Те просто искат секс... в България

Или как ако си рус и млад, ще получиш супер дози секс в България
6 юли 2008 10:27,
46
Те просто искат секс... в България
На Роскилде всички се забавляват, а в Слънчев бряг се ... "ликвидират", тъжно, а...Снимка: rockland.dk

„Всички са прекалено мръсни, за да правят секс на Роскилде“. Това ми каза една норвежка приятелка, илюстрирайки настроението на най-стария и голям музикален фестивал в Европа – Роскилде.

Готов съм да й повярвам, още повече, че знам за какво става дума. Тази година съм за трети път на Роскилде и вече съм наясно.

Пиенето е по-важно от секса тук. Близо 120 000 души, предимно от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия, се правят на „свине“ от алкохол и музика за една седмица.

Същите хора обаче се веселят страхотно, без караници, без побои, без проблеми, дори и да се напият - вилнеят без да се нараняват или да стават безредици.

Причината? Желязна организация и ясни правила. И се получава добър фестивал, с много пиене, яко трещене (такъв е изразът) и както е видно – малко секс.

Оказва се, обаче, че младите скандинавци могат да си наваксат изпуснатия секс на Роскилде. И къде мислите, че го правят? Ами в България.

Мдам. И то на Слънчев бряг. За последните три години най-големият български черноморски курорт се превърна в кръчмата за скандинавските тийнейджъри. Супер евтино пиене на корем.

Но от тази година има и нещо ново. Северната младеж се отдава в Слънчев бряг на поголовен, (не)безопасен секс.

Това са открили журналисти от датския вестник „Метро експрес“, които са решили да направят специален репортаж за Слънчев бряг и неговите млади шведски, датски и норвежки посетители.

„Там позволяват всичко, никой не се интересува на колко години е, а на децата никой не им иска лична карта. Сипват им пиене, дори има и нова услуга - викат им проститутки – мъже и жени“, се казва в репортажа на репортерката Бенедикте Лоренц.

Момичетата и момчетата дори се набират специално. Ако младежите си поискат руса мацка, им се води такава.

„Момичетата искат мургави мъже, иска й им се нещо истинско, космато и горещо“, изповядва се роден сводник пред репортерката.

Оказва се, че България предлага идеалната безконтролност. Никакви задръжки.

„Имаме правило – ако пиеш с дясната ръка, трябва да изпиеш цялата чаша наведнъж“, казва 18-годишната датчанка Николин.

„Затова туристи напускат ужасéно Слънчев бряг и мислят скандинавските младежи за непрекъснато пияни изроди. На тях им предлагат цял коктейл от секс, пиене, а и, разбира се – дрога“, коментира репортерката.

Освен това русокосите младежи са обект и на друг рекет на Слънчев бряг. Ако някой се облекчи в морето, пристигат групи дебеловрати, уж охранители на плажа, и глобяват зверски прегрешилите тийнеджъри.

Хватката работи и за всякакви други чуждестранни туристи.

„Все повече родители не разрешават на децата си да ходят в България. В Скандинавските страни страната има имидж на рай за пиене и разврат. Всъщност, тийнейджърите не излизат от няколко бара в центъра на Слънчев бряг, където пият, чупят и след това правят секс".

Изобщо не са наясно, че курортът става едно от най-добрите парти места в Югоизточна Европа през лятото. С изключителни гост ди джеи и хвърлен много труд курортът може да се превърне някак в българската Ибиса.

Нищо не пречи Слънчев бряг да организира, да речем, морски парти фестивал, като Черноморско Роскилде. Датчани, шведи и норвежци хвърлят луди пари на Роскилде в Дания, забавляват се ужасно много, застават зад различни благотворителни каузи....

Иначе пак влизаме в черната листа... и трябва да обяснявам на слисаните датчани, че България не е само пиене и секс... дали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
прав си ...преди 10ти децата ги пускахме вечер на улицата до късно да си играят, а сега кой ще си пусне детето вечер , аз като гледам те даже през деня хората ги естрах да си пуснат децата, ми то наркомани, ***, педофили и т.н. ето ви демошибаняция
37
1
 
3
 
! Отговори
човек преди 15 години
Знаеш ли това е следсвие от слободията. На тоз народ не му трябва такава демуууукрация.Чуството за безнаказаност взима все повече размери.защо нямаше преди 10-ти. Отговорете си . Трябва сега да става по-добре ,а то какво точно обратното.
36
0
 
