Чистка на "Герена", Йоргачевич също е аут

Левски се разделя с половин отбор през лятото
Обновена: 16 мар 2017 10:21 | 16 мар 2017 10:07, Веселин Коларов
32
Чистка на "Герена", Йоргачевич също е аут
Снимка: Bulphoto.com

Левски ще се раздели с половин отбор през лятото, пише "Тема спорт". От клуба със сигурност си тръгват чужденците Джереми де Ноойер и Антонио Аниете. Договорите на холандския халф и испанския нападател изтичат и няма да бъдат подновени.

Най-вероятно те ще бъдат последвани от полузащитника Георги Костадинов, който още не е удължил контракта си. С неясно бъдеще е Сърджан Лукин, а след привличането на вратаря Божидар Митрев в тази категория попада и сърбинът Боян Йоргачевич. Клубът ще направи пореден опит да се раздели и с шведския защитник Симон Сандберг.

Лятната селекция на тима ще бъде ориентирана към привличането на български футболисти. Сред опциите е десният защитник на Пирин Благоевград Александър Башлиев. Той вече има един престой на "Герена" - през 2011 и 2012 година, но тогава не успя да се пребори с конкуренцията на холандеца Дъстли Мулдер. Вчера спортният директор на Левски Даниел Боримиров дръпна здраво конско на футболистите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ЛевскиБоян Йоргачевич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Да не забравят да привлекат и Везалов ! На ръце ще им го донесем.Локо Пд forever !
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видинския е дръпнал говеждо ,а не конско ! Тия нали са *** !
18
0
 
3
 
! Отговори
ДЖИНГИБИ преди 7 години
Да знаете, че комустическите отрочета няма да допуснат някой отбор да се нарече и ДЖИНГИБИ....Просто защото техния отбор късно се роди с изкуствено оплождане и рано умря, се занимават с отбора на народа.
17
2
 
2
 
! Отговори
АПОСТОЛИТЕ преди 7 години
Сега, ако някой отбор от Тракийската равнина примерно се нарекат "АПОСТОЛИТЕ", пак ли ще има хейтене, че трябва да връщат името на АПОСТОЛА? Питам само за един прЕател.
16
1
 
4
 
! Отговори
ЗА ИМЕТО преди 7 години
За всички които хейтят и искат ЛЕВСКИ да "върне името на Апостола", уточнявам само че ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ е национален герой, а прякора му ЛЕВСКИ не е име, затова футболния отбор може и се назовава с този псевдоним, символ на високи спортни умения, заради които и ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ е получил прякора си.
15
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Йоргачевич е класен вратар и е добре Левски да го задържи - Кръстев е перспективен, но много млад и неопитен и все още не е готов за титуляр. Останалите футболисти наистина могат да бъдат освободени.
14
0
 
11
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
Евала на коментарите. Всеки с позиция, всеки с агрументи, но спорът - цивилозован. Няма думички с К, няма ***, няма лели...Браво, хора!
13
0
 
6
 
! Отговори
До Станой от Ахелой преди 7 години
Любими ти отбор е на това дередже, защото се слуша гласа на е такива слепци , като тебе. Единствения отбор в света дето го погребаха феновете му.
12
0
 
6
 
! Отговори
nqkoi преди 7 години
Преди години се носеха слухове, че грандовете вземат некачествени чужденци със заплата от по 15-20 х. евро. Треньора вижда, че *** за зеле не става от тях и съответно или ги разкарва или не ги пуска. Чуждестранният магьосник разтрогва по вина на клуба и съответно ги съди за 200-300 х. евро неплатени заплати и нормално при действащ договор печели делото. От тези 200-300 х. евро компенсация се разделят с агента и всичко точно, трансфера се брои за успешен. После чакайте резултати в Европа.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от Ахелой #5 Айде пак - едните били по българи от другите българи аре стига бе да не да е симо левски тука в тая държава
10
3
 
6
 
! Отговори
Миньоро преди 7 години
До Станой от АхелойЯ ми кажи кой по ред ви пернишкият даскал набеден за собственик ? И то ви издържат 27 години все с МУТРЕНСКИ пари...
9
11
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До Станой от АхелойЩо ? ,,Динамо,, си е българско име ,а ? ,,Динамо,, Москва и ,,Динамо ,,София ! Само че,ония от Москва още си носят името, а тия от Подуене станаха,, Пощенец,, па ,,Левски Спартак,, па ,,Витоша,, и накрая ,,Геренбахче,,....
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от АхелойДа носи името на Апостола, но да побеждава. Този отбор или, както правилно го сложи в кавички (и за обор не става) обор носи само неприятното чуство на излагация пред чужденците. Хайде малко се позамислете и изполвайте името на населеното място, където разхождате непрани анцузи.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И другата половина да продадат се тая. Пари нема, нема и да има. По бежанските центрове да огледат нещо без пари да вземат и тва е.
6
0
 
9
 
! Отговори
НАП преди 7 години
Нема пари-действайте !!! И да ми върнете 20 000 000 ! Ама ако дойде Баце ,ще ви се размине...
5
3
 
6
 
! Отговори
Second преди 7 години
До Станой от АхелойПрав си! За оборчето от Москва си прав. Да върне обора от геренските ливади името! Това се иска само. Да ритат подуянци топката из къра, това е! Винаги Вторите трябва да ги има за да ни забавляват.
4
2
 
12
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
Тези няма да са голяма загуба за отбора,но не виждам още двете *** момчета Баба.пун.да и Нар. И двамата са щурщайнковци без необходимите качества на футболисти.Тези от чужбина които идват трябва да са поне една класа над нашите момчета,ако искат управляващите клуба да има резултати.Иначе ще се харчат само грешни пари.
3
2
 
10
 
! Отговори
МОДА преди 7 години
Вторите след Хонвед кога ще върнат името, което срамят???
2
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До армеецОбора да го има. Името на Апостола да не петнят!
1
12
 
23
 
! Отговори
армеец преди 7 години
Закривай обора!