Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов

Боксовият шампион ще бъде четвърти в подреждането на НФСБ
Обновена: 24 апр 2019 09:27 | 24 апр 2019 09:25, Красимир Ангелов
169
Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов
Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
8
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Това ли са на патреотите хората, роми и евреи......Патриоти за Валери Симеонов се надяваме, че няма да видят нито един глас.
19
0
 
19
 
! Отговори
хахах преди 5 години
тцтц, какво разбира този човек, освен от бокс? ...срамота... а в ГЕРБ взеха Владимир Вълев - питбула! Учудвам се, как може да очакваме някакво развитие в държавата!?!?
18
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"Пожелавам му един ден да стане президент"Електорално няма проблем това да стане след 20,че и по-малко години,обаче как ще се вреди сред наследниците на Цв.Кънчев,Бат Сали,цар Киро и прочее????Трудна работа.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 20На никой не му дреме за мнението ви--както и на никой не му дреме дали "ще влезеш" ... най-много ние да ти "влезем", като 80% отидем за гъби!
16
2
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
ОП имаха 90% шанс да вкарат 1 евродепутат заедно.Сега ВМРО имат 10% шанс,а останалите-0%.Щото прага е 5.88%....
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам му един ден да стане президент.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никой не му дреме за мнението ви
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NavibulgarТака...и като влезе в европарламента...ще кове закони,ще защитава наципналния интерес....--нищо няма "да кове", и нищо няма да защитава и нищо няма да защити, освен заплатката в евро...
12
3
 
27
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
ВАЛЕРКАааа, този кандидат за евродепутат ЗНАЕ ЛИ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ИЛИ ВЛАДЕЕ САМО МАЙЧИНИЯ ???
11
2
 
19
 
! Отговори
Navibulgar преди 5 години
Така...и като влезе в европарламента...ще кове закони,ще защитава наципналния интерес....
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледамм, че има голяма борба за влизане в този европарламент във всички партии... странна работа - там така или иначи - нищо не решава бг-то
9
2
 
25
 
! Отговори
някой преди 5 години
Недоумявам какви знания и умения има този боксьор, освен да се бие на ринга?Не нзаех досега, че Европейският парламент има и отбор по бокс?Какво ли ще разбира този млад човек, как ще гласува и решава кое е най-правилното.Ето това е нагледен пример за опорочаването на ЕП, с такива представители съществуването му е безсмислено, с изключение на щедрото заплащане на парламентаристите.Е, щеше да е смешно, ако не е жалко.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да ви е честита новата балхария ... винкела и без това си е аркадаш с новата раса!амин!пп. белите ще трябва да емигрираме скоро от тук, за да освободим място на новите "българи", каквото вече и да значи това понятие.
7
2
 
31
 
! Отговори
Момо преди 5 години
Някой ще ми обясни ли какво разбира един боксьор от политика и управление? Освен да бие този младеж от какво друго разбира?
6
2
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
В статията се съдържа фактологическа грешка. Ромът е "Капитан Морган" и е ямайски ром. Натурализиран специално за изборите.Този Вагинщайн роднина ли е на режисьора със същото фамилно заглавие?
5
3
 
40
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И ТОВА ЩЕ ГО ИЗПРАТИМ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ДЕТО НЕ ЗНАЕ 5 ПЛЮС 5 КОЛКО Е!ВИЖТЕ ГИ ДОБРЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ НИ
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младият ром - това звучи гордо.
3
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти? Пхахахаххахахах позор за дедите ни
2
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПатрЕотите се самоубиха.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тайсъна" ... абе що....