"Ловци на педофили" спипаха университетски преподавател

Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия
Обновена: 18 яну 2023 08:58 | 16 яну 2023 22:22, Йоана Цонева
300

Преподавател от Университета по архитектура в София е арестуван по подозрения за педофилия.

Задържането е станало снощи в столичния квартал "Младост 3" по сигнал на Ален Симеонов от гражданската инициатива "Ловци на педофили".

34-годишен преподавател в университета води кореспонденция близо месец с фалшив профил, който създават от групата "Ловци на педофили". Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия, предава Bulgaria ON AIR.

"Писа на наш женски профил, при което му беше казано, че кореспондира с момиче на 13 години. Очевидно той нямаше проблем с това и очакванията му от момичето бяха освен да правят секс, да бъдат гаджета и да изградят семейство", разказа Ален.

Още по темата
Вчера си уговарят среща с подставено момиче, а веднага след това го залавят. На мястото пристигат и полицаи от столичното Седмо районно управление.

"Той излъга самите полицаи за годините си, представи се за 31-годишен, а е на 34 години. В самия чат каза, че е инженер, на живо каза, че работи в офис в областта на икономиката. Оказа се преподавател в УАСГ. Той е патологичен лъжец", заяви Ален.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи отскоро като асистент в учебното заведение. Ако разследването покаже, че преподавателят е виновен, от ръководството на университета са категорични, че ще приложат закона с цялата му строгост.

Досега "Ловци на педофили" са хванали близо 50 мъже. През утрешния ден предстои на Ален да даде допълнително показания срещу заловения преподавател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
11
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Педофилия, официална, има във всички ромски махали. Защо не се пробвате там, момчета? Няма нужда да се представяте за някой , който не сте. В определени дни и на определени пазари, има и покупко-продажба. Толкоз дебнене...явно сте от тези дето по цял ден цъкат по клавишите и се кефят и самозадоволяват виртуално.
161
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Доньо, 50 нарочени субекта са станали вече. И продължават да действат момчетата. Но си прав, мотивът вероятно е личен. Вероятно някой от тях или техен близък е пострадал. Намерил е съмишленици. Знам ли. Но за мен мотивите нямат значение. Имат значение резултатите.
160
7
 
14
 
! Отговори
Хм... преди 1 година
А роми и техните 13-годишни КУПЕНИ булки ..... КОГА ? Или то там ша яде бой а и не е етнически коректно.... Интересно ще е ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ ВСИЧКИ чатове с "педофила" . Да не се окаже че тоя преподавател е избран и "жертвата" ПЪРВА се е свързала с него и САМА му се е предложила .... А още опвече ако "случАено" студент във същия университет иприятел на Аленчо още по- случАено е бил скъсан наскоро от въпросния "педофил....Не че нещо... ама ВСЯКО "РАЗКРИТИЕ" СИ ИМА ПРИЧИНА ....
159
5
 
8
 
! Отговори
Доньо преди 1 година
Тия момчета като са толкоз ербап, защо не се захванат с официални реклами с разголени момичета, които ми изглеждат на не повече от 16-17 годишни? Нещо не ми се "вързва" цялата история? Много преднамерена! Или някакво отмъщение към конкретния човек, или желание за бърза реклама на гърба на "лесен" субект. Не знам, но има нещо нечистоплътно в цялата история...То ще почнем да се дебнем за щяло и нещяло, като във вица "Жена, дай да си вярваме, че ако почнем да се следим, няма начин да не се хванем".
158
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ама ходете вие в ромските квартали, щом са ви толкова интересни. Нинджите са избрали да пазят българските деца от болни мозъци. Само респект за инициативата.
157
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Били го пребили, пълни глупости. Ако и един бяха пребили по-тежко, щяха да лежат в затвора вече. Момчетата са извикали и полиция. Лъжете нагло, целта е ясна - момчетата ви пречат да си зарибявате спокойно деца в интернет. Но ще треперите.
156
6
 
7
 
! Отговори
Рънърса 4 преди 1 година
Тези подрастващи мутри да ходят в ромските махали, ако им стиска, там се вихри истинската педофилия, както и наркодилърите. Между другото цuгaнuтe са много добри боксьори.
155
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Намерението и стартирала реализация на престъпление също е престъпление. Но дори да не бъде доказано такова, достатъчно е само да бъде регистриран и сплашен превантивно. Както от органите на реда, така и от гражданската инициатива. И да бъде публично и социално осъден и изолиран.
154
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Колко педофили се показаха от блатото обаче освен ако не е един, пишещ от различни имена. Питам пак - кой закон точно нарушават момчетата? Престъпници - пълни глупости. Иска ви се да спрат, за да си зарибявате деца в интернет спокойно, ама няма. Питам пак - кой закон нарушават ловците на педофили?
153
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като не съществува реално "момиче", къде точно е престъплението? Или просто се правим на интересни?
152
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Когато държавата няма ресурс да се справи с даден проблем, гражданите трябва да помагат с каквото и колкото могат. Ако и други проблемни аспекти От живота ни бяха захапване от хората със същата отдаденост, щяхме да живеем в една много по-добра държава. Поздравления на всеки с гражданска съвест.
151
6
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Какъв точно закон нарушава, клоунче? Или просто ти секва меракът да се занимаваш с деца и плюещ от злоба.
150
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Браво на момчетата за гражданската инициатива. Аз си падам по млади момичета, но под 18 това са деца, за бога! Неопитни, податливи на манипулации и всякакви злоупотреби - деца.
149
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този малък шизофреник докога ще ни го лансират медиите?! Голям герой, голямо нещо! Нарушава поне 4-5 закона докато примами и хване един мераклия.
148
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-голямата нужда на държавата е законност, а не саморазправа с подстрекаване към престъпление. Затова и еко-активистите които нарушават законът зада привличат внимание са ми толкова противни. Докато полерираме тези които си мислят че са над правилата само защото имат добра кауза, ще си останем нация на бабаити.
147
4
 
10
 
! Отговори
Евала на тази група преди 1 година
Браво! Продължавайте да ги ловите и им качвайте снимките навсякъде в интернет за назидание! Имам две деца и не ме е страх какво предстои като започнат да комуникират с хора в интернет, а рано или късно и това ще стане....
146
1
 
12
 
! Отговори
Пример от миналото преди 1 година
Навремето в един селски район вилнял един мераклия не на деца, а на неомъжени момичета. Опропастил не една и две, по онова време се изисквало момата да е девствена преди сватбата. Когато някоя му отказвала, действал насила. Тези момичета замълчавали от срам, а той нагло се похвалил тук-там. И един ден го намерили без чурка. По-точно, била завряна в устата му.
145
2
 
10
 
! Отговори
Без РПУ с без Съда преди 1 година
Щом законът им е оставил вратички за да се измъкват, значи народът трябва да вземе правосъдието в свои ръце. Дано тогава законотворците се сетят да гласуват някой по-разумен и полезен закон.
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СТРАНДЖАТАИмаш право, но въпросът е профилът на 13-годишната ли е искала да става гадже и да прави семейство с профила на 31(34)-годишният или обратното, дори и след като е имал инфо че е 13-годишен?
143
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много "лисича" физиономията...