Кирил Петков събра лидери от коалицията, разискват приемането на РСМ в ЕС

От МС не потвърдиха
29 мар 2022 22:35, Петя Славова
165

Премиерът Кирил Петков е събрал лидерите от управляващата коалиция на извънредна среща тази вечер на "Дондуков" 1.

От пресцентъра на Министерския съвет не потвърдиха дали такава среща има, но според информация от "24 часа" темата е присъединяването на Северна Македония в ЕС, предава Bulgaria ON AIR.

"Чувствам, че имам приятели до себе си и исторически нашите отношения се подобриха изключително много, защото си говорим често и имаме обща цел. С кризата в Украйна евроинтеграцията на Западните Балкани става още по-важна", каза вчера премиерът Петков след срещата в София на държави членки на НАТО от Югоизточна Европа.

БСП обаче има твърда позиция по темата и ако се стигне до решение България да даде зелена светлина за евроинтеграцията на РСМ, то това може да доведе до сътресения в коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
3
 
! Отговори
Буци Мандела - Банкя преди 2 години
Наричайки се Навални, делюзионния Баце се погреба в небитието сам. Много жалък край за толкова влиятелен човек. Баце не постигна НИЩО в живота си. Ама НИЩО.
67
4
 
1
 
! Отговори
Руми преди 2 години
Кирооо да арестуваш!
66
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** си мисли че Путин има нещо общо с тиквата от Банкя. Алоу седесарите сте много зле. Вече взехте да си плюете довчерашния *** за който се залепихте. Същият тоя тиквич му беше и министър оня христо на прокопиев, дет и той го играе някакъв вид уж седесар. И всичкото туй се плюнчи на Путин. И иска да залепи и тиквата еднокнижник към човекът който ръководи света . Баси наглостта.
65
2
 
0
 
! Отговори
Уххх..настъпи мотика преди 2 години
Давате ли минуси? Давайте! Тия минуси дето ги давате, са просто поредната ГНИЛА идея във вашата глава. ПОРЕДНАТА гнила идея, която няма да доведе до нищо добро. Знайте го.
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, разликата между македонец и бесарабски българин е тази, че единия на чист руски ти обяснява, че е истински българин, а другия на чист български, че не е.Капиш?
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плюеха ни общо как народ,държава,управление на фашисти,нацисти,хитлеристи от национал-социалисти,че зарад тях националисти,а те правоверни в комунизма,че не са ви го зачитали щом тъй наричали нашите комунисти щот все те се грижели да ги спасяват от чужди лапи,пазили ги от сродни техни що през царско и след туй що сме нямали официално названи социалисти,а са били само *** и пак до спор са стигали с тях,а сега да кажат имали ли сме фашистко управление в парламента,кои са сочили тогаз от тях.
62
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 години
За арестуван политик, камо ли ГЕРБ-аджия, никой никога няма да протестира, знайте го. Народа даже го приветства това - с 200.
61
4
 
2
 
! Отговори
Айде раше преди 2 години
Чакаме да арестуваш оная квачката на ГЕРБ. Гаранция има за какво. Действай пич!
60
7
 
1
 
! Отговори
Много грешки преди 2 години
Тоталната грешка (непоправима вече) на ГЕРБ, беше че много бързАха да изкарат Киро и Асен измамници, докато те са управлявали по-малко от 6 месеца. Щом Радев ги бие като мече дерек, значи са много, ама много зле. Даже по-зле от Възраждане, които де факто събират повече протестиращи от тях... ъъъ--ъъъ awkward...
59
16
 
2
 
! Отговори
Браво Кире преди 2 години
Пълен мандат Кире, пак ще гласувам за тебе, ако се запазите като сега.
58
9
 
4
 
! Отговори
Севда - джип - Путин преди 2 години
Герб били първа политическа сила. В Расия може. В европейска България... мне.
57
6
 
4
 
! Отговори
Делюзионен Гербаджия преди 2 години
Вчера оная шизофреничка севда каза с плам в очите, че ГЕРБ били първа политическа сила. Явно делюзията им прелива вече. Каква първа сила, вие няма да вземете и 200 хиляди гласа, ако изборите са днес. Откачалки такива. Никой не ви иска, освободете България от токсичността си, ако обичате.
56
0
 
12
 
! Отговори
Кирчо Джон Три Волта преди 2 години
Събрахме се да анализираме как тези дни македонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Отидох да видя на мястото. Поканиха ме хората щото имах усещането, че ще излезе нещо голямо. Пред очите ми радостни, те копаха още 3 часа и намериха и мотоциклета му. Аз им викам бре, това е чудо. А един ърхимулог демек какъв където копа, не знам думата на български, та онзи ми вика ще търсим и монетите от онова време. Аз им викам може да е плащал с кредитни карти. Онзи ми вика може.
55
1
 
16
 
! Отговори
КИРО=РАДЕВ=НИНОВА преди 2 години
= ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ........ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИЯ-РАЗДЕЛЕНА,ФАЛИРАЛА, УНИЩОЖЕНА НА 3 ПАРЧЕТА.........
54
4
 
5
 
! Отговори
Герб ореваха всичко преди 2 години
И какво бе? Ако си бяхте мълчали, Тиквата щяха да го разследват, тихо и кротко да се оттегли от лидерската позиция, да отстъпи на Томислав, и да бъде почетен председател на ГЕРБ. Ама толко му акъла. И на тия около него. Жал ми е само за Томислав Дончев - пропилян живот! Такъв свестен човек, използват го само. Жалко.
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците са го решили и са поръчали на Петков да доведе решението до знанието на коалицията и да го приведе в изпълнение.
52
0
 
17
 
! Отговори
Споко Герберасти преди 2 години
Киро и тези от заседанието не могат да направят нищо, защото условията са гласувани в парламента. И от там трябва да се даде зелена светлина, а гласуването ще е явно.
51
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така за три месеца се стигна от "Македония трябва да направи нещо" до "България трябва да направи нещо". Преди това правителство казвахме, че Македония тряббва да се погрижи за влизането си в ЕС, сега вече разбираме, че това е българска отговорност. Промяната продължава.
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е професионален лъжец. Ще ги налъже набързо и ще клекнат. От коалицията никой не смее да се противопостави. Кокала още не е оглозган. Ще се държат като удавници за сламка. Тези кръв ще повръщат-власт няма да връщат.
49
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предател и продажник...