Триумф! Лудогорец отново го направи!

Орлите се класираха за втори път за груповата фаза на Шампионската лига
23 авг 2016 23:36,
201
Триумф! Лудогорец отново го направи!
Снимка: архив "Булфото"

Лудогорец триумфира в Пилзен и отново го направи!

Феноменът от Разград за втори път успя да се класира за груповата фаза на Шампионската лига и така пренаписа историята на българския футбол. До момента нито един български отбор не е участвал два пъти в групите на турнира. 

''Орлите'', водени от Георги Дерменджиев, постигнаха реми 2:2 срещу чешкия гранд Виктория при гостуването си в Пилзен и така с общ резултат 4:2 в своя полза успяха да елиминират противника си, пише gol.bg.

Така след две години отсъствие Лудогорец отново ще играе в групите на най-комерсиалния турнир, което е огромен успех за българския футбол като цяло.

Треньорът на гостите пусна абсолютно същия стартов състав, който излезе в първия мач, в София.

В този мач обаче играта на ''орлите'' не бе толкова блестяща, но те изиграха прекрасно срещата що се отнася до тактиката.

В 7-ата минута Дюриш даде аванс на гостите в резултата, но само десет минути след това Мисиджан успя да изравни. 

Матею донесе успеха на чехите в 64-ата минута, след като малко преди това по спорен начин бе отменен гол на Пилзен. В 95-ата минута Кешеру изравни.

В крайна сметка Лудогорец постигна целта си и ще бъдем свидетели отново на футбол от най-високото ниво в България.

Още за двубоя четете в gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКА-ЕвроидиотПодуянец, израза *** се появи 1989 та, когато Антверпен ви нанизаха няклко гола за три минути в края на мача. Има го в ютубата-припомни си го :) Чорбата беше отбор за разлика от сините недоразумения. Поздравления за Лудогорец! Две участия в ШЛ + едно в ЛЕ е постижение!
116
1
 
32
 
! Отговори
бат ви пешо преди 7 години
Направо всичко си купува Гела, заделя от печалбите си от продажба на кренвирши с амфетамини. Точно така. Абе дори да си купуваше, пак е по-ориентиран от глОпаците зад цецка и уецки, които вместо също да купуват и да гледат голямата картинка, нагло точат милиони от отборите си. А сините и червени шийпъли се гледат у чуждото пасбище.
115
4
 
32
 
! Отговори
Guest преди 7 години
До Анонимен Киро гела си купува титлата през последните години с пари откраднати от народа. Вкарва си селският отбор след плащане на тлъсти пачки на съдии , пералнята на Гела работи в пълна сила.
114
4
 
32
 
! Отговори
Guest преди 7 години
До до 142 Каква школа има Лудогорец ? Кой от футболистите е от школата на отбора ? Стига сте се излагали с тези изказвания.
113
7
 
34
 
! Отговори
Закривай преди 7 години
Хляб и кренвирши. Какво се радвате на отбора от Разград,какви българи,какъв български отбор, какви 5 кренвирша. Професиналния футбол в България трябва да се закрие-на чисто и без пари, само в училищата и самоиницативници. Не наемници бразилци и стадиони за милиони в град, в който заплатите са по 400 лв. И бедността е повсеместно.
112
13
 
35
 
! Отговори
Само ЛЕВСКО преди 7 години
Много шум за нищо след няколко години Лудогорец няма да ги има като отбор най-вероятно клубът ще се преименува на ЦСКА -Л.У.Д. Р.Е.Ц. искам да кажа само едно. ОТБОР Без МИНАЛО НЯМА БЪДЕЩЕ!!!!!!!!!
111
2
 
33
 
! Отговори
ISTINATA преди 7 години
mnozinstvoto na naselenieto sa bylgarski hristiqni spadashti kym rusenskata eparhia .... 33 000 naselenie ... okolo 20 000 bylgari , 10 000 turci i 3 000 romi
110
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прогнозирам, че орлетата ще се паднат с Пари Сен-Жермен.Само прогноза
109
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИли ти си гледал друг мач.Завист те мори,та те къса! Засрами се бе!
108
4
 
38
 
! Отговори
ей за това ги няма преди 7 години
"- Какво друго ви впечатли в България? Едно нещо ми направи силно впечатление. Българите пристигаха 45 минути преди началото на тренировките, събличаха се чисто голи и се размотаваха в съблекалнята. Работата е там, че българите се обезкосмяват напълно. Така се перчеха как са се епилирали. Аз не го разбирам това нещо."Константин Головской - бивш полузащитник на Левски
107
1
 
40
 
! Отговори
me преди 7 години
"Матею донесе успеха на чехите в 64-ата минута, след като малко преди това по спорен начин бе отменен гол на Пилзен. В 95-ата минута Кешеру изравни."Дори нямам сили да се възмутя!!! Къде е учителката по български език с червения химикал?После се чудим защо всички станахме неграмотни.
106
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към коментар 156Относно отменения гол на чехите, страничния съдия е видял най-добре дали има засада или не, при повторението не може да се прецени, защото камерата не е на една линия със засадата, за разлика от съдията. Дори да приемем, че нашият първи гол е нередовен, а този на чехите редовен, то резултатът би бил 3:1, който също не устройва Виктория.Лудогорец напълно заслужено се класира в групите на ШЛ, макар че снощи определено игра под възможностите си, и можем само да му пожелаем успех!
105
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Играчите на Виктория не правиха нищо друго в този мач, освен да се разправят със съдията и да оспорват всяко негово отсъждане, което не им прави чест. Първият гол на Лудогорец беше абсолютно редовен, топката закачи ръката на Кафу в опита да я овладее, но това в никакъв случай не беше умишлено и не повлия на играта. В случая топката удари ръката на Кафу, а не обратното...
104
6
 
52
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Браво на момчетата, на президента, на треньора и на целия щаб на Лудогорец! Дано и останалите български отбори ги последват, за да се вдигне нивото на българския футбол и да имаме силен национален отбор.А злобарите и българофобите нека пият по един студен "Пилзенер" и да успокоят топката!
103
4
 
57
 
! Отговори
Пророк преди 7 години
Лудогорец ще стигне до 1/4 финал на Шампионска лига
102
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че се класираха и взеха големите пари, обаче отмененият гол на Пилзен беше абсолютно спорно решение. Не ми стана ясно къде видяха съдиите засада. Не знам как може това решение да е обективно.
101
4
 
50
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 7 години
Браво и на момчетата от Виктория. Биха се мъжки, до последно. Хвърлиха всички усилия да направят нещо. Бяха мотивирани до краен предел и си пролича в мача. Ей така да играеше който и да е отбор от България, щях да викам за него. Няма зелени, няма сини, няма червени!
100
0
 
40
 
! Отговори
мач преди 7 години
Е, това беше най-изнервящия мач на света... на минута по 3 нарушения, прекъсване, злоба... едва го изгледах :(
99
9
 
34
 
! Отговори
Ел преди 7 години
А бе то повечето тука в форума е ясно че сме или от ЛС или ЦСКА ама вижте мнооого добре какво пише на фанелките на Крейзито - bet365. Нещо да кажете ??????? Тука ще играят яки коефициенти.
98
0
 
35
 
! Отговори
iskren преди 7 години
дървен философ си и нищо повече....