"Възраждане" регистрира листата си за ЕП, Станислав Стоянов е водач

Ще се борим за промяна на ЕС, заяви той
Обновена: 26 апр 2024 11:59 | 26 апр 2024 11:53, Анисия Иванова
23
"Възраждане" регистрира листата си за ЕП, Станислав Стоянов е водач
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" регистрира в ЦИК листата си с кандидати за членове на Европейския парламент, Станислав Стоянов е водач на листата.

Тръгваме с пълна листа, със сериозна мотивация, искаме да покажем, че българските евродепутати могат да работят, а не да са едни лица, които просто вземат едни добри заплати, каза той.

Стоянов коментира, че в листата са заложили на хора с различна експертиза. Имаме хора, които живеят  в България, имаме и хора, които живеят в чужбина, представители на българската общност зад граница и такъв човек е третият в нашата листа Рада Лайкова, обясни той.

Според Стоянов в този си вид ЕС има много проблеми, сред които миграция, провалена зелена сделка, недомислен проект за еврозона и най-лошото е, че се управлява от една бюрокрация, която е безотчетна. Това са неща, които ние искаме да променим и ще се борим за това в следващите пет години, добави той, цитиран от БТА.

"Победата на "Възраждане" на тези избори, както на европейските, така и на парламентарните, ще бъде първата решителна стъпка към отвоюването на българската независимост, защото в момента България не е независима държава, България е завладяна държава с отнета независимост както  в идеологически план,  така и в чисто практически план.

Ние нямаме нормално действащи премиер, управляваща коалиция, управляващи депутати, ние имаме една колониална администрация,  която покорно изпълнява решенията, които ѝ биват спускани от Брюксел и Вашингтон. Целта на всички кандидати за депутати от "Възраждане" е това да бъде променено и решенията за България да се вземат в България", добави Петър Волгин, кандидат за евродепутат, издигнат от "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от Русия
Излезе ли Европа от газовата криза? Търговците вече се тревожат за следващата зима
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
ХУБАВО ЗВУЧИ преди 1 седмица
.... ако зап отстъпи по естс. път грав. ще ни пост към новата притегателна орбита на голяма ,,планета ,, Ако това е Русия ще сме там заедно със други като нас независими няма да сме само ние най умните Ако настъпват Китайци и китайски партии ще имаме ! Във момента гравитацията на ЕС е във пъти по-голяма от на Русия Да ако Русия смаже Украина прилапа балтика мине през Румъния и тръгне към балканите и ние по реда си без Копейчо бързо ,бързо ще се преориентираме -- не се съмнявайте във това !
16
0
 
0
 
! Отговори
ХУБАВО ЗВУЧИ преди 1 седмица
Обаче лъжат та се късат -- това е същото като да се бориш за Мизия ,Тракия Македония и само това да повтаряш ! Независими,независими ,независими....тези от който си заобиколен са ги купили още във детските ясли такъв филм да плуваш заедно със гладни бели акули и да ги подритваш като си КОПЪРКА няма ! Ние сме копърката историческото време ни подхвърля насам натам ,а ние се перим че сами сме го избрали -- не ние нямаме право на избор ! Ако Запада отстъпи по естествен път гравитацията ще ни постави
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 18.......Защото БСП не е лява партия!
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо ли, всички мутанти на комунизма са в листите на "Възраждане", или ДПС, а не в тези на БСП, столетницата? Като Елена Йончева, Петър Волгин, знакови фигури на БКП.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рома Копейкин срам няма, като себеподобните му. Уж реве срещу всичко европейско, но щом е за гушене е пръв на опашката. Благодарение на лошото евро си купи къща с нашите пари. А с копейките на Мутрафонова, може да скове 1 кучешка колиба.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вг1зраждане е номер 1 псевдопатриотична патрия в България. Нека ги пратим на изборите в Русия.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костя лъже, ще продаде България в руско робство пак. Уж мрази европа, ЕС, еврото, българите в чужбина а им прави мили очи и гледа да се навре в ЕП. Лъжец.
10
6
 
6
 
! Отговори
напред преди 1 седмица
всички за Възраждане ураааааааааааааааа
9
7
 
9
 
! Отговори
Гери преди 1 седмица
Костя Копейкин ,листа за ЕП !? Референдум да излизаме от ЕС,Любима Русия,любимец Путин?! Омраза към Запада?!Костя много лъжеш бе и ти като Киро,а всеси ден се ,, възмущаваш"" от ППДБ
8
5
 
8
 
! Отговори
Германец преди 1 седмица
Явно мутрофанова е намалила тарифата. А и рублата не е това, което беше. Друго си е с ойро да си попълваш сметките.
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Петър Волгин кога ще признае, че след 5 г ще отиде там където е бил винаги - в ДПС!
6
13
 
13
 
! Отговори
Тиху ве преди 1 седмица
Шматки евроатлантически. Нали Коста не ви интересува, понеже не се води от вашите "ценности"? Гледайте си Боко Кико, Шишо и другите ви "сродни души", какво сте се разврякали тука? Папуняци
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Майорс Ще си пишем пак след изборите!!!
4
14
 
20
 
! Отговори
Майорс преди 1 седмица
Абе Копейкин и сие , на какви избори отивате след като сте против ЕС и НАТО и държите спестяванията си в евро? Има ли по голяма демагогия от това? И какви розови сънища сънувате за победа , защитници на Путин и Русия!
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв е тоя анонимник, нали Волгата щеше да води листата?
2
5
 
11
 
! Отговори
Абе преди 1 седмица
Трима души ще вкарат, за повече надали.
1
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе рушшки оттрепки що сте хукнали към Брюксел за евраци бе бокклуции рушшки ддолни.Що не заминавате за Мацква да печелите рубли,нали бяхте против еврото бе боклуциии,ама за заплатка в евро се натискате.Иббрици руски противни и лъжливи.