Победата на евровота – още един часовник за Цветанов

Само един му липсвал, когато Радев стана президент
Обновена: 6 мар 2019 10:37 | 21 яну 2019 11:15, Камелия Цветанова
62
Победата на евровота – още един часовник за Цветанов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На фона на предстоящите евроизбори шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов отсече, че ако партията на Бойко Борисов ги загуби, това ще е във вреда на страната.

Иначе той призна, че и този път се кани да получи от премиера и лидер на партията Бойко Борисов нов часовник за победата.

Още по темата

"Ние винаги си имаме залог, всяка една победа за мен увеличава колекцията от часовниците. Това стана традиция, имам около 10-11 часовника", обяви Цветанов пред bTV.

Досега в колекцията му липсвал само един, защото президентските избори през миналата година бяха спечелени от опонента на ГЕРБ Румен Радев.

Въпреки това Цветанов смята, че тази загуба е била полезна за ГЕРБ, защото е мотивирала управляващите да покажат какво са направили през всичките години във властта.

Сега той е убеден, че ГЕРБ ще спечели поне 6 места в ЕП и предсрочни избори няма да има.

"Ние сме единствената проевропейска партия, която защитава и отстоява ценностите, които дават сила на обединена Европа. Не е нормално в платформата ти за предстоящите европейски избори да сложиш акцент на това, което те различава от европейските социалисти, както направиха БСП", отсече зам.-шефът на партията. 

ГЕРБ ще представи платформата и листата на евродепутатите около 16-17 март, а от днес започват номинационните събрания, които трябва да приключат до 20 февруари.

А за предупреждението на Борисов към съпартийците си, че ако не им светне червената лампичка, той ще им светне синята, Цветанов коментира, че е нужна пълна мобилизация и не трябва да се правят компромиси в никакъв аспект, който руши доверието на партията и не води до обществен интерес.

"Аз смятам, че както министър-председателят, така и аз като председател на Националния изборен щаб сме доволни от работата на колегите, но винаги трябва да има подобни срещи, на които да се предпазваме от подобни явления, които биха могли да възникнат. ГЕРБ има много случаи през годините, в които сме правили обновление, както на народните представители, така и на общинските и областните работници по места", обясни той.

Според него членството в ГЕРБ е отговорност, а не привилегия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долу тези дърти комунисти!
11
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път ще има пясъчен часовник, най-вероятно от Корнелия.
10
33
 
5
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 5 години
Браво Цецо, все така да печелим изборите и да мачкаме комунистите и народа. Успех и на евровота за нашите евродепутати, и Мария Габриелова, и останалите са доказани личности. И на местните избори да мачкаме останалите. Браво.
9
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как е с другите, но тия хора започват да ми предизвикват отвращение! Мисля, че по-нагли и по-безпринципни, по-лицемерни и по-лъжливи управници в нашата история май не е имало!
8
3
 
25
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
За бате Цецо само Патек Филип от 30 000 евра парчето.
7
42
 
5
 
! Отговори
Само ГЕРБ! преди 5 години
ГЕРБ традиционно бие всички на избори. Ако някой се сеща кой освен ГЕРБ може да спечели избори в България, нека да каже.
6
6
 
30
 
! Отговори
Нормален преди 5 години
Те ББ и Цв.Цв. се самозабравиха и предложиха леля Цецка за президент. Ако от БСП бяха предложили мечо Пух, сега той щеше да е президент. Ха - ха.
5
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен нагъл краварски пудел. Дано съм жив да видя как го вадят българи от някоя канавка като Кадафи.
4
3
 
28
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Ако се водим от логиката на г-н Цветанов за часовниците,ще излезе ,че е време вече да му се подари не часовник,а още един апартамент!?А за това ,кой ще спечели изборите за ЕП,според мен няма никакво значение-и ГЕРБ,и БСП са еднакво вредни както за сегашното развитие на страната ,така и за бъдещето!България,за много голямо съжаление,се намира в дупка,от която може да я извади само едно ново поколение ...след 20,30 или повече години!
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я кажете какво стана с проверката на Горанов, срокът май мина, а резултата никакъв?Как върви делото срещу Московски?
2
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нагъл Цвърко.ама що па не,раята дреме,значи може.
1
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смята, че Цветанов е събрал достатъчно часовници, няма нужда от повече!