Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов

Боксовият шампион ще бъде четвърти в подреждането на НФСБ
Обновена: 24 апр 2019 09:27 | 24 апр 2019 09:25, Красимир Ангелов
169
Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов
Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41Те българите ще го научат ако влезе в политиката.
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В сегашният парламент има 47 юристи по-малко. Но за сметка на това има някакви мма измислени шампиончета с по два мача, има стриптизьорки... о извинете, да не ги принизяваме, танцьорки на еротични танци и т.н. и т.н. Е как смятат да върнат младите?!?!?! След две -три години, само пенсионери и кърлежите на социалните... Преди 10 години беше ясно какво ще стане без даскали и лекари, но асфалта беше по - важен, сега реват, спокойно след няколко години ще е тотален погром...
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ром на български език е питие. Ром не знам на какъв език е, но определено не е български. Ром -ромале съм чувал да се пее в ....... песни
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво ! Още няма ром обвинен в корупция !
36
0
 
12
 
! Отговори
Мануш Сокересов преди 5 години
Уважаеми българи, най-важното е никога да не наричате този етнос с името което тази сооросоидна медия се опитва да налага! От векове тези хора си имат едно име навсякъде по света. Нещо повече това племе си носи името още от изгонването им от Индия. Индийците са едни от най-толерантните хора на света. Те щом са ги изгонили сметай за какво става дума.
35
0
 
13
 
! Отговори
Вън! преди 5 години
Тия ни се подиграват!
34
7
 
5
 
! Отговори
Бухал преди 5 години
Значи всички разбират от политика включително и Вие (мишки), само момчето не може да разбира от нищо друго. Представете си, че го сложат в комисия по спорт...сигурно нещо си там разбира за разлика от ВАС, който разбирате от всичко, но вероятно не сте се наложили в никоя сфера?? Тука само специалисти, ама такива комплексирани, който никой ги няма никъде за нищо. Момчето е изкарало медали за България и продължава да го прави...респект. А за вас не остава нищо друго освен да плюете.....*****
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Сидеров феновете пък си боядисват стаите с руското знаме !
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважавам това момче като потрудило се и постигнало нещо, но това да го набутат в листата на партия е чиста пиар акция и злоупотреба с положения от него труд. На него работата му е на ринга да раздава тупаници, а не в политиката, а НФСБ ясно показва какво струва като партия - едно голямо нищо.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси листата - роми, монголци...
30
0
 
11
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ха-ха всичко е до болка ясно!!! Четвъртото място в НФСБ на практика е неизбираемо, но по този начин WC-то ще се опита да обере достатъчно гласове от любимците на БХК без много да се охарчи.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая територия по принцип е църна ... какви "славяни" ? тук-таме за "цвят" може да видиш нещо, бяло, светло ... масата са ...ей такива като др. симеонов - от боята с леки примеси за облагородяване...закривай!
28
0
 
2
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Тц тц тц, и ромите не са това което бяха. Срам
27
2
 
13
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
На лаф мухаббет гоУеми патрЕоти и ромомразци, но като дойдат изборите всеки ромски глас е ценен за така наречените"патриоти". Този Тайсъна не за друго, а просто е използван от Симеонов за да привлекат някой ромски глас в повече!
26
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ром не го ли е срам?
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е истински популизъм.Как и за кого да идеш да гласуваш???Най добре ще е всеки българин - кандидат евродепутат. Другия път и аз се кандидатирам , сега определено мога да изпъкна сред толкова некадърници и калинки, но след още 4 години ще съм и от малкото бели хора като дидати.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
валерката хептен превъртя - без да обиждам момчето .ама ако не стане евродепутат може хирург или космонавт в Бг всичко може !
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Волен Сидеров може да включи в листита си за евродепутати Кобрата, да продължава напред и да целува евродепутатките. Каракачанката пък може да вкличи някой танцов ансамбъл.
22
3
 
21
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Господин Симеонов, не бъркайте спорта с политиката. Това момче може и да е добър боксьор, но в политиката се искат други умения. Този Ваш кандидат дали има политически и културни познания? Съмнявам се. Мисля, че просто употребявате този млад човек който от своя страна е готов да бъде употребен срещу съответните пари. Това е доста грозно.
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е лицемерие, години да плюеш по ромите, сега да ги ползваш