Слабаков: Филмът "Европейски съюз" ще стане готин, ще оправя нещата

Новият евродепутат иска да създаде българско лоби в ЕП
Обновена: 30 май 2019 09:21 | 30 май 2019 09:21, Елка Василева
258
Слабаков: Филмът "Европейски съюз" ще стане готин, ще оправя нещата
Кадър: Bulgaria ON AIR

Още по темата

По волята на избирателите на ВМРО режисьорът и актьор Андрей Слабаков ще смени ролята и става евродепутат.

"Омръзна ми да бъда зрител в този не особено сполучлив филм "Европейски съюз". Аз съм режисьор, смятам да оправя нещата и филмът да стане готин", заяви Андрей Слабаков в "България сутрин".

Бъдещият евродепутат сподели още, че се надява да изгради българско лоби в европарламента.

Каракачанов: Имаме двама депутати, пръв ме поздрави Борисов

"Въпросът е да формираме лоби от други държави, не само от българските депутати. Те би трябвало да работят за родината. Мисля, че няма да си разрешат да работят против България", коментира режисьорът.

Още по темата

По думите му няма разлика между българския и европейския парламент, само дето в Брюксел било по-бюрократично.

"Смятам да говоря това, което мисля и да говоря истината. Може би ще съм един от малкото", заяви Слабаков пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че не се притеснява от критиките за това как ще представи България в Европа. И подчерта, че евродепутатите, както всеки обикновен човек, ходят на работа и това дали са облечени с костюм или дънки е въпрос на личен стил.

"Вълнувам се, защото се оказа, че много хора ми имат доверие. Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Ще бъда претоварен с отговорности и ще направя всичко възможно да не излъжа тези хора. Аз имам какво да губя, за разлика от други евродепутати", каза още Слабаков.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: Андрей Слабаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
36
 
! Отговори
Бончев преди 4 години
Браво,ще имаме и нечистоплътен алкохолик за представител в ес
148
3
 
36
 
! Отговори
ХИГИЕНА преди 4 години
възможно ли е да го подстрижат и обръснат насилствено??
147
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филмът ще се превърне в пълен цирк.
146
3
 
9
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 150 - ела мен да ме "смачкаш", к.енеф миризлив. Не пуша от години и не искам до мен някой да смърди на дран вол, защото няма грам воля. Да правиш като вятъра докато пушиш извън кръчмата, както си си до-***.
145
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пак ще напиша...Мачкай дъртите *** баби, дето лягат с кокошките, заради които забраниха пушенето в кръчмите!
144
13
 
4
 
! Отговори
Shark до шматка преди 4 години
И те не знаят какъв им харесва. Сигурно избръснат, подстриган и гелосан мазник-***, който разговаря с полунаведена стойка, демонстрираща подчинение и съгласие с всичко. Някой, който е изпълзял от някоя дупка и от страх да не се върне там е готов да лиже всичко. Ето така ди представям идеалния депутат за тези, които плюат Слабаков.
143
14
 
5
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 135Защо да се обръсне и подстриже бе овчарино.Това е ТОЙ и аз и хората гласували за него го искаме ТАКЪВ КАЪВТО Е.Ако ще се променя по добре да не ходи там.Аз го искам там също толкова брутален и прям.Аман от "уес сър-овците"които пращаме
142
13
 
5
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Хехе.Мислех да отида да гласувам за него но не отидох.Радвам се че Слабака успя.От Брюксел ще идват интересни новини.За тези които го плюят по долу я ми кажете какъв трябва да е човек за да е депутат че нещо сте ми неясни.Бареков ли ви харесва.
141
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХА-ХА! И ТОЗИ ФИЛМ ЩЕ Е ХАЛТУРА КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО.
140
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
А ернестина,кой ще я оправя.
139
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди малко се получи някакъв срив и не знам дали това което написах излезе но пак ще го повторя .Радвам се Слабаков е Европарламента дано да си остане същия честен човек .Не одобрявам партията от която излезе но това е мое мнение надявам се да остане българин и това което изказваше тук да го каже и там на другата Европа оная с голямато самочувствие че е нещо повече .
138
1
 
19
 
! Отговори
Бавареца преди 4 години
Народът нещо оглупаве не стига че нищо не правят нащи политици ама и испращат и режисиор там филм не се прави тия от ВМРО от клоуни на горе са циркаджии поне да го испратят с цял тир със цигари
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Избирател137 Ооо,напротив,много се "слажи",за да се намърда в ЕП,при тази висока заплата там.
136
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС "ще стане готин",този ходил л и е на училище?Така ли,ще се изказва в ЕП?На какаъв език ще разговаря с колегите си?Пуши непрекъснато,псува,облечен в дрипи...с рошавата си тгрива може само да шокира хората.
135
1
 
20
 
! Отговори
СС преди 4 години
Напънала се планината и родила...мишка. :) Толкова с лобито на Слабаков в ЕП.
134
13
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
Защо "плюете" преди дори и да е започнал работа? А за неговите пороци и навици, разбирания си е негова работа, стига това да не е противозаконно. Клошар бил, да се подстрижел, да се обръснел!? Кои сте Вие да налагате на хората норми и поведение!? Има си закони! Като съдите по този елементарен начин, това говори за Вас самите... обръснатите и подстриганите.
133
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Триете непрекъсното коментарите ,срещу недоразумението Андрей Слабаков.Пак ще ни нарисуват с турската тоалетна, с такива типове.
132
18
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Андрей е истински, не е бюрократ и слагач на началниците. Курц върна стария режим в Австрия за пушенето, има заведения за пушачи и за непушачи. В Германия е същото. В Норвегия здравната министърка също лобира за това и евробюрократите да не се превръщат в морални инквизитори на личния избор. Стига сте се бъркали в личния живот на хората. Щом има гей паради на публични места пред очите на децата, значи ще има и заведения за пушачи. Браво Андрей! Успех за ВМРО, най-българската партия!
131
7
 
3
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До 135. А ти откъде знаеш че няма да заслужи уважението на гласувалите, а защо не и на негласувалите за него? Как знаеш той как ще се представи в Брюксел. И какво значение има брадата и косата? А костюм със сигурност ще сложи, за което едва ли има нужда от твоите препоръки. Само да попитам, то ваза доверието на избирателите защо не го казваш и на другите избрани, или само Слабаков трябва да заслужи доверието. Продължавам да питам МраияГабриел какво е направила досега и заслужила ли е доверието?
130
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Слабаков, обръсни се, подстригни се и си сложи костюм! Иначе в Брюксел ще изглеждащ като джихадист! Хората са гласували за теб и трябва да им заслужиш уважението, и достойно да представяш България в ЕС!