Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа

Разградчани демонстрираха самочувствие на летище "София"
Обновена: 15 сеп 2014 14:15 | 15 сеп 2014 13:43, Александър Попов
74
Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа
Снимка: Булфото, архив

Играчи и шефове на Лудогорец демонстрираха самочувствие преди заминаването си за Англия, където утре излизат срещу Ливърпул в среща от групите на Шампионската лига.

Спортният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд". Същото добави и капитанът на тима Светослав Дяков.

"Знаем къде отиваме - един легендарен стадион и отбор, но въпреки това не ни е страх. Естествено имаме респект към съперника заради неговата история, агресивната трансферна политика и футбола, който демонстрира, но това не трябва да ни стряска. Не се притесняваме от екзалтираната публика на "Анфийлд", тъй като няма да ни е за първи път да играем пред пълен стадион. Все пак два пъти сме гостували на стадиона на Партизан. Надявам се, че с малко повече късмет ще стигнем до благоприятен резултат", каза изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев на летище "София".

"Отиваме за победа, но и равен мач влиза в сметките ни. Всяка точка ще бъде добре дошла. Не ни е страх от нищо. Започваме 11 на 11 и всичко може да се случи. Загубата на Ливърпул от Астън Вила не ни заблуждава, защото имаше подценяване от тяхна страна и това няма да се случи и срещу нас", добави от своя страна Дяков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: ливърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
4
 
! Отговори
Фенът преди 9 години
.... При парите , които се разиграват в последните години в Английската Висша Лига.... в момента Английските отбори имат много по- голяма "ДАЛАВЕРА" да са на по- предно място в тяхното си първенство , отколкото да играят в Шампионска Лига или особено.... "евтината" Лига Европа!.. Това все пак е ШАМПИОНСКАТА ЛИГА и "Ливърпул" все пак вероятно ще се натегне малко повечко.. къде са честта си.. къде за нещо друго! Но смятам , че поне половината от играчите утре ще са от така наречените "резерви"..;)
13
3
 
4
 
! Отговори
До Националист преди 9 години
Ха, не знаех, че това дето плющя било ***, влязла при козите в обора! Извинявай, просто я видях кака *** лакомо на един пръч и ломоти в екстаз "Самоделиорман,юруууш"!!!:DDDDDDDDDDDDD
12
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отивате за почетна загуба по възможност да е с един гол, а не с 5 или с 10 голя разлика.
11
8
 
8
 
! Отговори
До Momo преди 9 години
Добре знаем, че всички делиормански мънгасари се представяте за цесекари или левскари, жалкарче! Но вашето небългарско отборче НИКОГА няма да има такава публика, душа, успехи и народна любов! Сори, истината боли... ;)
10
4
 
11
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Аз бих се радвал на победа над Ливърпул, но нека бъдем реалисти. Шансовете ни за победа не са големи, но поне да паднем достойно, а не да ни надупчат като сито.Но както каза един по-долу... Топка е, върти се. Има къде, къде по-фрапантни случаи с по-слаби отбори, които са разгромявали колоси.Стискам палци за орлетата! :)П.П.: ЦСКА-р съм по принцип.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Платена публика = платена любов.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добрата новина е, че Ливърпул подцениха Лудогорец, убедени са, че именно на този мач ще се реваншират за загубите си в английското. Дано Лудогорец да съумее да се възползва от това.
7
8
 
25
 
! Отговори
Националист преди 9 години
До Българин - Kaкъв българин си ти бе *** черен. Отбора бил млад ти *** или чорбар си ? Отбора е от нашата родина и ще го подкрепяме. Аре с тва мислене на село!
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не важно за какво отивате, а с какво ще се върнете:) че то и волейболистите ни тръгнаха със самочувствие ама.......
5
30
 
10
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Жалко небългарско отборче, със сбирщина рупащи кренвирши и семки по трибуните платени фенчета, без история, без традиции, без душа! Стискаме палци на Ливърпул! Дано да са милостиви и да ги накажат само с 4-5 гола!
4
9
 
39
 
! Отговори
Искрен преди 9 години
топка е , кръгла е, от женски род е, върти се...успех на Лудогорец ...няма да е лесно, но дано се представят добре, а всички хейтъри..да го духат...толкова рядко български отбор постига нещо навън, че независимо кой е трябва да се подкрепя...
3
11
 
9
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 9 години
ДНЕС 1 АПРИЛ ЛИ Е?
2
31
 
14
 
! Отговори
шибай турците! преди 9 години
9:0 за Ливърпул. Сори проскубани орлета...
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец : ЛивърпулПсихично болен планинар : Черен дроб басейн