Кание Уест се издигна над фестивала Гластънбъри

Звездата издигна пирамида на сцената
29 юни 2015 10:53, Петя Славова
3
Кание Уест се издигна над фестивала Гластънбъри
Снимка: архив, Reuters

Кание Уест изнесе безкомпромисен концерт на фестивала Гластънбъри в събота, като възпламени публиката, издигайки се над пирамидената сцена за хитовете "Touch the Sky" и "All of the Lights", предаде Ротерс.

Американският хип-хоп певец беше поляризираща фигура за най-големия европейски фестивал на открито. Когато беше обявен за хедлайнер, хиляди подписаха петиция срещу избора на рапър начело на афиша. Той обаче доказа, че всички, които се съмняват в него, грешат, като привлече огромна публика и тя знаеше текстовете на повечето му песни, пише БТА.

Макар и самовлюбеността на Кание Уест да е не по-малко известна от песните му, на този концерт той се въздържа от дългите монолози, които са така характерни за него. Все пак той заяви: "Гледате най-великата жива рок звезда на планетата".

В късния следобед огромна публика събра и Фарел Уилямс. Група деца се качиха на сцената за хита му "Happy". Цялата публика танцуваше и подскачаше, когато той пееше "Blurred Lines"и "Get Lucky".

Джордж Езра и Бърт Бакара разведриха настроението на публиката следобеда.

Стивън Хокинг, който трябваше да изнесе лекция пред най-младата публика на фестивала Гластънбъри, отмени участието си по лични причини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Кание Уестгластънбъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
киллюминат преди 8 години
Остава и тоя смлян илюминат да не слезне от пирамидата...
2
1
 
2
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Този, след смърта на Майкъл Джексън, се изцепи: "Аз съм следващия Майкъл Джексън!". Ама лоша реклама нямало, казват хората...
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Гледайте най-великата жива рок звезда?"Тоя се е смахнал. Тоя е рокер колкото Азис.