Миков: БСП се връща в парламента

Излизането било абсолютна грешка
29 май 2019 11:09,
56
Миков: БСП се връща в парламента
Снимка: БулФото

БСП ще се върне днес в парламента, а излизането беше абсолютна грешка. Това каза пред БНТ бившият председател на партията Михаил Миков

"Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия", гневи се той.

Според него парламентарната група трябва да има самостоятелност сама да решава кога да излиза и да се връща в зала, "а не да се превръща в заложник на някакви капризи".

Още по темата

Миков посочи като основания за подадената вчера от Корнелия Нинова оставка и резултата от европейските избори, включително погрешната предизборна кампания, разделението в партията и битката за листата.

"Създадоха се свръх очаквания за победа и за провеждане на предсрочни избори след това. Не бива да казваш хоп преди да скочиш. Не можеш да създаваш свръхочаквания в партията, в симпатизантите, в гражданството, когато няма основания за това. Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания.", разсъждава Миков.

Като основни проблеми пред социалистите бившият председател посочи нуждата от консолидация, приемане на различното мнение и преустановяване на практиката за създаване на вътрешни разделения в партията.

Михаил Миков беше категоричен, че няма да се кандидатира за нов мандат за председател на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Сега скъпоплатените медии ще тиражират постоянно мненията на пиенето Миков и свинаря Гергов само и само с а всяват раздал в БСП.Миков го видяхме колко може. По негово време БСП беше като боксова круша за ГЕРБ. Гергов е герберастки по интелект. Правителството му брои над 50 милиона за парцел във Варна ..Ако питаме Гергов БСП трябва да се коалира с ГЕРБ... Нинова вдигна на крака Столетницата. Нинова е неудобният за мафията ГЕРБ лидер на БСП. Социалистите трябва да са луди да не я преизбират
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обраха се що има мандри и се връщат да крадат от парламента.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
19
3
 
12
 
! Отговори
Стеф преди 4 години
Този не е ли в алкохолна кома?
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
г-н Миков ай по-скромно де, Нинова ви издърпа малко напред и я изгонихте .н следващите избори ша са видите колко струвате без нея - около 2-3 % като атака или хиподил.
17
5
 
6
 
! Отговори
Надя преди 4 години
Сетиха се! И за какъв ***? С това напускане на работното място за толкова сериозен период от време само отдалечиха дори собствения си електорат от тях!
16
8
 
11
 
! Отговори
Пишете преди 4 години
Каквото искате, но в тази държава само Нинова, Йончева и Иванчева имат топки. Всички други само крепят ГЕРБ и безобразната корупция.
15
3
 
4
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
Желаната дестинация на корумпирани национални предатели,Брюксел!
14
5
 
6
 
! Отговори
777 преди 4 години
До TTОтишла е на инструктаж в Масква...
13
6
 
14
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 4 години
Мише ти ли ще даваш акъл бе, беше направил БСП патерица на Герберунгелите с 40 депутата. Изчезвай и не се появявай.
12
7
 
14
 
! Отговори
TT преди 4 години
Ами крадливото Ленче къде се покри бе другари? От няколко дена никаква не се вижда...Сега кой ще громи лошите?
11
3
 
5
 
! Отговори
Таня Латинова преди 4 години
Фърчът,тичат насам натам и пак на яслата кацат...
10
2
 
10
 
! Отговори
Миков е пич преди 4 години
Наздраве Мише, много си готин.
9
4
 
7
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Отивайте, за да сте патерица на това управление. То и с вас все тая. Нямате покрепата за промяна, така че ...ГРОбарите ще закопават лека полека всички ни и така. Европейците се чудят на акъла на българите, ама така е с "най-древната" държава в Европа. То си е за чудене. И винаги е било така.
8
8
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
От цялата интифада май спечели само Офшорното ленче, щото заплатата и от 12 720 лв, която и се превеждаше от Вирджинските острови, сега ще и се изплаща от Брюксел и то в Евро ... Освен ако не и се наложи да смени Брюкселското си жителство със Сливенско, като в този случай ще трябва да впише в имуществената си декларация и ново жилище - Боксониера от затворен тип с южно изложение ... !!!
7
7
 
13
 
! Отговори
rde преди 4 години
БСП винаги ще си останат национални предатели и слуги на Кремъл.Отговорни за създаването нас македонската нация по руска заповедОтговорни за атентата в Света НЕделя по заръка на КремълБългарския народ няма да забрави и няма да прости.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В крайна сметка това всъщност доказа, че парламентът може да работи с половината депутати. И 100 бр.дори стигат.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато има такива като Дичев,Дайнов ,Цанев ,Гълъбов и куп други тъпигьози на неолиберализма нищо добро не чака държавата.Корнелия се оказа лесна за манипулация .
4
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом русофилите-комунисти се връщат в Парламента, трябва ГЕРБ да го напусне, за да научат червените, какво сами са надробили и друг да не помислят да се водят от злобата, омразата и черногледството на две грачещи свраки - Нинова и Йончева !
3
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еленка с трите къщи за гости и лукса по апартаментите ви изяде главата,но така е с червените милионери!