Айде и те: Германски фенове се сбиха с украински

След Марсилия, Лил също стана сцена на боеве между запалянковци
Обновена: 12 юни 2016 21:51 | 12 юни 2016 21:51,
67
Айде и те: Германски фенове се сбиха с украински
Снимка: Twitter

След кървавите сцени в Марсилия германски фенове решиха да не останат по-назад от руските и английските и предизвикаха ексцесии в Лил.

Часове преди мача там от група С между бундестима и Украйна привърженици на бившата съветска република бяха атакувани от 50 немски хулигани. Те забелязаха украинците в кафене до гарата и започнаха да ги обстрелват със столове от други заведения на улицата и бутилки. Френската полиция закъсня с намесата, пише "24 часа".

"Пълни идиоти, които използват европейското за сцена на агресията си", написа към снимката си с баталните сцени в туитър журналистът от Spiegel Рафаел Бушман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
34
 
! Отговори
а в Германия кога ? преди 7 години
Ако германците бяха така войнствени и към мигранстката п****ч, Европа отдавна да си е решила този проблем.
15
8
 
11
 
! Отговори
до 19 от славянин преди 7 години
Я кажи нещо на ''близкия ни'' украински език, защото аз не мога? А това за монголоидите също е много изтъркано, по-добре кажи нещо и за циганоидната ганьовска нация!
14
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То укрите никой не може да ги търпи! Преди само руснаците ги понасяха, макар и трудно, но укрите имаха неблагоразумието да се правят на велики. От сега нататък нищо добро не ги чака. Забележете, немците не бият дори емигрантите си! Но на укрите не са се стърпяли и са им нашокали репите.
13
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велика нация са немците,докато бежанците изнасилват жените им те надуват мускули срещу бандеровската ***,респект!
12
8
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
че сме близки с украинците като език си е така ,но има украинци има и бандеровски укропитеци,със вторите не искам да бъда асоцииран по никакъв начин,апропо българите в украйна са проруски настроени и не искат да имат нищо общо с хунтата!Украйна е измислена държава населявана от етнически руснаци в източната и южна част и някви полски *** от западната ,които всъщност се явяват проблема на тази страна!
11
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като произход и език българите са много по-близки с украинците и с пълно основание могат да се нарекат братя. Точно обратното е положението с хруснаците, с които българският народ няма нищо общо нито като произход, нито като култура. И е доста смешно и непонятно, когато някои се зоват братушки с някакви монголоиди и азиатски ***. Надявам се това да са само ***, а мнозинството от българите да са нормално мислещи.
10
8
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
гледах доста клипчета в тубата с боища и вандализми от европейското и вече съвсем сигурно мога да заключа ,че единственият завършек на първенството ще бъде трета световна война!Много агресия и омраза цари в стария континент ,спукана ни е работата,оная с косата пак ще жъне мощно из Европа!
9
4
 
30
 
! Отговори
Предсказание 2016! преди 7 години
Това си е практически Нова Европейска гражданска война!!! :-D:-D:-D:-D Кой би предположил че всичко ще започне от Европейското Ахооаааа:-D:-D
8
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Братушките ако дойдат и в Лил , ще има и там бягане с преследване.Не знам кой ще е по бърз.Оказа се , че поданиците на кралицата след като си свият ушите са недостижими. Освободиха Марсилия руснаците , ще освободят и Лил.
7
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са западните ценности. Алкохол и пияндурници налитащи на бой.
6
7
 
51
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Бандеровците ще разберат по трудния начин ,че да се биеш с ултраси не е като да се биеш с бабички на 9ти май!
5
6
 
32
 
! Отговори
Poсица Плевневлиева преди 7 години
да вече съм и с 100 милиарда напред, платежоспособна госпожа съм и търся едри мускулести тъпкачи за компания , ще дам половината си кинти от грантове на този ,който ми го набие най-дълбоко !Хайде мъжаги къде сте чакам ви .
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
nomer 6 i 8 mnogo si malyk za komentari idi si igrai navynka
3
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трябва изхвърлят Русия, Англия, Германия и Украйна досега, утре очаквам Испания и Чехия да си спретнат едно меле, както и Белгия и Италия, т.е. работи се Франция да стане служебен шампион, пращайки най-слабите им части да охраняват тези мачове
2
6
 
48
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Футболните фенове никога не са се славели с особено висок интелект
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези не са познали - има и немска полиция във Франция, ще им се стъжни. Те завалиите като изтървани, ама то кучето бди, не пуска.