Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0

Гостите освиркваха "Мила родино", мачът беше прекъсван два пъти заради расизъм
14 окт 2019 23:08, Веселин Коларов
494
Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0
Снимка: Lap.bg

Англия разпиля с 6:0 България насред София в мач от група "А" на евроквалификациите.

 
Първото полувреме се превърна в кошмар за "лъвовете", които допуснаха четири безответни гола. Още в 7-ата минута Маркъс Рашфорд откри резултата, а после две попадения наниза Рос Баркли (20, 32). Точен беше и Рахийм Стърлинг, но на няколко пъти акцентът падна далеч от терена.
 
 
Срещата два пъти беше прекъсвана заради расизъм. Дебютантът Тайрън Мингс беше обиждан, а второто спиране на играта дойде по сигнал на съдийската бригада. Преди началото на срещата пък феновете на гостите освиркваха химна ни "Мила родини", което сякаш остана незабелязано.
 
След почивката Пламен Илиев се отличи с няколко добри намеси, но в 69-ата минута Стърлинг покачи на 5:0, а крайния резултат оформи Хари Кейн, който се отличи и с три асистенции. В класирането България остава едва с три точки от седем мача, още е без победа, докато Англия е лидер с 15 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още по темата: БългарияанглияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво в държавата ни е наред,та и футбола.
341
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Резултата не е резил, а резил за България са дрогираните вандали по трибуните на стадионите !
340
0
 
15
 
! Отговори
съдията е виновен преди 4 години
Сега клишетата-"съдията се подигра с труда на момчетата", "момчетата стоят в съблекалнята и плачат-какво да им кажа"," Явно някой много го е страх от наси затова ни пречи"-и тем подобни лакардии и простоти които се въртят след всеки мач от родното ни гениално футболно първенство- някак си не вървят май,а? Но да оставим тия нещастници-ами вие бе ,хора-нормалните ли сте да ходите по стадионите още на родното ни първенство -то е отражение на националите ни-слабо,продадени мачове,мутри-какво искаме
339
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 434Бойко ще трябва да го биете на изборите сладурче.Ама с тези 10 хиляди гласа дето ги хващате, не виждам как ще стане.хахахаВечни лузери.
338
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако се случи на Сърбия или Гърция на другия ден БФС ще е сринато до основи! За мен акцията на сините фенове пак беше платена да отклонят вниманието от негативния резултат!
337
0
 
15
 
! Отговори
Боце Перуканов преди 4 години
Аз не съм виновен, защо да съм аз виновен. И Лечков не е виновен. Има си треньор и играчи, те са виновни, да не би аз да играя на терена. Абе тия дето подтичват по пистата ми пречат да мина през пистата с джипа, бе. Шофьоре, карай напреко през тревата. И надуй Преслава, пожалуста.
336
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на трибуните имаше и една касичка-прасенце и една перука,които бяха неми свидетели на случващото се по трибуните и стадиона.Нека продължават да изпробват героите от американското лято за треньори,докато съвсем не се отвратим от тази иначе хубава и емоционална игра.
335
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да хванат за треньор някой от тукашните форумни многознайковци.Срещу 600лв/месец ще върши същата работа като Балъков, хубчев и т.н..Успехи пак няма да има, ама поне ще е евтино.
334
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболистите не са виновни, все пак младите футболисти друго освен управление на пияна перука на футбола не са виждали. Също друго управление на държавата освен на Бойко диктатора също не са виждали. Това е резултата!
333
0
 
10
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Какво още трябва да се случи на футбола в България, че независимите журналисти да подпукате перуката и компанията му да си подават оставките......
332
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като видях снощи глутницата фенове и разбрах, че ромите са истинските българи !
331
0
 
10
 
! Отговори
Бойко стайл преди 4 години
Аз Бойко най-великит футболист на всички времена ви казва,че ако бяха взели мене за капитан на футболния отбор,англичаните без дори да им казвам:,, КонгратулейШънс щяха сами да ми подават топката,защото съм велик международник,а не защото обешах на Английската кралица скоро да санирам конюшнята й. Като говори вождЪт ваш,трябва да го слушате,ама като не искате, ето ги резултатоите.
330
0
 
17
 
! Отговори
Резил преди 4 години
От години повтарям как да се вдигне стандарта у нас! Просто забранете тоя футбол! Така годишно от заплати,премии,комисионни,разтрогнати договори,сключени договори, наем на апартаменти,телефони,татуировки,анцузи,лагери,турнири,самолетни билети,най-вече заплати и осигуровки и т.н. ще се спестят минимум 100 милиона лв. годишно! Ще има за кувьози,за по-високи пенсии,по високи заплати,даже и за едно самолетче ще останат пари на година! Нормално е,нещо което носи само срам и резил да бъде махнато!
329
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балъков да подава оставка,а така наречените футболисти да свалят националния екип и да ходят да копат на село.
328
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова: Искаме европейски заплати, искаме европейски стандарт !!!
327
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 421Не обиждай Люксембург и Сан Марино !Те нямат такива вандали по трибуните.
326
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял свят знае за английската почтеност. Тя е известна. Те са най-почтените хора появили се някога на това кълбо.
325
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледа човек тази клоака по трибуните на българските стадиони и разбира защо България се опразни !
324
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледа човек тази *** по трибуните на българските стадиони и разбира защо България се опразни !
323
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 4 години
Забранете професионалния футбол в България. От това се хранят само Перуката, Гела, ГГанчев, Венци Тумбака и още десетина непрокопсали журналисти.С това дето го разигравате причинявате страдания да милиони българи. Парите убиха играта. Аматьорите се справят по-добре и ще са БЪЛГАРИ.