Корнелия към избирателите: Не се страхувайте, гласувайте!

БСП подписа меморандум за честни избори с още 20 организации
17 май 2019 14:20,
136

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тук сме различни хора, с различни професии и различни убеждения, но имаме една цел - да гарантираме основна ценност на правовата държава и Конституцията - свободата на избора. Това каза лидерът на БСП по време на подписването на Меморандум за честни избори с други 20 политически партии и неправителствени организации, предава Агенция Фокус.

Соцлидерът заяви, че върховенството на закона изисква защита и гаранция на много хора и поиска то да е в основата на действията във връзка с изборния процес.

Още по темата

Нинова подчерта, че с възможностите за застъпници, наблюдатели и обмен на информация, както и сигнали за нарушения на закона в изборния ден, ще се създаде широка мрежа, с която щяло да се гарантира спокойствието на българските граждани, че са защитени и свободни да изразят волята си.

"Нека бъдем безкомпромисни към всеки натиск, който се упражнява върху тях. За никога не е тайна, че някои хора се страхуват да излязат и да изразят волята си свободно. Искам да ги призова - бъдете спокойни и свободни, излезте, гласувайте, и изразете волята си." - призова Нинова

Тя изтъкна още, че тези избори са ключови за бъдещето на Европа и на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Вярно, през 1996-97 година дори всички хбяхме милионери!
72
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То тая банка фалира именно при вашето управление на БСП.
71
13
 
17
 
! Отговори
Горд българин преди 5 години
ГЕРБ са готови на всичко, само и само да продължат да крадат чрез властта в България. Преди няколко години фалираха цяла банка, за да свалят Орешарски и пак да се върнат на власт, като успяха три пъти да откраднат милиардите на банката по три разлчини начина.
70
14
 
15
 
! Отговори
Българин преди 5 години
БСП е Руска партия, а в последните 30 години Руската политика към България е повече от Деструктивна, лицемерно играят с Турция и САЩ. Да са им живи и здрави пенсионерите защото само те и тези на партийна хранилка ще гласуват за тях
69
22
 
14
 
! Отговори
ДО 61 преди 5 години
Орешарски оставил голям резерв Ти или си нямаш представа какво пишеш или си нагъл лъжец При въпросния орешарски бяхме с огромен дефицит.А хората бяха една година на улицата докато го изгонят толкова добре бяхме
68
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви *** бе червенбоклуг !? Всичките споменати гадости за червената Партия и лидерката й са 100% доказана истина.
67
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се страхуваме, ще гласуваме за Герб
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-смешното е, че някои, които се мислят за десни, критикуват най-дясната партия БСП и не искат да гласуват за най-дясната партия в България от значимите партии. Според действията си БСП отдавна е най-дясната партия от значимите партии в България и нищо ляво няма в нея. Да се критикува БСП, означава да се критикува дясната политика в България, което по принцип е правилно, но не това искат критикуващите.
65
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова няма никакво уважение към БСП. Виждате , че мрази Станишев , защото е повече от нея във всяко отношение. В листата на БСП са само безпартийни или ченгета от ДС. Йончева не е член на БСП, Иво Христов също и т.н. Просто ме е срам, че досега съм гласувал за БСП, но този път НЕ.
64
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те някои от на 9-ти Септември 1944г. имаха илюзията, че червените ще спазват Конституцията и Правата!! Бързо изпариха илюзиите на всеки, който имаше интелект, достойнство и собственост. Тази Партия не си е сменила манталитета от тогава - готова е на всякакви лъжи и манипулации за да докопа властта. Добре, че Червената армия този път е далече, иначе досега да бяха впрегнали крими-контингента да млати опоненти. Уайномета обаче са го включили на мах.
63
12
 
18
 
! Отговори
Офшорното Ленче преди 5 години
Е пример за крадлива червена Рушка свинкаКой ще гласува за нея ?!
62
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ май пак развързаха кесията за троловете. Направо ми се повръща от писнаията им.
61
16
 
14
 
! Отговори
Чист Българин преди 5 години
И Що трябва да гласуваме за руснаците предложени от бесипе?!Аре у лево
60
17
 
21
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Не ме разсмивай. Точно тройната коалиция остави голям фискален резерв, който Бойко Борисов бързо опука в следващите години, заедно с парите за здраве и за пенсии. Орешарски за 1 година успя да оправи финансовата бъркотия на ГЕРБ, но ГЕРБ набързо го свалиха, за да продължат да крадат.
59
16
 
16
 
! Отговори
подМасовата преди 5 години
КраДитизаторка *** ще види власт на Връбница...Хау!
58
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте,че трябва да се купи още един Теноимпекс.....
57
18
 
6
 
! Отговори
Листата на бесипету преди 5 години
Е етническа- руснаците имат предимство над Българите Ще останат неприятно изненадани
56
16
 
16
 
! Отговори
Ще ще преди 5 години
Задължително ще гласуваме против червените милионери!Венсеремос!
55
15
 
10
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ние не се страхуваме Корнелче, ние просто не желаем да пращаме някой там в Брюксел да си разкарва за.д.ника за 15 хил. евро и нищо да не върши, дари да не се знае името му и да не се чува гласа му.
54
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факта, че Нинова е шеф на БСП значи, че тази партия служи на Руските интереси. Даже Станишев, който е половин Руснак не правеше такива плонжове на Русия като копанарката Нинова. Естествено това е докато докопа власта, след това майко мила ще им разкаже играта на всички Руснаци, защото сина и е в САЩ и тя се готви да живее там и не и пука за никой. Др. Нинова не и стигат само десет милиона долара за имението , което си е харесала в САЩ . Това е истината другари.