Барселона има вариант за нов треньор

Помощникът на Луис Енрике може да заеме позицията му на "Камп Ноу"
18 ное 2016 13:19, Веселин Коларов
1
Барселона има вариант за нов треньор
Снимка: Reuters

Ръководството на испанския шампион Барселона има вариант за нов треньор, ако настоящият Луис Енрике откаже да поднови договора си с клуба.

На "Камп Ноу" са доволни от работата на спеца и му предложиха нов контракт, тъй като сегашният му е до края на сезона. От своя страна обаче Енрике не бърза да сложи подписа си и официалният му мотив е, че точно в момента иска да се съсредоточи върху представянето на Лео Меси и компания.

Ако той реши да не парафира ново споразумение, Барса ще се опита да назначи на негово място Хуан Карлос Унсуе, пише Marca. В момента той е помощник на Луис Енрике, а през 2011 година беше за кратно начело на Нумансия. Унсуе е бивш вратар на каталунците и между 2003 и и 2010 г. е работил като треньор на вратарите на "Камп Ноу".

Енрике кара трети сезон начело на испанския колос и за две години успя да спечели две титли на страната, две Купи на Краля, една Суперкупа на Испания, един трофей от Шампионската лига и по един за Суперкупата на Европа и световното клубно първенство.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БарселонаЛуис Енрике
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
С тези играчи и аз ще спеля с тях.