Банката на Англия: Хора с всякаква полова идентичност могат да забременеят

Тя ще набират персонал, използвайки по-широки дефиниции за пола
3 юли 2023 12:47, Нели Христова
217
Банката на Англия: Хора с всякаква полова идентичност могат да забременеят
Снимка: БГНЕС

Банката на Англия заяви, че хора с всякаква полова идентичност могат да забременеят.

Изпадналата под натиск централна банка на Андрю Бейли, която се бори да овладее инфлацията, също предлага да помогне на персонала да плати за лечение за смяна на пола чрез частна медицинска застраховка.

Мненията и действията на Банката на Англия бяха включени в анализа й за 2022 г. за включване в списъка на 100-те най-добри работодатели, публикуван от Stonewall, ЛГБТ лобистката група, копие от който беше разгледан от The Times.

Банката на Англия стана 57-ма в годишния списък на Stonewall миналата година, след като подаде заявление от 103 страници. Това разкри, че през юни 2021 г. Банката е въвела политика за "семеен отпуск", която включва фразата "родител по раждане", което означава майка. Политиката на банката за отпуск поради загуба на родител "говори за родители, без да уточнява пола", се казва в нейното приложение.

Посочва се, че терминът означава "родителят, който е/е бил бременна с детето, но включва лица с всякаква полова идентичност".Анализът също така подробно описва ангажимента на банката за тоалетни, неутрални по отношение на пола, като заявява, че планира да "модернизира" съоръженията си. Това включваше ангажимент да се гарантира, че седмият етаж на централата в Лондон предлага само унисекс тоалетни.

Всеки служител на банката, от които има 4000 в Обединеното кралство, се очаква да има цел за разнообразие и включване за всяка календарна година и всички ще бъдат оценявани по нея, се посочва в подаването.

Персоналът на банката, която беше критикувана за повишаване на лихвените проценти, като същевременно не успя да укроти инфлацията, се насърчава да "включва местоименията си в подписите на имейли", се казва в приложението. Междувременно старши служители насърчават другите да бъдат "съюзници" на ЛГБТ общността, като носят ремък с дъга и показват същия символ на работното си място.

Частната медицинска застраховка на банката покрива лечения за тазова хирургия, "необходима за лечение на джендър дисфория" или несъответствието, което човек чувства между своя биологичен пол и своята полова идентичност. Здравеопазването, предоставяно от Axa Health, може да включва и фалопластика, вагинопластика и клиторопластика, се казва в приложението.

През април 2021 г. ЛГБТ мрежата на банката изпрати имейл до всички банкови управители и изпълнителни директори, за да "насърчи подкрепата за приобщаването на ЛГБТ+". Пет управители и изпълнителни директори присъстваха на среща на ръководната група "ЛГБТ+ и съюзници", а осем се записаха за обратно наставничество.

Банката ще въведе система за набиране на персонал, която ще включва "по-широки дефиниции за пола" и иска да създаде "количествени цели" по отношение на ЛГБТ служителите. Стоунуол предложи да се съсредоточи върху категории като родители, ЛГБТ служители на възраст под 26 или над 50 години, тези на ниво борд и хора на вярата. Той добави: "Stonewall може да подпомогне развитието на тази област чрез създаване на специални семинари."

Банката на Англия  каза: "Банката се ангажира да бъде приобщаващо място за работа за всички свои колеги, които са посветени на осигуряването на парична и финансова стабилност."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
топлатаВОДА преди 9 месеца
Арнолд Шварценегер забременя още в "Близнаците"
157
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След като, според банката, мъж може да забременее, то и парите могат да се печатят на воля и да се вихри инфлация! Когато си измамник с парите и ги печатиш безобразно, трябва , за да изглежда всичко нормално, да продължиш и с някаква откровена лудост- за бременните мъже и така нещата изглежда вече ок! Така вече изглежда не си измамник, щото си ситемно луд във всичко!
156
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази пропаганда е античовешка и ще доведе до много осакатени и озлочестени хора, които ще си потърсят правата след години! Ще има извинения и ще има подобно на нашия преход разкаяния и критики- как е могъл човешкия разум в цивилизовани страни да допусне тези иизвращения! Какви са им ценностите на тези пропагандатори, къде са описани и в какво се състоят- нова библия ли имат или нещо друго доказано, като правила?! Мошеници могат само да навредят!
155
0
 
2
 
! Отговори
XxX преди 9 месеца
Стана сложно ...
154
0
 
4
 
! Отговори
Джендъролог преди 9 месеца
Очакваме с трепет как кралят Чарлз ще даде пример и ще забременее първи. По това се познават лидерите , кралете, царете, вождовете - винаги са първи и дават пример за подражание ! Хайде, Чарлз, нагъзи се на тълпата!
153
1
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 9 месеца
И сега някои родени от жени деца стават големи лайнa ,проблем ще бъде родени от мъже лайнa да станат деца.
152
1
 
1
 
! Отговори
геннен инженер преди 9 месеца
Могат , въпроса е какво ще родят
151
4
 
2
 
! Отговори
Truman Capote преди 9 месеца
Много правилно и на време решение. Естествено балканските субекти ще вият от яд, но така е където все още има хора мислещи като ортодоксални талибани.
150
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Предлагам да се проведе на̀учен експеримент - този да го вкарат в затвора и да лежи там докато забременее.
149
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лечение при смяна на пола ? Лечение ? Това е агресивно осакатяване чрез хормонални и механически средства да се обезобрази някой, в чиито ум се е загнездило нищо повече от една претенция... каприз.
148
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Айде пак пишете глупости за кликове. Или и вие сте на копейки. Не ми се търси сега оригиналната информация, за да разбера истинския смисъл, ако изобщо има такава статия някъде.
147
1
 
20
 
! Отговори
Браво преди 9 месеца
Добре,че е банката на англосаксите,че извратенията да продължава ще забременее мъж.БОЖЕ ГОСПОДИ ПРЕБИРАЙ СИ ВЕРЕСИЙТЕ ДО КАКВО ВРЕМЕ ДОЖИВЯХМЕ??ПУТИН ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ЗАПАДНИТЕ САТАНИСТИ!
146
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир преди 9 месеца
Подкрепям 159 Иви - закривай и взривявай.
145
1
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 9 месеца
ВицПопитали радио Ереван: Може ли мъж да забременее? Те отговорили: Резултатите са отрицателни, но опитите в Турция продължават!
144
3
 
35
 
! Отговори
Иви преди 10 месеца
Закривай !!!!
143
2
 
9
 
! Отговори
ИСТИНА ВИ КАЗВАМ преди 10 месеца
ЗАБРЕМЕНЯХ И СЕ ПРЪКНАХА 1 000 000 БРИТАНЧЕТА. ЧАКАМ ДА МИ ПРАТЯТ ДЕТСКИТЕ!!...
142
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересно, но това зарязване на християнството няма да доведе до нищо добро! Какви са тези нови геей ценности?! Къде ясно са записани да ги прочетем, каква е тази философия, в какво се състои и до къде ще ни доведе? Или това е като съд реформа на Христо- общи фрази и нищо писано и по същество! Къде е християнството и къде са тия мошеници?! Нерде Ямбол, нерде Стамбул!
141
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия европейски ценности вървят убедително по стъпките на Содом и Гомор,вероятно ще бъдат приключени точно по същия начин
140
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имаше държава England..
139
2
 
71
 
! Отговори
Ха -ха преди 10 месеца
Днеска го четох, и веднага погледнах коментарите. ,,Щом в една стана Централната банка започва да се занимава с това кой да забременява.....пиши я ,,бегала" тази страна"