Лудогорец - Цървена звезда 2:2

Двата отбора играха в първа среща от третия квалификационен кръг
69
Лудогорец - Цървена звезда 2:2
Снимка: БТА

Лудогорец и Цървена звезда си спретнаха уникална драма 2:2 в първа среща от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Българите започнаха отлично мача и дръпнаха в резултата след страховит гол на Джонатан Кафу в 43-ата минута. През второто полувреме обаче Звезда заигра свирепо и набързо обърна "орлите".

Първо Александър Катай изравни (48), а след това се разписа и Гелор Канга (66). Родните шампиони обаче показаха характер и стигнаха до равенството чрез резервата Клаудиу Кешеру (76).

Като цяло срещата предложи изключителен футбол, с множество положения и пред двете врати, страхотни попадения и в крайна сметка логично равенство. Така всичко ще се реши след седмица в Белград.

Крайният победител от двойката си гарантира поне участие в групите на Лига Европа, ако не успее да преодолее и съперника си в плейофите на Шампионската лига

Подробности за мача четете на www.gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
12
 
! Отговори
А1 преди 7 години
За последните години Лудогорец е най-добрия български футболен отбор и продължава да бъде такъв. Може да не ви харесва и да се пените от яд и завист,но това е положението.
4
2
 
7
 
! Отговори
gias преди 7 години
Отде наде намесвате отбори дето не играят в турнирите в момента по големи *** няма от левски баш *** а колкото до лудогорец това е цървена звезда се пак дори и равен е престиж
3
5
 
6
 
! Отговори
Евроидиотиос преди 7 години
Кога ще е мача Пеевски - Абърдийн.
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тука му беше на Луноходец, няма нужда да ходи до Белград. И трите ни отбора се представиха на нивото от миналата година. 27 г. демокрация -27 г. срам и резил за родния спорт.
1
13
 
15
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Хахахааа - още една турска сапунка се спука!