всичките далавери с еврофондове.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех , как няма да кажат дали са се събрали и за какво по тъмна доба, нали щяха да са прозрачни.
29
0
 
17
 
! Отговори
Алко Балко преди 2 години
Кирееее, вкарай македонците в ЕС на нашето място.