Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
47
 
! Отговори
до 83 от славянин преди 7 години
В грешка си ''демократче'', когато бяхме в соц-а такива трагикомедии никога не е имало, тоталните трагикомедии започнаха когато тръгнахме в ''светлия и прогресивен атлантически път''! А отборът ни от сащ 94 беше последният продукт на соц-а, не на ''демокрацията''! На олимпиадата в Сеул през 1988-*** България завърши 7-*** В СВЕТА С ДЕСЕТ ЗЛАТНИ МЕДАЛА, преди няколко месеца в Бразилия с 0 златни! Така че колкото и да се пънеш да лъжеш, не можеш, защото си има архиви!
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е максимума на тези играчи,те нямат елементарни познания за играта,не знаят кой къде да застане,виждам паника в очите и отиграванията им,хабер си нямат от тактика и дисциплина,трима шведи направиха осем от наще за смях.Пълен трезил,ама да ги питам защо си го причиняват,аз ако съм ще откажа покана,няма смисъл да бера срамове ,да влизат лечков и перуката да си играят в националния,що тряа някой да им вади кестените?
73
1
 
24
 
! Отговори
8 преди 7 години
така става като се залага на едни и същи ***! И не е вярно, че няма с кого да ги заменят - даже из Б групите ако се разходят ще спретнат по-добър отбор. но за такова нещо треньорът трябва да има свобода, така че докато разни меринджеи редят състава само ще затъваме. като за начало трябва да се изрита цялото БФС ръковдство, да се назначи добър треньор и никой *** меринджей да не му се меси в определянето на състава
72
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Себераздаването отсъства от речника на този отбор.
71
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БФС са пълни некадърници,не могат да изградят правила със които клубовете да произвеждат футболисти.Та ние вече нямаме играчи на нивото на Телкийски,Велизар Димитров,Манчев,Бадема,Христо Янев.Бижутера,дори вече такива които са малко под средното ниво не можем да произведем.Слабо корумпирано БФС което се крие зад лобито на ДПС а от там и прокуратурата не смее да бара.Про руска бандитска клоака ,която яде шамар след шамар от лошата западна Европа.
70
0
 
45
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Ще цитирам Наско Сираков:"Ние станахме футболисти в училищния двор."Та явно днешните ни национали са пропуснали важна стъпка в развитието си,а тя не се прави в чалготеки и студио за татуировки.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че е този сайт, та турските *** с робски манталитет (като 68) да има къде да си избиват комплексите.
68
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Браво за статията!
67
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Националния химн и специално изработените патриотични екипи на България по случай Априлското въстание. Щях да си оставя костите на терена само заради това... Не е срамно да загубиш от Швеция, срамно е да се предадеш без бой.
66
6
 
24
 
! Отговори
Боби-Перукан преди 7 години
Виновен е Хубчев, ако беше ме послушал и беше картотекирал най-добрият ни футболист Тиквата, щяхме да победим. В публиката щеще да бъде травестита Цецка и щеще да уплаши шведите, Цецо -ухото щеше да подслуша съдията и да открие някой компромат, така щяхме да имаме гарантирано поне 3-4 дузпи. Сега ще има само цикъл на Мария /жена ми/. Това го написах на 7-8 уискита.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен трябва да се направи пълно разследване на БФС.
64
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незабавна оставка на Михайлов. Откак възкачи БФС ситуацията стана катастрофална и безперспективна за българският футбол като цяло. Също така предлагам всичките му решения да се анулират и каквото може да се възстанови. ПЛАЧЕВНО Е ПОЛОЖЕНИЕТО И НА НАЦИОНАЛНО И НА КЛУБНО НИВО!
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано поне да са си взели алкаж за хотела, че мъката ще е пълна. По това време алкохол в магазин не могат да намерят там.
62
3
 
7
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Пускам Преслава.
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швеция беше се надупила и заголила задните части, а нашите вместо да я наг.ъзят се навряха под нея... Пълни леваци.
60
0
 
44
 
! Отговори
данчо лечков преди 7 години
Няма да барате Борето Михайлов , та той има син да издържа , жена , а и трябва да поддържа Бентлита ...
59
2
 
24
 
! Отговори
продължаваме напред преди 7 години
Дано юнаците не са се сецнали,та да могат да се веселят спокойно момчетата в чалготеките!Кво толкова,кифли има за всеки...
58
2
 
15
 
! Отговори
ЦРУ преди 7 години
Ааа, не, нашите предварително са разбрали, че краварите тъй или иначе ще бойкотират световното в Русия и няма защо да се напрягат.
57
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е българите да се откажат от мъжките спортове и се насочат към спортове като художествена гимнастика, синхронно плуване, спортни данци, плажен волейбол и пр.! Оставете мъжките спортове да ги упражняват мъжете!
56
0
 
17
 
! Отговори
Споко преди 7 години
И ний като белгия веднъж на 50 години ще имаме отбор