Кунева загуби битката за комисар по човешките права

Тя получи 70 гласа
24 яну 2024 21:52, Стела Стоянова
66
Кунева загуби битката за комисар по човешките права
Снимка БГНЕС, архив

Меглена Кунева е получила 70 гласа подкрепа в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа за кандидатурата си за комисар по човешките права на паневропейската институция.

За комисар по човешките права със 104 гласа е избран Майкъл О'Флахърти от Ирландия. Той ще заема поста с мандат от шест години.

В гласуването са подадени общо 211 действителни гласа, съобщи председателят на заседанието в Страсбург.

На трето място се класира Манфред Новак от Австрия с 37 гласа, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Кунева и всички нейни себеподобни политици са много далеч от "човешките права" .Те са наясно само със своите интереси ,заради ,които са способни на всички низости и несъобразяване с националните интереси.Една голяма част живеят ,а друга смятат да отидат да живеят на друго място в "топли страни"и за това родината не ги интересува. Българин е този ,който носи България в сърцето и духа си.Тя е част от престъпното унищожаване на енергетиката и сега "берем плодовете" заради нейната "кариера "
54
0
 
0
 
! Отговори
Айде бе преди 3 месеца
Ако беше се върнала в България и беше затворила 5 и 6 блок на АЕЦ , със сигурност щяха да я изберат за комисар !
53
0
 
1
 
! Отговори
Км преди 3 месеца
Една супер добра новина.Много се радвам ,тая па.ч.а продаде народния интерес ,като затвори два блока на АЕЦ Козлодуй срещу топло местен це в една френска банка със 70 000 Евро заплата.Да гори в катрана!!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
И сега к'во? На борсата ли? Да, бе! Тя да не е простосмъртна...
51
0
 
2
 
! Отговори
Хайде бе преди 3 месеца
Ми тя е на 66-67 годинки- за къде се бута? Съученичка ми е, беше някакво пионерско началство, а баща й е от буфосинхронистите Щилиян Кунев, ако не бъркам. После-активна комсомолка, брак с Пръмов- няма празно, няма надяждане! И след промените - пак излиза въшка на чело. Имаше "заслуги" и по Габонската сделка... После партията й, уж проевропейска, издигна за кандидат сина на слагача Васил Чобанов. Бе, да си повръщаш в ръкава! Интересно къде са си намърдали децата, че помним Сертов...
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Синята,граблива кукувица се завръща.Очаква я дебелия,за продажните си подписи във връзка с Аец-Козлодуй и още много други *** решение,всичките в ущърбна България. Напълни си зад.ника с валута,като "ипотекираше" държавата ни.
49
0
 
5
 
! Отговори
VS преди 3 месеца
Как само изчезнаха статиите за кривоустова и прасе нцето! После ми кажете, че не ви звънят телефоните! А, м/у другото, забравих да кажа, че в България медиите са "свободни", ама само за няколко граждани! Разбирайте, каквото кажат няколкото граждани, това се пише. Ако не е удобно "лекичко" се разкарва!
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЗАКОНОМЕРНО, НИКОЙ НЕ ОКАЗВА ДОВЕРИЕ НА ЧОВЕК КАТО ПРЪМОВА - ПРЕДАЛ ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЧЕ ДА ГО СЛОЖИ НА МЯСТО ДА ПРЕДАВА ПРАВАТА НА ЕС!!!
47
1
 
18
 
! Отговори
666 преди 3 месеца
Ох...слава богу!!!
46
1
 
14
 
! Отговори
Не е от дамите преди 3 месеца
ако може да се нарече още дама, която отстоява каузата си! Пък и вече е одъртяла! С предателствата си към България (блоковете на АЕЦ-а, образованието и др.) е заработила достатъчно и да не бърка в попарата на другите и да бъде щастлива, че не са много тези които и искат съд!
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цециту с една плевенска Шамарня че опраи диоптрите на Кунелуната
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цецке Цачева, стига Моме си се скрила. Згови един Плевенски Гювеч, една Банкянака Мусата и като дойде на вечера кжи, Баце стига им давахме на тия педалнипутки вересии. Аванта Боцанта, Аванта Боцата и гя крещи доре Баце поапва и не кажеЛ Добре Целерийке.
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Eдна наМигнала Кунда*, Кунда на чехословашки е онова през което ежедневноСаПикаи; От едно до друго време сжемесечноСЕменструира и ако е дал Бог по същото време ако щуцерите метат напред в цилидрите се забременява. На български с кратката дума израязяваща че някой е едикво си се казвапутка, а и заебанеставала
42
1
 
14
 
! Отговори
vs преди 3 месеца
Кривоустова не я мислете. За 25-30 години е била в толкова бордове на директори (например BNP Париба), и е направила толкова пари, че 100 живота да живее ще и стигнат. И да, не е в Сливенския, защото в България няма, не е имало, и най - вероятно няма скоро да има гражданско общество! Тук от 34 години никой не е работил за държавата! Всеки взима и бяга! Как не попаднахме на някой като Левски, а все попадаме на ***! А може би нямаме такива!? Съдба!
41
1
 
21
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 3 месеца
ТАЯ Е ДЪРТА ИЗМАМНИЦА И НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛКА.ПРЕДИ ДА СТАНЕМ ЧЛЕН НА КОЛОНИАЛНИЯТ Е.С. ТАЯ СЪМ Я ГЛЕДАЛ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАК ИЗМАМИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЧЕ УСЛОВИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО Е ЗАТВАРЯНЕТО НА РЕАКТОРИТЕ В КОЗЛОДУИ.В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ НИКОИ НЕ Е ПОСТАВЯЛ ТАКОВА УСЛОВИЕ.ДАЛИ Е ЗА ЗАТВОР ТАЯ?
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Една добра новина за Европа.Щеше да затрие много права.
39
2
 
30
 
! Отговори
Тази пръчка вън от преди 3 месеца
всякакви длъжности! Просто не мога да изброя зулумите, които направи на България.затова далеч от служби! Да умре гладна! Просто я ненавиждам! Мерси за статията! Олекна ми!
38
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тая па0чавра дето затри 4 блока на аеца наяалниците и и показаха че ваче е е ненужна
37
1
 
42
 
! Отговори
нахална жена преди 3 месеца
Лелеее! Тази иска все да е някъде началник. Дори и на водопад да е, ама да е директор. И с колкото се може по-голяма заплата! Горката! Остана с пръст в устата! Тази жена с действията си затри собствената си страна, тръгнала правата на хората да иска да оправя!
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-жо Кунева, Вие сте от България, а конкурентът ви е от Ирландия, второ - била сте еврокомисар ,сетне се върнхте в България, която не е от водещите държави на ЕС, а последната по икономика, стабилност на политиката и рейтинг държава. Да не забравяме и фактът, че приносът на мадам Неделчева-Габриел към ЕС не беше особено висок.