Гърция започва да изплаща помощи за храна

Решение на правителството
22 яну 2023 14:02, Росен Стойчев
49
Гърция започва да изплаща помощи за храна
Снимка: БГНЕС/EPA

Гърция започва изплащането на помощи за храна на граждани, съобщи Катимерини.

Подкрепата покрива част от разходите за храна.

Още по темата
Идеята беше подкрепена от правителството.

Общата стойност на програмата е 650 млн. евро. Те идват от допълнителни данъци за енергийните производители.

Публикувани са условията за подкрепа в рамките на десет процента от разходите на семейство. Активна е и платформа, в която семействата могат да кандидатстват.

Помощите се отпускат на ниво домакинства. Свързани са с приходите от данъчната 2021 г.

Подкрепата се изплаща в период от половин година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Шваба преди 1 година
Четете какво ви пише Observer, защото очевадно има експириънс и знае какво става на Запад.
38
1
 
4
 
! Отговори
До Ангел преди 1 година
Имате схващане за ширпотреба по подобие на онези, които чакат за манджа по опашките на разни социални служби, Мама Тереза, клуб 999, Салвейшън арми и прочее. Хората с образование и владеене на езика нямат нищо общо с убитаците, нещастниците и мизераблите, дошли на гурбет. Ще ми се да ти покажа някои Пей Стаб Бикове (пей слипс Br.E.) където са написани суми водещи келявият бачкатори до полуда.
37
2
 
13
 
! Отговори
Каква Гърция? преди 1 година
Метач на улиците в Лондон получава по 14:50 паунда на час, бояджия - 21 паунда, електришън и/или пламъче по 30-37 на час. И англичаните щели да дойдат да чистят на ***. Това е вицът на годината.
36
9
 
1
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Истината е че за неграмотните бачкатори в Европа е по добре. Там плащат по добре за мръсната работа защото на никой не му се работи това. Но за интелигентните и образовани хора в България е много по добре от редица западни европейски държави! Така че Пепи виждаш с какви хора спориш !
35
4
 
6
 
! Отговори
До Пепи преди 1 година
Това са гръцки мурафети на нашенци, казвани на гърчолята, които са ги скапвали от работа и обиждали жените им, а българките са там за 'Витамин "У". Ни германка, ни франсе, ни инглишчанка ще дойде да чисти в България. Типично разсъждение на българи в Гърция.
34
10
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До Анонимен Точно така . Я си помисли преди втората световна война кой е имал по висок стандарт . България или Гърция . Кой на кого е чистил *** . Това че даден човек е грък не го прави автоматично богат . Ама кой съм аз да ти обяснявам . Ти си успял гастарбайтер каращ на помощи в Англия .
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намаление на ел.енергията в Гърция:До 500 kWh - от 48.9 на 19.9 центаНад 500 kWh - от 50.1 на 21.1 центаНощна - от 44.8 на 15.8 центаТова достатъчно ли ти е?!
32
9
 
2
 
! Отговори
Деси преди 1 година
До анализатор Е като си на 20 километра от границата , защо не я пресечеш веднъж завинаги и да си останеш там . Пък най добре и вземи гръцки паспорт . Аман от такива манипулатори .
31
1
 
4
 
! Отговори
Гошето преди 1 година
До Елинианин Ти може и без пари да си секс роб . Колко му е . Може и да плащаш . И недей да слагаш всички под общ знаменател .
30
10
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До Справка NUMBEO Недей им разваля рахата на гастербайтерите дето бачкат в чужбина . Това им е най големия успех в живота - напуснал България . Аз това го видях още 2006 година . И друго нещо казвам - в най скоро време гъркини испанки и германки ще идват да чистят апартаменти в София . Поне на състоятелните рентиерки с повече от 5 апартамента . Нещата се обръщат .
29
2
 
0
 
! Отговори
Истанбул преди 1 година
Калимера
28
6
 
8
 
! Отговори
Елинианин преди 1 година
Няма по-хитри и по-мързеливи хора от гърчолята, а българките там са секс робини за дребни суми.
27
13
 
9
 
! Отговори
Справка NUMBEO преди 1 година
Гърците станаха по бедни от нас. В Атина брутната средна работна заплата е 917.58 Евро. В София е 976.04 Евро. Освен това данък ДОО им е малко по висок което означава че разликата в нетната заплата е още по голяма. Индекса на покупателна сила в Гърция е 42.77 а в България е 59.23. Което значи че със средна работна заплата можем да си купим повече стоки и услуги от Гърците .Данните са от последната актуализация !
26
2
 
0
 
! Отговори
Шах преди 1 година
Точно по 65 евро на човек или около 5,4 е на месец .Голямо нищо .Но ако са в моето чекмедже олеле.
25
1
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До: Observer и АнализаторПрави сте за всичко, което сте писали! Точно така е! Вчера казаха, че намаляват ел.енергията с 60-65%!!! ... Иначе казано - Кога ще ги стигнем гърците?!!! Знам, че ще ме оплюете, но това е мнението ми.
24
2
 
15
 
! Отговори
Observer преди 1 година
Не че са нещо кой знае какво гърците, заемите към евро фондовете са сигурно 5 пъти повече от нашите, ама на пенсионерите дават 13 пенсия, има субсидии и помощи за ел.енергия, раздадоха пари за коледа, сега отделят отново милиони пак за населението. Алооо а ние къде сме? Отново в 5 глуха! Ама тия крадците незнам защо наричащи себе си политици какво правят? Какво направиха за народа? Извинявам се, българин съм но за съжаление не съм горд изобщо от това. После защо 1/4 от българите живеят навън?
23
3
 
6
 
! Отговори
АГЕНТ 07 преди 1 година
До АнонименГРЕШИШ----ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА---ЕВРОГЪЗОЛИЗЦИ КОМУНИСТИТЕ БЯХА ИЗБИТИ 1952--1978 СЛЕДВАТ--СОЦИАЛИСТИТЕ КУЛЕНИ ОТ ЗАПАДА
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ние си хрантутим Хиляди укри на Лукс олинклузив в 5зв хотели .
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Публикувайте колко души в САЩ разчитат на безплатните обществени кухни и пукктове за раздаване на храна! Публикувайте полезна за ориенацията на мисленето информация.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това клубът на богатите ли е?????