Георги Марков съветва: БСП да пеят "Хей, Балкан, ти роден наш"...

Борисов обърнал мача, четка го Марков
30 май 2019 17:45,
115
Георги Марков съветва: БСП да пеят "Хей, Балкан, ти роден наш"...
Снимка: ГЕРБ

По-добре беше да отидат лятото на Бузлуджа, да попеят "Хей, Балкан, ти роден наш" и да си видят грешките. Да се учат от Бойко на самокритичност. Никога да не забравят, че през 2005 г. Бойко ги би в София със 70 на 30 - без партия, без застъпници, без международни наблюдатели, гол като пушка, само с един адютант - Цветанов. Такива съвети дава на БСП бившият конституционен съдъя и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков в интервю за "24 часа".

Според него, основните грешки на БСП били, че излезли от Парламента - "направо учебник по политически грешки за студентите по политология", и това, че Корнелия Нинова искала да провежда политиката на Вишеградската четворка (Полша, Унгария, Чехия и Словакия - бел.ред.), но надценила своята партия.

Още по темата

"Нейните членове са интернационалисти. В главите им са Георги Димитров и Коминтернът. Обичат си фамилиите на Политбюро - единствените в бившия соцлагер. Станишев обаче, за разлика от Корнелия, е за гей браковете, миграцията, Истанбулската конценция и Пакта за миграцията. С неговото включване в листата БСП избра пътя на Коминтерна", категоричен е Марков.

Депутатът е убеден, че премиерът Бойко Борисов лично е обърнал резултатите на тези избори и "то по начин, по който никой друг не би могъл да направи".

"Видя се, че Борисов не е загубил харизма, включително и за женската част на аудиторията.", изчетка той министър-председателят.

Георги Марков изтъкна и че въпреки думите на Борисов, че ролята на Цветан Цветанов в изборните резултати на ГЕРБ е преувеличена, бившият шеф на ПГ на партията имал изключителна заслуга за спечелването на тези избори с много добре организираните структури по места, а също и със силната женаска организация на партията.

"ГЕРБ води вътрешнопартиен живот, на който може да завиди и моят кумир ВИктор Орбан", сподели Марков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
33
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
този от името на какъв се изказва?и в името на какво се четка толкова много на боко ?типичното олицетворение на статуквотози е типичната стара генерация която оцелява само чрез връзкарство
75
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сам ли ги би? Да а помощта на мутрите олигарсите не се ли брои, у нас те решават всичко, бб е само маша, от него нищо не зависи
74
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вятър тръни събира, а Господ - хора. Та ето как събра един, роден в дантели, с друг - отрасъл със филия с мас! Лошо няма, ако са на власт!
73
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България он еьр показа ретроспекция на гафове на Цвъки Ушков !Най впечатляващите са от изказването на Пеевски при предложението за шеф на ДАНС !,, Всичко знаем г-н Цветанов , за твоите престъпления и срещи с престъпници ! Не с мен , със съдебната система ще се срещнеш ........" каза от трибуната Пеевски !Малко умния българин ,, излезе на протест " да защити престъпниците бойчО и Цвъки !
72
4
 
31
 
! Отговори
Нищо и половина преди 4 години
Този не си струва и да го коментира човек. Като Сашко Йорданов. Защо изобщо го показвате.
71
3
 
21
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
А някоя рецепта,как да си отгледаме децата в тази пропаднала държава с тези пропаднали законопоръчители и законогласуватели няма ли да ни даде пуууу плюя...
70
5
 
21
 
! Отговори
до гледна точка преди 4 години
Какво не видя?Народа се е отвратитил от кражби и липса на перспектива.Заплата колкото да платиш сметки,краде се поголовно,не се спазват закони,няма правосъдие.Ни здравеопазване,ни образование.Европейските пари отиват в определен кръг хора,които се мотаят с любовници,яхти,коли.Те не мислят за народа си,смятат ни за добиче та. За нас се срещат по избори.Всеки ден ни лъжат.Колкото и да имаш акъл,не може да се реализира защото ще има калинки и точни бръмбари.Цялата система им е сбъркана
69
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този нац. предател заедно с Александър Йорданов, Костов и още група продажници продадоха България на америка, Канада, и израел. Особенно онова прасе каква наглост има, че и в Европарламента ще ходи. Просто нямам думи, вместо да са в затвора за нац. предателство имат и наглоста пак да управляват.
68
2
 
25
 
! Отговори
Сара преди 4 години
Нещата стават бавно, но ще станат. Наглостта ще има край. Марков е един махленски елемент.
67
6
 
17
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Плюя на безсрамниците ,замлъкнете госпожи и господа новодемократи ог Герп с 300000ХИЛ.облажили се избиратели....ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
66
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП трябва да изхвърли комунистките алчни, че от жена по-алчно няма.
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той тоя кого ли не четка ако има и най-малка полза от Вас и Вас ще почетка
64
3
 
26
 
! Отговори
Вятър ечи Балкан сте преди 4 години
Николайчо нали знае, че след като комунистите излязат в Балкана, после слизат от там и следва народен съд или си вика, че и там ще е от съдиите?
63
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марков пък може да пее на Борисов, Хей ДС ти родно наше ! Може и една друга да му изпее, като например Левски - ***, ***, ***. Възможно е и да му каже да си подаде оставката или че Сретан Йосич го търси !
62
5
 
28
 
! Отговори
socialen преди 4 години
БСП е модерна партия с програматика.ПП ГЕРП е групировка, която е създадена и се крепи на Борисов. Без никаква програматика, никаква платформа. Отива в Небитието, в момента, в който Борисов си замине.
61
1
 
30
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Европейските Избори потвърдиха, че Борисов няма електорат. За него гласуваха едва 500.000 полуграмотни чиновници задочници, които Борисов и Цветанов набутаха за 10 години в Държавната и Общинската Администрации, за да гласуват като роботи от страх Борисов да не падне от власт и да бъдат уволнени.
60
1
 
26
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Човек може само да гадае що за интелект има тоя след като пристана на най-големия *** в Банановата Република.
59
2
 
17
 
! Отговори
партизанин преди 4 години
Щом още припява нашите песни има надежда че ако нещо се случи пак е при нас
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъртия комунист Марков
57
1
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Харесва ми предишно изказване, че когато слезат от балкана....