Бербо тук, Бербо там. Сега го пожела и тим от Уелс

Слуховете около бъдещето на Митко продължават
13
Бербо тук, Бербо там. Сега го пожела и тим от Уелс
Снимка: Reuters

Слуховете около бъдещето на Димитър Бербатов продължават да следват един след друг, а най-интересният такъв прати нападателя в тима от Чемпиъншип Кардиф, пише "Меридиан мач". През последните десетина дни името на българина бе спрягано и за италианскте Торино и Палермо, а според различни сайтове от Острова, интерес е имало и от страна на Съндърланд.

Преди няколко дни агентът на Бербатов Емил Данчев обяви, че в момента води преговори и бъдещето на клиента му скоро ще стане ясно. За последно Бербо носи екипа на гръцкия ПАОК, но престоят му там бе по-скоро разочарование. След като договорът му изтече, той поддържа форма индивидуално. Като свободен агент той има право да води преговори с всякакви отбори.

Името на Бербатов се спрягаше още за трансфер в САЩ, Австралия и Египет, където отборите могат да си позволят запатата му, но се смята, че той предпочита да остане в Европа.

Трансферът в Кардиф обаче изглежда малко вероятен, тъй като Берба си тръгна от Фулъм, след като отборът загуби мястото си в Премиър лийг през 2014 година. След пет изиграни кръга в Чемпиъншип, отборът от Уелс заема едва 17-ото място в класирането.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си се връща в едно от ЦСКАта.Което той си избере.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пенсионерския клуб "до 70 годишни младежи" от Долно Камарци си търси нападател!Безплатни памперси и топла крем супа от моркови!
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе нека си доде у пироно, винаги че има мето за него, чекаме те мите
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почна да прилича на цирк. Ама си е прав де, дорде му плаща някой що да не играе тоя цирк. Иначе най-добре да се кротне. Напечелил се е много.
5
0
 
14
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Колкото и да се напъват барбифеновете кумирът им Димитър не успя да се наложи като фигура както на терена така и извън него. Всяка година го гонят от някъде, все някой миу пречи, все не го оценявали, все му завиждали. В момента Димитър себе си - посредствен играч със сравнително добра техника, но с огромни претенции, които тълпа барбифенове по инерция подхранва.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко тряа да си зле за да пишеш ,че Бербатов е дърво?Може да лажеш ,че вече е зела дал с футбола на високо ниво но да пишеш ,че е дърво.Футболист със такава техника не се ражда всеки ден,головете му във Англия са шедьоври,пас,спиране ,първо докосване,поглед на играта ,и ти да са изтропаш ,че бил дърво ? Алооо това е Брбатов ,не Гонзу или Гаджев или бижутера там пелета разни,да те са дървета и ментета но Бербатов бе обявен за гений
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може само да диша във врата на набора си-Злати Ибрахимов.Ако беше толкова добър досега да имаше отбор.Явно големи претенции има...
2
3
 
15
 
! Отговори
слаб преди 7 години
нищо не става от това дърво - дори в Гърция разбраха, че е пълен некадърник
1
2
 
12
 
! Отговори
БРАВОС преди 7 години
Новата перука на Бербо явно му е на късмет!