0
 
! Отговори
никола преди 15 години
няма
35
0
 
17
 
! Отговори
Kolin преди 15 години
Аз току що пристигам от Слънчев бряг... или по точното му име би било Слънчевонесебъравдаитн град.Само в Банско има повече бетон.Ама поне в Бананско има дървета горе в планината.Авторът на статията колкото и да му завиждате върши нещо за разлика от много други българи- работи.Но аз пиша този коментар не за да коментирам упадъка на европейската младеж и курортите, а за да изразя възмущението си от комплексираните родни шофьори.Благодарен съм на Гопсод, че в момента имам възможност да седя пред компютъра.За 400 км прав път, спазвайки всички ограничения както необходимата дистанция и при средна скорост 90 км в час максимална 100 на магистралата, ми се наложи ТРИ ПЪТИ да излизам извън пътя за да избегна сто процентови челни удари с , които изскачат срещу теб от насрещно движеща се колона и най- нагло започват да мигат с фарове и недвусмислено да ти показват, че нямат намерение да сменят траекторията си на движение първо защото други не по малко големи от тях им пречат и второ защото, когато си толкова *** да минеш в насрещното с висока скорост без никаква видимост, то единственото което ти остава е да мигаш с фарове.Да мигаш за да те види цялата вселена , че си .И измежду тея хубостници нямаше нито един политик, нямаше и мутри, защото мутрите не карат голф двойка, сеат ИБИ СЪ и опел корсъ (следващия път ако оцелея и запазя спокойствие ще им записвам и номерата).Та проблема на България не идва от правителството или от видими и невидими групировки.Проблема идва от самите нас, всичките дето на приказки сме много големи патриоти, а КПД- то ни вече отдавна е на минус.
34
0
 
4
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
аве пuшлeгарче недей ми ги рекламира тея писюри на квадрат, баси и нещастниците, тея са толкова задръстени селяни че нема на къде, ние българите много по добре знаем как да се веселим без да се правим на мармалад... ТА Е.А В Т.ПАКА, те на тях това им е веселбата да се напият като диваци, ние поне ще седнем ще си кажем някой приказка......айдееее *** в къщи под дивана ходи
33
0
 
2
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
значи аз като го гледам това място както е на снимката никога не бих отишъл там, ако това е веселба да се риеш в калта като диво прасе значи сме паднали на тяхното ниво, мои драги съотечественици да ви изясня, аз имам 5 сезона на сл.бряг и съм работил всичко, че идват да се таковат идват, ама кви са писюри ако знаете ....еми как няма, повече от туристите ни са селяни дошли от дълбоките норвежски и датски провинции и села, къде да видят там ХОРА-т.е. като нас българите, цяла зима(10 месеца) ходят умотани като пашкули и тук като видят някой мъж от кръста на горе гол и им теква ....лигата....айде да не ставам груб, та такива прасета като тях наистина няма, ние българите никога няма да отидем на такава свинщина само да изпием там 10 бири, по хубаво да си отида на дискотека да си поденся , чисто спретнатко 2-3 водки и айййде в къщи ай бай бай маняци
32
0
 
0
 
! Отговори
ramirez-sanchez,ilij преди 15 години
zashto vseki dobral se do nqkakvi festivali sled nqkolko mese4no gladuvane trqbva sled tova nadalgo i nashiroko da ni obqsnqva kolko veliko bilo i kak go priznali za svetovno nenadminat eba4,vapreki 4e nadali nqkoi vaobshte e zabelqzal skromnoto mu i zalko prisastvie tam....
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Prestanete s tezi sybiratelni poniatia "scandinavcite". Prosto bylgarskite kurorti sa tolkova "kachestveni", che privlichat naj-dolnata proslojka vikingi. Ne che vsichki sa takiva.
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
21 off myl4i vebqgai si v sektata i ne izlizai pove4e ot tam
29
0
 
2
 
! Отговори
...ние сме страхотна преди 15 години
Не мисля,че авторът на тази страхотна статия е стъпвал някога в Ibiza или познава хора които са ходили там("Изобщо не са наясно, че курортът става едно от най-добрите парти места в Югоизточна Европа през лятото. С изключителни гост ди джеи и хвърлен много труд курортът може да се превърне някак в българската Ибиса.''),защото ако е ходил там щеше да знае,че класните DJ нямат работа в България защото няма кой да им плати входа по 50-60 евро да не говорим за хонорарите.Хората в България робуват на снобарщина и първенющина,не виждам как ще накарат хай лайфа на Ibiza да отиде в Слънчев Бряг и какво ще им предложи.....................няма как по нищо да се доближи до подобен курорт като Ibiza.
28
0
 
