Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее

Има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав, отсече премиерът
Обновена: 24 май 2019 23:11 | 24 май 2019 20:50, Красимир Ангелов
304
Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее
Снимка: БТА

"Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам успех на всички", заяви премиерът Бойко Борисов по време на закриващото събитие на кампанията на Европейската народна партия за европейските избори, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата
Борисов беше сред основните говорители на събитието в Мюнхен, наред с председателя на ЕНП Жозеф Дол, германския канцлер Ангела Меркел, хърватския премиер Андрей Пленкович и водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер.

"За мен е чест да съм тук сред вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав. Били сме, знаем го и не искаме пак", категоричен беше Борисов.

"Не им се плашете на националистите, на крайно десните и крайно левите, не са толкова страшни", посочи още той.

"Нашата партия е доказала отношението си към нашия кандидат", изтъкна Борисов и напомни, че само преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и аплодиран от над 15 000 души в "Арена Армеец" в София. Според Борисов, като председател на Европейската комисия, Вебер трябва да държи на принципите и да спазва стандартите, които да са равни към всички.

"Надявам се двоен стандарт да не допускаш като председател на ЕК, както и за Пакета "Мобилност", както и за много други неща", обърна се Борисов към водещия кандидат на ЕНП. "Аз поех ангажимент и България е най-добрата граница на Шенген и на ЕС, нула нелегална емиграция", подчерта още председателят на ГЕРБ и напомни, че лично е завел Манфред Вебер на границата, за да види с очите си направеното.

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза, че България днес празнува 24 май. "Светите братя са дали писменост на славянските народи. Със словото, с културата, с това, което са направили те, учениците им и последователите им, е гордост за всеки българин", заяви още в речта си Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжец!
203
3
 
22
 
! Отговори
Той преди 4 години
Еднокнижният пак се прави на велик.
202
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с този Борисов...Каква файда от него...Най-бедните и изостанали сме в Европа...
201
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте за Вебер да е канцлер на ЕС че да отпусне еврофондове на мен Бойко и фашистите и ДПС че да упраеляваме още един мандат пък ми обеща и че губернатор ще ме прави.Айде че Цветанов не може да изплати апартаментите аз пък също а Доган ше си прави ново барбекю.Пак ни изберете да се до накръдем после ще ду.хнем с парите и няма да ни видите а вие ше платите сметката но сте си свикнали вече то е така редовно пък и сайдера Каракачанов и Симеонов имат да строят хотели за митничари и да купуват.
200
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е най гнусното същество било начело на държавата ни за цялата ни история ..
199
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това първо не е вярно защото много повече хора гласуват за други партии ако беше истина ЕНП би имала над 50 процента а това от исниваването и никога не е било така, второ мнозинството от населението на ЕС не гласува което значи че не се припознава с никоя официална партия и не вижда полза от тях и трето ако ЕНП ще управлява като Бойко в коалиция с нацисти с тенденция към диктатура и в таен съюз с партии изразяващи чужди външни интереси като ДПС изобщо не ни е и затрябвал никак.
198
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, Европа е дясна ама ти не си
197
0
 
21
 
! Отговори
НА ФОТОТО БОКО преди 4 години
ПАК СА ГО ФАНАЛИ ВЪВ ВЪРХОВЕН СТАДИЙ НА НАРЦИСИЗМА МУ!!! БРАВО! ФОТОТО ЯСНО ГОВОРИ: ---- АЗ БОКО, СЪМ БОЛЕН ЧОВЕК И НЕ МОГА ДА СИ ПОМОГНА САМ.... ЗВЪННЕТЕ НА 911...
196
1
 
18
 
! Отговори
Quo vadis? преди 4 години
За да кажеш каква е Европа трябва както казва Андрей Фурсов - Да четеш умни книжки! Едно Винету не върши работа!
195
7
 
2
 
! Отговори
Бг преди 4 години
Всички българи сме знаещи и можещи. хаха всички ли да се евакуираме - къде по дяволите да отидем , ше си траеме пожарникаря понеже останалите са още по-смотани и продажни и това си е . Ако пък се намери некой по-читав от Бочко с кеф ше го изритаме.
194
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всички знаещи и можещи българи да се евакуират още сега!"-- такива призиви са вредни, това са бойковите слуги.Мястото на знаещите и можещите българи (ако са такива наистина) е в България за сваляне на неграмотнатамутра диктатор, слуга на сатаната.
193
3
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БЬЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА ОТ КЬДЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ
192
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много Много необразован тип
191
1
 
16
 
! Отговори
БИБИ СИ Е ПРОС И ТЪП преди 4 години
А НАРОДЪТ НЕ ЩЕ ГАЗОВ ХЪБ!
190
1
 
22
 
! Отговори
Занев преди 4 години
Съдебната система е на каишката на глигана Пеевски. Какви инвестиции тогава? Всички знаещи и можещи българи да се евакуират още сега!
189
1
 
28
 
! Отговори
УМНИКЪТ БИБИ преди 4 години
УСПЯ ДА ИЗРИТА СТОЛА НА КОЙТО СТОЕШЕ! УСПЯ ДА КОНСОЛИДИРА БСП, КОЯТО ЩЕ ГО ИЗМЕТЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!!! СКОРО ГЕРБ, ЩЕ СЕ СПОМЕНАВА ПО РЯДКО И ОТ НДСВ!
188
2
 
27
 
! Отговори
БИБИ УБЕДЕН преди 4 години
НАРОДЪТ РАЗОРЕН И БИЕ ШУТА НА БОРИСОВ!
187
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европа ни изоставя заради Борисов,при който ставаме все по-зле и по-зле...Герберастите крадат за себе си субсидиите от Европа...
186
1
 
23
 
! Отговори
до 226 преди 4 години
Ако само едната от посочените от теб групи гласува за БСП, те щяха да печелят всички избори! По скоро за БСП в голяма степен гласуват честни хора! Всички доносници и подлизурковци се завъртяха /пак/ към властта!
185
1
 
25
 
! Отговори
1 преди 4 години
Боко изглежда ужасно, заклевам се, направо нелепо ! Тази тиква не е част от бъдещето, а от грозното минало и да, разумът ще надделее, бъди спокоен :)