Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!

Загуби от мексиканеца Анди Руис - младши, определян като "кюфте"
Обновена: 2 юни 2019 09:16 | 2 юни 2019 09:15, Екип на Dnes.bg
279
Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!
Снимка: Reuters

Голямата сензация на десетилетието е факт, след като Кралят на бокса Антъни Джошуа бе детрониран!

Той сензационно загуби от мексиканеца Анди Руис - младши в Медисън Скуеър Гардън, в Ню Йорк. Роденият в САЩ 121-килограмов боксьор спечели с нокаут в седмия рунд.

По този начин мексиканецът спечели световните титли във версиите IBF, WBO и WBA и пренаписа историята на световния бокс.

Определяният за кюфте и дебелак боксьор изигра мача на живота си и не даде никакви шансове на британеца.

В първите два рунда Анди показа, че няма да се даде лесно, а в третия рунд Джошуа прати своя опонент в нокдаун и ясно се виждаше как срещата може да приключи в негова полза.

В същия рунд обаче Руис възкръсна и изпрати на два пъти в нокдаун британеца, а само гонгът го спаси.

В следващите рундове темпото бе спокойно, а в седмия рунд Руис на два пъти прати в нокдаун британския шампион. След това реферът отсъди нокаут, след като Джошуа изглеждаше тотално неадекватен.

Това без съмнение е най-голямата сензация, тъй като никой не даваше шанс на Руис в този мач.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още по темата: боксджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
1
 
! Отговори
БИОМЕХАНИК преди 5 години
Физика ви приби с аргументи. Всичко, което каза е правилно. Зевзеците обаче пак спорят с основни физични закони. Вие живеете в някаква паралелна вселена с различни физични закони. ХАХА ЦИРК
181
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 182 Ей, ***, самият ти каза, че слабите хора без мускули имали повече шансове от тия с мускули на 100 и 200 метра. К'во започна да извърташ, ***?)))
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми сложете по 1000 лева на следващия мач ;)
179
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 182Изврташ си ги, така че да ти съвпадат с "твърдението" в жалък опит, да се направиш на умен пред напълно непознати ...
178
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно, когато на тоя спорт му беше паднал рейтинга ...
177
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен-до 176 Е сравнение с бегачите на 5000 и 10 000 метра Юсейн си беше Шварценегер. К'во се правиш на прооост, ***?Болд не го сравняваи с слабите маратонци аз ти пиша че нашите анзобени бели курешки фитнес инструктори с големи мускули УМИРАТ но не могат да бягат 100 метра ,от многото зоб и големите мускули !!!Направи видео клип на 50 метра с такав назобен и го пусни в ютуб 50 метра ако тои ги вземе за 5,7 секунди аз ще те черпя каквото пойскаш.
176
0
 
7
 
! Отговори
преди 5 години
Физик, гледам гледаш бокс. Я си признай тогава ако Фюри с тази техника ако беше 180 см висок, а не 206 см, дали щеше изобщо да се чуе за него в профи бокса или щеше да цепи дърва в родната си Англия в неговото си село?
175
1
 
7
 
! Отговори
обективен преди 5 години
На новия световен шампион му давам 40 секунди срещу Фюри.После разбирачите във форума няма да ми обясняват колко е хубаво да си с къси ръце и да приличаш на буре с мас.
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФизикАми ти спри да се хабиш и ни остави, да станем жертви на ... ахъъм ... "мракобесието". Ще разкажеш на всичките си въображаеми приятели, колко прави и умен си :)
173
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 176То даже, да ги наречеш просто африканци е малко подвеждащо, защото всички са от Кения и са от едно племе - Келенджин, или нещо такова.
172
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 176 Е сравнение с бегачите на 5000 и 10 000 метра Юсейн си беше Шварценегер. К'во се правиш на прооост, ***?
171
1
 
1
 
! Отговори
Физик преди 5 години
Ръката е ЛОСТ, а крака е ПРУЖИНА. Правите ли някаква разлика. Не ви е понятна физиката, нито биомеханиката. Спрете да философствате, ами си купете един учебник по "Човек и Природа" за 6-ти клас и сядайте на гъ*а да четете.Физик.
170
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФизикЕми брат, нали каза за бгане бе. .... ТИ тука, голям физик се извъди. Сигурно ти викат в университета "Черипикър" ...
169
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен-Юсейн Болт какви мускули има??1,95 -85 кл. това не са много мускули а и тои е африканец те имат по-вече кръв и по-вече адреналин за това и бягат по-бързо много рядко се срещат бели хора който да се доближават до африканците в бягането.А и аз ти пише за хора който са назобени смного мускулна маса като кулутистите например а не за леко мускулести африканци..
168
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФизикДа бе. Те кличкото така все го биеха. Някакви нисичку му влизаха .... И си излизаха със загуба.
167
2
 
1
 
! Отговори
Физик преди 5 години
До Анонимен169правиш ли разлика между БОКС и ТИЧАНЕ/ПЛУВАНЕ бе?!Естествено, че като имаш по-дълъг крак имаш по-голям отскок. Аз за това казах по-долу, че Джошуа може да го победи само ако го кара да обикаля ринга - от ъгъл в ъгъл като изоглавен. Друг шанс няма.Физик.
166
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 168 Той дългия кух прът на Уайлдър го усетиха и Шпилка и Ортиз...и двамата не знаеха къде се намират след този КУХ дълъг прът, ***!
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Нкарайте някои много напомпан да пробяга 50-100 метра да видите колко по-бавен ще е от човек който не тренира и разбира се няма прекалено много масна тъкан."Ако е някой, дето толкова стероиди, анаболи и незнам си какво помпа, че на децата, дето са в стаята с него влизат в побертета от тестостерона, който се отделя във въздуха, става ли?Че знам един, дето ще бие и Бен Джонсън ... не казвам, че ще оживее след това,ама ...
164
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 166 Айде бе..,..А я тогава обясни защо тоя без мускулна маса дето бяга на 5000 метра и е сух, е по бавен от спринтьорите на 100 и 200 метра които са целите в мускули? Защо Юсейн Болт или Тайсън Гай са по бързи от кенийците сухари на 100 метра като мускулите им пречели по твоята логика? Муаахаххаа.....
163
1
 
1
 
! Отговори
стомана или пласмаса преди 5 години
Физик, да си завреш физичните закони знаеш къде. При бокса обикновено късата ръка увисва във въздуха , а аз ти набучвам 2-3 леви десни крошета с дългата и си аут. Разбра ли физиче.отговарям взместо физика какво ще набучиш *** то 10 удара да ми одариш не можеш да ме смъкнеш ако клъвна сериозно в челото ще ти разлепа черепа с един удар дългууууч едно е да те удари калена стомана друго е дълъг кух прът..смешниккккк