0
 
! Отговори
Virtuoza преди 15 години
Лично аз нямам нищо против да изпраскам някоя пияна шведка или полякиня,лошото е че това се превръща в цел на повечето от тия пешлемета,иначе от всичко най си разбират ***- яко им вържат скандинавките и рускините
27
0
 
0
 
! Отговори
sa6ko преди 15 години
12 - fina gre6i6 mila tova e stranata na ***! ! !
26
0
 
1
 
! Отговори
djingibi преди 15 години
koito tyrsi namira - towa e!! ako tyrsi6 sex namira6, ako tyrsi6 bibioteka pak namira6.. takwoz e to...
25
0
 
0
 
! Отговори
Денислав преди 15 години
Авторът си клатил краката, извинявай снимката не е аниминарана доколкото виждат веселите ми очи.А христос?Да, да, с вода с огън с квото може и кво? Ние кво сме виновни че след комунизъм е така?Хората искат още и още, бързат да живеят днес шото от десетките исторически примери не се знае утре дали ще има и дали няма да плащам само за ток и интернет за да чета простотията ти!Хубаво е да има морал, но автора с кво ти е виновен, че е отразил едно събитие на което хората се чувстват свободни, щастливи и ЕДИННИ!А ти кво прайш?Ползваш правото да се маскираш и да оплюваш и да проповядваш как аз ше живея със затворени очи и ше се правя че реда, закона и морала ше си дойдат на мястото, да, да, баш тия дни го дават да "изригне" и тук.И кво ми остава? А?Виновен ли съм аз или автора че сме щастливи, че вероятно и двамата сме били на Ибиса и знаем какво е усмихната душа? Тва е за хората с рамки, като не искате разврат се запитайте откъде са корените на разврата и като си отговорите на въпроса, тогава пишете!
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Слънчев бряг все по-упорито се превръща в прокълнато място. Освен бетонни бункери, строителни материали и кошмарната обстановка, това не е за нормалния човек! Но за мръсните пари това е без значение.
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Tova e kurort na absurdite,marsotiy beton i nai golymata *** na Evropa,tova e sani Beic....!Ne hodete Tam.
22
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
ние сме най големите ***, всичко друго е гола вода и кал в ушите - доказано!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГНУСНО Е ЧЕ СТАВА ЦЯЛАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ГНУСНА *** НА СЕСКУАЛНО БЛУДСТВАНЕ - МОРАЛА ВИ Е ПО-ЗЛЕ ОТ ЖИВОТИНКИ, А НАВИЦИТЕ ВИ СА КОИТО ВОДЯТ САМО ДО РАЗВРАТ!!! ХРИСТОС ИДВА, СТРЕСНЕТЕ СЕ, НИМА ИСКАТЕ ДА ИЗМРЕТЕ ПОРАДИ ГОЛЯМОТО ВИ БЕЗЗАКОНИЕ И ЗЛИ ДЕЛА? ЗАЩО ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВРЕМЕТО КАКТО Е БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА НОЙ- БЕЗУМЦИ ЛИ СТЕ - НО ТОЗИ ПЪТ КАКТО Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА, БОГ НЯМА ДА УНИЩОЖИ ЧОВЕКА С ВОДА, НО С О Г Ъ Н !!!!!БОЙТЕ СЕ ОТ БОГА И ВЪЗДАЙТЕ НА НЕГО СЛАВА ЗАЩОТО СТАВА ДА СЪДИ ВСИЧКИТЕ НАРОДИ И ПОКЛОНЕТЕ СЕ НА ТОЗИ КОЙТО Е НАПРАВИЛ НЕБЕТО И ЗЕМЯТА И ВОДНИТЕ ИЗВОРИ, ПОНЕЖЕ ТОЙ ТИ Е НАПРАВИЛ И ДРУГ НЯМА !!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Danak преди 15 години
Много добро шведче опънах в петък, че *** и черпа абсолютчета, че *** и храни с пастърми :) 15 годинки най-много да беше, счупи *** от ***
19
0
 
0
 
! Отговори
атака преди 15 години
Смени си маратонките че им са скъсани подметките.