Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа

Разградчани демонстрираха самочувствие на летище "София"
Обновена: 15 сеп 2014 14:15 | 15 сеп 2014 13:43, Александър Попов
74
Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа
Снимка: Булфото, архив

Играчи и шефове на Лудогорец демонстрираха самочувствие преди заминаването си за Англия, където утре излизат срещу Ливърпул в среща от групите на Шампионската лига.

Спортният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд". Същото добави и капитанът на тима Светослав Дяков.

"Знаем къде отиваме - един легендарен стадион и отбор, но въпреки това не ни е страх. Естествено имаме респект към съперника заради неговата история, агресивната трансферна политика и футбола, който демонстрира, но това не трябва да ни стряска. Не се притесняваме от екзалтираната публика на "Анфийлд", тъй като няма да ни е за първи път да играем пред пълен стадион. Все пак два пъти сме гостували на стадиона на Партизан. Надявам се, че с малко повече късмет ще стигнем до благоприятен резултат", каза изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев на летище "София".

"Отиваме за победа, но и равен мач влиза в сметките ни. Всяка точка ще бъде добре дошла. Не ни е страх от нищо. Започваме 11 на 11 и всичко може да се случи. Загубата на Ливърпул от Астън Вила не ни заблуждава, защото имаше подценяване от тяхна страна и това няма да се случи и срещу нас", добави от своя страна Дяков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: ливърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Astan villa, nakaza Livarpul v sabota kato gost s 0:1! Zashto i Ludogorec dane go stori? Golqma veroqtnost ima da zavarshe rezultata 0:0 ili 0:1 za Ludogorec!
33
6
 
3
 
! Отговори
циника преди 9 години
36, майорски, всеки един английски отбор е повече от Луноходец. Традиции, отдаденост на публика към отбор, сплотеност между клуб и общественост....тези неща са напълно непознати за личния проект на домус паша, из.акан в българското първенство и зорлем направен национална "кауза".
32
1
 
3
 
! Отговори
ами ако преди 9 години
бият утре? Ще започнете веднага да им лижете гъ......те
31
7
 
3
 
! Отговори
циника преди 9 години
Вени не режа, имам си отбор и съм преживял и хубаво и лошо! След десет години Луноходеца ще е посредствен, моят отбор пак ще е от първите! Защо ли? Ами защото има традиции, има фенска база, има любов.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност някой знае ли от къде се пръкна Домус-а??г-н Никой от НИЩОТО и изведнъж мнооого бУгат?!
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и Дришката все "тръгва за победа" но накрая ВИНАГИ е Пакпадналов.
28
2
 
2
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До циникаАма Ливрпул е Английски отбор а Лудогорец български ...огромна разлика....най вече в пари ... останалот е същото
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаПо коментара ти рзбирам че си луд фен на някой столичен отбор от 40 години....и си спомняш за хубавите времена когато те бяха единствените ...в БГ ...другите им бяха спаринг партньори.....Футбола трябва да е красив аигра и да доставя удоволствие ....кой български отбор в момента прави това...само един ..Лудогорец...прави ти кеф да им гледаш атаките им ..техничните им халфове...защитата им играе стабилно (с изключение при статичните..)ЦСКА, левски, литекс ...само се блъскат и ритат
26
7
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
А фошиста от ком 27 разбира от футбол, колкото всяка фашистка тиква разбира от политика, икономика или социални проблематики. Британският футбол е дал най-много клубове - шампиони на Европа: КЕШ/ШЛ.Ливърпул е култов британски клуб има повече фенове в България от смешното Луноходче!
25
9
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
по казаното от 29 си личи, че се интересува от футбол от един месец...такава име "фенската база" на Луноходеца. Някаква волейболна публика, която гледа мачове, само когато играе назционалния или когато излезе някой "модерен" отбор.Във форума на Лудогорец бяха писали, че след последната дузпа срещу Стяуа нямало голяма радост на стадиона в първия момент, тъй като много от хората не знаели "регламентна" и след коя дузпа трябвало да има излъчен победител:)))).....смях...
24
4
 
3
 
! Отговори
redordead преди 9 години
на стадионана феновете на домус ага спор ще дават по едно кило кренвирши сачи..
23
5
 
5
 
! Отговори
До Ман Гал #28 преди 9 години
Селттикс, явно много ви дразнят жалките душички тези отбори, а? Аз съм фен на най- стария отбор в България и подкрепям грандовете, не мижавите еднодневки на Домуса, платени с кървавите муртагенски пари на ***. Хайде сега бегай у лево да смучеш *** на *** Мустафа!
22
5
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
много ми е познат британският футбол ( колхозен ) тичат като житни бегачи , липсва им индивидуалната техника на играчите като ЛУДОГОРЕЦ - 2:0 за ЛУДОГОРЕЦ !!! на световното ги видяхме какво могат
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че Лудогорец са в ШЛ, а не някой от традиционните "грандове", че пак щеше да има баскетболни резултати в нашата врата.
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде се плаша на публиката ...дайте адреса ....дайте го бре ...искам и аз ......
19
6
 
20
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Факт е че Лудогорец са най добрия отбор в България ....технични , бързи ...и играят със самочувствие....нека си го признаем всички !Левски зле ...ама мнооогоЦСКА все им крив съдята ..(нали бе Стойчо..)Литекс ..си прави трансферна поитика ....продава ..и печелиПловдивските отбори се борят ама ...все нещо не им достига ...Берое са добре ...може би тази година ще се класират втори ...Нвма кой друг да защити българската чест освен Лудогорец ...приснавам го ...Успех !
18
3
 
6
 
! Отговори
Фенът 2 преди 9 години
.... Ако мача беше за Лига Европа - почти съм сигурен , че предвид футболистите ,с които щяха да излезнат и настройката им ( Тези на "Ливърпул"...) "Лудогорец" щяха да имат шанс за някаква "сензация" на "Анфийлд"....! Но сега... за Шампионска Лига... и след домакинската загуба от "Астън Вила"... Почти не виждам шанс за нещо! Нещо от рода на 2:0 , 3:0 , 3:1 за "Ливърпул".... Е няма да бъдат БОКСОВА КРУША като ФК"БАТКОВ 1914" преди 8 години... Но въпреки всичко са слаби за нивото на ШЛ.... :( !
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пожелавам успех на лудогорец, и колкото да имат зависници в българия все пак се стараят момчета,няма да споменавам че някои българи щели да викат за ливърпул,за това в българия нищо не върви,даже и в спорта сте разединени/ все пак играе български отбор бе ***
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе за каква платена фублика с еговори ...на мен никой не ми плати ....
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До гогоАма са най добрия български отбор !