Героят срещу Люксембург: Важното е, че спечелихме!

За Димитър Рангелов пък е много важно да жънем успехи
Обновена: 7 сеп 2016 07:22 | 7 сеп 2016 07:22,
7
Героят срещу Люксембург: Важното е, че спечелихме!
Снимка: gol.bg

Героят за България Александър Тонев заяви след драматичната победа с 4:3 над Люксембург, че най-важни са трите точки.

Той донесе измъчения успех с гол в 92-ата минута и спаси националния отбор от невиждан резил. "Най-радостно е, че спечелихме. Трябваше задължително да тръгнем с победа и го направихме".

Още по темата

"Още от следващия лагер ще анализираме и ще оправим грешките. Следващите съперници не са същите. Победа за България, това е", лаконичен беше футболистът на италианския елитен отбор Кротоне.

Димитър Рангелов остана доволен, от победата над аутсайдера Люксембург (4:3) на старта на световните квалификации. Нападателят, който откри резултата на стадион "Васил Левски" си пожела занапред "лъвовете" да жънат успехи.

"Всички трябва да атакуваме и да се защитаваме. Изпуснахме инициативата, но след 1:2 се раздвижихме и накрая заслужено победихме. Изпитваме облекчение".

"След турнето в Япония всички се надявахме да играем силно, но не успяхме. Но предстоят мачове със силни съперници и се надяваме да се вдигнем. Още не сме в оптимална форма, но за гостуването на Франция ще сме готови. Надявам се да надграждаме и да жънем успехи", каза Рангелов.

Още мнения след футболната среща четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
преди мача предсказах че ще паднем....бях на път да позная. Щом аматьори като люксембург могат да ни изравнят на два пъти и дори да ни поведат, едни датчани напрмире ще ни бият с 10-0
6
1
 
10
 
! Отговори
маке преди 7 години
що бре мачо си беше супер кат седнах да го гледам казах на женат на гол по ракийкася нещо главата ме мъчи ама съм си го записал на диск та до обед ке го гледам наново
5
3
 
25
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Ей снощи съм изпуснал да гледам комедията България - Люксембург.Няма да забравя как преди се тълпяхме по стадиона и пред ТВ ,вчера дори бях забравил ,че ще има такова нещо като мач на националите.Явно съм си спестил доста нерви и сега като чета ми е смешно :)
4
0
 
36
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Целият футбол в България е едно театро на мутри в комбина с едни самозванци от БФС..,. Спрете да пишете за БГ футбола..,,,, Такъв нЕма ...,.
3
5
 
21
 
! Отговори
БГ национал преди 7 години
Люксембург са наполовина французи, наполовина германци. Значи, щом сме били тях, сме били на половина Германия и Франция заедно!
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герой?! Тези татуирани некадърници ги наричате герои, защото по случайност биха Люксембург? Жалки сте
1
0
 
37
 
! Отговори
фергюсън преди 7 години
ВИЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ , ДОРИ И В ЧАЛГОТЕКИ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕТЕ !!