Звездният час настъпи! Куп легендите идват в София

Днес пристигнат една камара футболни звезди за благотворителния мач
13 юни 2017 11:23, Веселин Коларов
14
Звездният час настъпи! Куп легендите идват в София
Снимка: Bulphoto.com

Звездният час настъпи! Десетки световноизвестни футболисти започват да превземат София от днес, за да се стигне до дългоочакваната кулминация утре вечер - грандиозният благотворителен мач All Stars 2017. 

Димитър Бербатов с United Stars се изправя срещу Луиш Фиго с All Stars на Националния стадион "Васил Левски" - прекрасно време и още по-прекрасни емоции очакват десетките хиляди по трибуните.
 
Шоуто е гарантирано. Още в ранния следобед днес у нас трябва да пристигнат Луиш Фиго, Мичел Салгадо, Предраг Миятович, Роби Кийн, Фил Невил, Патрис Евра, а след това и Неманя Видич, Пол Скоулс, Гари Невил. А това е само началото на звездната футболна инвазия в България заради голямото благотворително събитие, организирано от фондация "Димитър Бербатов".
 
У нас вече се прибра и мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков, тук е и Красимир Балъков, отново вкъщи ще са Стилиян Петров и Мартин Петров. Истинско шоу очаква зрителите на националния стадион в сряда вечер, когато съблекалните вече ще са препълнени с футболни легенди.
 
Все още има останали билети за определени блокове от стадион "Васил Левски". Пропуски за Мача на годината може да купите на касата пред националния стадион на ул. "Гурко" днес до 18 часа и от всички каси около стадиона утре до края на първото полувреме.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
д преди 6 години
Айде по живо по здраво ...Не сте ни интересни .
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ядосан- Не може да те плюят, пък ти да се пражиш че вали. М/у другото, знаеш ли кой е с най-много голоже за БГ нац отбор?
8
1
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Как ги измисляте тези заглавия??? Е, няма такава простотия!!!
7
7
 
7
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Този да ходи да си ги кани на друго място...в Манчестър,Тотнъм или където иска но не и тук.Може ли да си такъв лицемер и в такъв труден момент да не помагаш на националиня отбор ,а да търсиш само пари и слава?Да паднем от Беларус е пагубно за мотивацията на тези млади момчето,а този фукльо дето и за кол не става си прави фалшивия пиар.Както той бойкотираше българския флаг бих се радвал ако и публиката му реагира по същия начин.
6
3
 
13
 
! Отговори
хммм преди 6 години
не мога да повярвам какви *** коментари са изписани. Бербатов бил закъсал и затова правил нещо такова. Виж сега колко си умен, дори целия стадион да се напълни и всички билети се разпродадат парите които ще прибере са около една десета от последната му заплата която получаваше на месец и която отказа доброволно. Хора без морал сте, обезверени, намиращи само лошо във всяка постъпка,търсещи личната изгода, защото вие така бихте направили. Но не всички са като вас, някои имат качества да постигат повече в живота и го правят.
5
15
 
5
 
! Отговори
bubo преди 6 години
еми човека да изкара някой лев че го е закъсал, тва с фондацията е пунта мара, ще даде некви трохи за некви чавета, другото ще гушне, стоичков същото направи преди време
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и ние сме там , заради Фердинанд, Фиго и онзи вратар забравих му името ...Толкова невероятни футболисти на едно място не е имало никога тук .
3
0
 
16
 
! Отговори
матура преди 6 години
"Куп легендите идват в София". Извинявай, писателю, но поне аз не разбирам какво искаш да кажеш!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сегашните националчета уредиха ли се с пропуски, за да погледат и те малко футбол?мога да ги уредя с два броя
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам на мача само заради един - СЪР Райън Гигс!Фен на Барса съм иначе.