Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!

Загуби от мексиканеца Анди Руис - младши, определян като "кюфте"
Обновена: 2 юни 2019 09:16 | 2 юни 2019 09:15, Екип на Dnes.bg
279
Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!
Снимка: Reuters

Голямата сензация на десетилетието е факт, след като Кралят на бокса Антъни Джошуа бе детрониран!

Той сензационно загуби от мексиканеца Анди Руис - младши в Медисън Скуеър Гардън, в Ню Йорк. Роденият в САЩ 121-килограмов боксьор спечели с нокаут в седмия рунд.

По този начин мексиканецът спечели световните титли във версиите IBF, WBO и WBA и пренаписа историята на световния бокс.

Определяният за кюфте и дебелак боксьор изигра мача на живота си и не даде никакви шансове на британеца.

В първите два рунда Анди показа, че няма да се даде лесно, а в третия рунд Джошуа прати своя опонент в нокдаун и ясно се виждаше как срещата може да приключи в негова полза.

В същия рунд обаче Руис възкръсна и изпрати на два пъти в нокдаун британеца, а само гонгът го спаси.

В следващите рундове темпото бе спокойно, а в седмия рунд Руис на два пъти прати в нокдаун британския шампион. След това реферът отсъди нокаут, след като Джошуа изглеждаше тотално неадекватен.

Това без съмнение е най-голямата сензация, тъй като никой не даваше шанс на Руис в този мач.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още по темата: боксджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
37
 
8
 
! Отговори
Ленъкс Люис преди 5 години
До всички *** по долу!!!Ей така се печелят милиони от уговорени мачове! Това бе пълна постановка! Вижте добре след предпоследния нокдаун Джошуа докато си примляскваше с гумата как погледна встрани от ринга към някой и повдигна вежди (не намигна) , но даде да се разбере че разбрал....квото трябва..., може би не от всички телевизии се вижда но в ю-туб го има!! Всичко е пълен фарс....Много хора изгоряха с много пари, А Джошката е се е нагушил здраво......Мафията е решила мача!! ФАРС!!
201
2
 
41
 
! Отговори
Kebapa преди 5 години
Мексиканеца понесе много тежки удари но издържа. Което значи че е много кален за такива сблъсаци. Ето с това спечели. Джошуа не издържа на ударите и се спука като надуваема лодка. И при реванша шишко пак ще го бие. С културизъм и нутришън не става. Трябва си сериозна храна - кебапчета кюфтета пържоли и т.н.
200
0
 
9
 
! Отговори
nimand преди 5 години
Краля ?!?!?!?
199
1
 
34
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Нормално. Всеки майстор рано или късно си намира майстора.И в политиката е така. Няма нищо вечно.
198
6
 
13
 
! Отговори
Истината преди 5 години
кубрат ще го бият като мече - дирекТова е края на кариерата му
197
4
 
5
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Мачкай, Кобрате!!!!
196
0
 
4
 
! Отговори
Юнион Ивкони преди 5 години
Куче влачи рейс
195
2
 
23
 
! Отговори
petarziz преди 5 години
сега разбрах какво означава явление в спорта благодарение на руис дано правилно да го изговарям джошуа се оказа една надута пуика благодарение на рекламата си мислехме че е непобедим но се оказа че е един от многото в тежка категория така че пулев има своите шансове срещу надутата рекламна пуика
194
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това доказва, че профи бокса от доста време е една уйдорма. Нито Джошуа, нито Уайлдър, нито преди братята Кличко са най можещите боксьори. Маркетингови продукти. Поздравявам случайния в кавички мексиканец. Сещам се как пак непредвидено от боксовата мафия Кори Сандърс спука от бой Владимир Кличко.
193
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Турция 100 000 000:)"щото аз познавам един бял човек и то не много лек и не 200 см висок който ги изяжда тези 50-100 метра ИЗЯЖДА ГИ?!Чао спора стана бутафория..."Това изречение ми докара рак на кариерса на косъма на уфото ...
192
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сбъркан спорт за сбърканяци. ГОлям кеф, да се блъскат големи мъже 1 час, за да покажат, койт бил "по-добрият бияч" ...
191
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ахаах ... *** ... аххаахаКой ги ползва тея думи? В кое село? хаххахахах
190
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите в тоя форум ме карат, да не се чувствам толкова лошо за предстоящите глобално затопляне, AI апокалипсис и световни войни :)
189
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименхахах ... мозАка ... ахаххаахах
188
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 196 Няма смисъл с теб! Ти каза, че слаб човек без мускули ще надбяга човек с мускули на 100 метра. Толкова по темата и с теб, ***!
187
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 192 Ти oигофрен ли си, бе?Какви назобени горили са тия бегачи на 10 000 метра тия сухите? Затова говорим, защото преди 1 час ми разправяше, че един нетрениран човек без мускули може да победи трениран човек с мускули на 100 метра. К'во ми се правиш на две и половина, ***? Май като не ти изнася и увърташ като ром. Или май си ром?Та *** у смешника малoумен прооост!!)
186
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 191 Защо говориш за БОЛД бе гипси???Аз ти пиша за нашите бг назобени химици че те не могат да бягат 100 метра бързо а не за Болд..Болд е едно а назобените културисти и фитнес химици са сдруго нещо това ти обяснавам ти виждал ли си културист категория 95-100 + който да има бързина вярно сила маса да ама са сковани не могат да върват камоли да бягат аз за тях ти пиша ти ми даваш Болд за пример...Виж един Рони Колман като беше по-млад на плаж ми тои е като робокоп...
185
0
 
22
 
! Отговори
Ел Чапо преди 5 години
Всичко трябва да е нагласено, само защото е дебел?! Правилната подготовка и физическото му ПРЕВЪЗХОДСТВО нямат никакво значение за вас... Той човека си го каза преди мача, че няма значение че е дебел, защото компенсира със скорост и сила. Очевидно това е тренирал, а Джошуа манекена го е подценил. Това е. Единствената МИСТЕРИЯ за този мексиканец е кой картел точно го финансира.
184
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 189 Папагал малoумен, както Болт не може да бяга на 10 000 метра, така и ония не могат да бягат на 100 и 200 метра. Иначе всички зобят. Кое не разбра бе твойта......жалка смешна?
183
3
 
7
 
! Отговори
до 182 преди 5 години
Аааа те кениците дето бягат по 10 000 метра изобщо не взимат зоб? Карат я на банани само? ***!