ЦСКА заби Левски с 3 гола във вечното дерби

Точни за армейците бяха Тони Силва, Серджиу Буш и Борис Галчев
25 окт 2014 18:05,
136
ЦСКА заби Левски с 3 гола във вечното дерби
Снимка: БТА

ЦСКА тресна с 3:0 Левски пред 8 000 зрители на стадион "Васил Левски" и записа шеста поредна шампионатна победа над "сините". Точни за армейците бяха Тони Силва и Серджиу Буш през първото полувреме и Борис Галчев след почивката.

След тази победа ЦСКА дръпна с десет точки на Лудогорец и цели 11 на Левски, преди останалите срещи от кръга. Армейците имат и уникалната голова разлика от 13:1 в тези шест поредни победи над Левски.

ЦСКА изигра перфектно този мач. Контролираше действията през по-голямата част от срещата, вкара си положенията и за пореден път наказа и се подигра с Левски.

"Сините" от своя страна за пореден път тотално разочароваха във "вечното дерби", с почти нищо не затрудниха червените, бяха повече от смутени и логично загубиха. Така ЦСКА взе много важен мач по пътя към шампионската титла.

Още за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
33
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
пред 10ина година в едно такси казах на шофьора че съм от ЦСКА и то реагира много учуден:- ейййй, от години не бях срещал някои да си признае че е от ЦСКАили с други дума - трагедията беше пълна Сега нещата изглеждат за Левски май така. Горе главата левскари, нещата се променят във времето ... ноооо едно не се променя, любовта към любимият отбор !!!Само ЦСКА !
12
6
 
19
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До СвинарятДа ама говедата станахте корбан отново!
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Батков, махай се!
10
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Червени шампиони! Дори и КТБ Лудогорец вече не може да ни спре!
9
5
 
33
 
! Отговори
Фермер преди 9 години
Пощръклели *** трябва да се укротяват периодично, за да не създават хаос във фермата.
8
1
 
15
 
! Отговори
1-2 преди 9 години
И това е много добре!
7
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо каза,че като го ударили за момент загубил съзнание!Горкия!Ако не беше загубил съзнание щеше да бие 5 на 0!***!
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левскари, в аптеките продават ВАЛЕРИАН. Пийте по 2-3 хапчета.....може и да ви олекне. Па некой ден, може би през 2020 ще биете, може би...може би...
5
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски-ЦСКА-0-3. Резултата е налице, коментарите излишни.
4
30
 
19
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 9 години
По-добре да съм фен на зелените, защото е "модерно" (както се изрази една жалка душичка преди време), отколкото да се водя част от червено-синята ***, която днес присъства на стадиона. Дали *** или *** - все тая, пак сте мръсни животни, заслужаващи нищо освен да бъдете налагани с полицейски палки. Жалки неандертали!
3
1
 
42
 
! Отговори
Овча купел преди 9 години
С футболисти като Гаджев(национал??!!), Сърмов, Белаид, Бедоя и прочие недъгави "спортисти", "Левски" няма шанс. Днес се доказа, че победите им в първенството са плод на "игра" извън терена, защото този отбор е по-слаб дори и от Марек. Българското първенство е чисто черно тото. Не напразно спонсорите на отборите ни са фирми от рода на Ефбет, казино еди кое си и т.н. Ако не го подпираха мениджъри, Гаджев не в национала, а и на село нямаше да играе.Не могат да го продадат от 5г. горкия.Некадърник!
2
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На следващия сблъсък май отново ще има 7 е добро число
1
8
 
55
 
! Отговори
варненец преди 9 години
В момента ЦСКА е доста по-стойностен отбор от ПФК"Левски". При по-добри условия за игра, резултатът щеше да е по-голям в полза на червените. ПФК"Левски" няма никаква идея в играта си. Гонзо си повярва, че както когато беше футболист го набедиха за звезда, така и сега ще го нарочат за голям треньор. Самочувствието му е без никакво покритие. Аз съм привърженик на Черно море, но подобен български ФК като "Лудогорец" не сме имали никога и аз като българин ги подкрепям с цялото си сърце. Дерзайте!