Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0

Гостите освиркваха "Мила родино", мачът беше прекъсван два пъти заради расизъм
14 окт 2019 23:08, Веселин Коларов
494
Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0
Снимка: Lap.bg

Англия разпиля с 6:0 България насред София в мач от група "А" на евроквалификациите.

 
Първото полувреме се превърна в кошмар за "лъвовете", които допуснаха четири безответни гола. Още в 7-ата минута Маркъс Рашфорд откри резултата, а после две попадения наниза Рос Баркли (20, 32). Точен беше и Рахийм Стърлинг, но на няколко пъти акцентът падна далеч от терена.
 
 
Срещата два пъти беше прекъсвана заради расизъм. Дебютантът Тайрън Мингс беше обиждан, а второто спиране на играта дойде по сигнал на съдийската бригада. Преди началото на срещата пък феновете на гостите освиркваха химна ни "Мила родини", което сякаш остана незабелязано.
 
След почивката Пламен Илиев се отличи с няколко добри намеси, но в 69-ата минута Стърлинг покачи на 5:0, а крайния резултат оформи Хари Кейн, който се отличи и с три асистенции. В класирането България остава едва с три точки от седем мача, още е без победа, докато Англия е лидер с 15 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още по темата: БългарияанглияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
8
 
! Отговори
Asparuh преди 4 години
Ние сме вече като Люксенбург и Сан Марино.Години копахме дъното в спорта и вече може да кажем че успяхме
321
1
 
29
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Националнят отбор по фурбол бил паднал с 6 на 0 от Англия! Уау, каква трагедия, какво възмущение! Аз нещо не мога да се възмутя! Аз се възмущавам от това, че пенсионерите в Бг полуават масово пенсия от 100 евро, докато, направих си труда да проверя, в уж смешната държава Македония, няма пенсии под 200 евра. Да, по този показател ни изпреварват африкански и латиноамерикански държави. ЕС уж е престижен клуб на богати страни...чудя се чий го дирим в ЕС, ние сме посмешище!
320
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако нямаме грандиозен успех във футбола, имаме грандиозен успех в излагането по най-просташкия начин. Браво!
319
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз затова не гледам български футбол
318
0
 
9
 
! Отговори
Max преди 4 години
Да отиват да си подават документите за ТЕЛК.
317
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и някой нещо да е подвикнал, но ми се струваше нещо като организирана акция от англичаните и направо си го преиграваха. Къв расизъм бе, а тия кво правеха по София и Прага. Аре у лево. Значи вандализмите са позволени, а някой да подвикне нещо, не можело. А на Хейзел какво направихте бе, нещастници. Избихте 39 италианци!!! Тука тия били расисти. Много ви е крив часовника господа перове, лордове и всякакви английски пудри.Иначе на футбол сме абсолютната гола вода. Това е друга тема.
316
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен......Отбора на България е отражение на цялата страна днес......Ами, така си е.Излиза някой с IQ на чехълче,може и да не знае азбуката,ама е бил футболист на ОНОВА световно;става треньор,ръководител,меринджей;не по-интелегентните от него запалянковци му вярват,хълцат,пръскат слюнки чак-не могат да разберат,горките,че сложните неща не стават с прости хора и елементарни методи.Така и с футбола и всичко друго.Посредствеността ражда посредственост,демек,какъвито хората,такова и останалот
315
0
 
26
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
България е футболно джудже! За мен това не е проблем! Проблем е, че почти всичко тук е жалко и посредствено! Проблем е, че в Бг непрекъснато трябва да се бориш с усещането, че си пропиляваш живота в тази жалка страна! А за футбола...футбол няма, няма и да има, вместо футбол има "футболна" истерия и ужасно кресливи и агресивни агитки и ултраси! Тези хора нямат нищо общо със спорта - това са комплексирани агресивни неудачници, които правят този спорт изключително непривлекателен!!!!
314
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега вече разбрах защо англичаните искат Brexit !
313
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите я докарват само да имитират големите звезди по стойки, татуировки, самочувствие. Вдигнати носове, ще кажеш че в Барса играят. После на терена, пълна трагедия и позор. Слаба работа, нулев професионализъм. Приличат на деца в училищен двор. Просто нивела е толкова нисък че не може и да се говори за международен футбол. Звучи смешно
312
1
 
6
 
! Отговори
Хасан Ахмак Улусой преди 4 години
ТРИ ГОЛА - ХЕТТРИК НА МАВЪРА ОТ МАН СИТИ СЪС АРАБСКОТО ИМЕ РАХИМ СТЪРЛИНГ. И ОЩЕ ЕДНО ПАРЧЕ ОТ МАВЪРА ОТ МАН ЮНАЙТЕД - МАРКУС РАШФОРД , И ДВА НА БЕЛИЯ БЛЕДОЛИК ГОСПОДАР - БАРКЛИ .ЕВАЛЛА, МАШШАЛЛАХ АШШКОЛСУН !
311
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Режима на Борисов, ни докара до пълна разруха на всички нива, спорта е само видима част скоро и всичко друго ще излезе на яве и ще сме в 4тан национална катастрофа без да сме във война!
310
1
 
18
 
! Отговори
Ганчо преди 4 години
Закриите това гнездо на некадърници начело с цялото ръководство. Тези са срам за България. Относно феновете, първобитен национален отбор, първобитни запалянковци. За тези артисти-футболисти само бой сега и да забравят националния. Балъков да се изгони той не може да направи нищо.ПРОВАЛЕНИ И НЕКАДЪРНИ ФУТБОЛИСТИ И РЪКОВОДСТВО - МАХАЙТЕ СЕ .
309
6
 
2
 
! Отговори
Тюрк преди 4 години
Кажи му българин и не го биждай повече.
308
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди Brexit агличаните показаха на българите Bulexit !
307
1
 
6
 
! Отговори
Путин до 397 преди 4 години
Аз хакнах и мача.Трябваше да свърши 15:0,ама ми стана жал за българите(нали сме на една граница), та реших да бъде само 6:0. Не исках футболистите ви да бъдат замервани чак пък с домати.
306
0
 
4
 
! Отговори
балъчето преди 4 години
не са притесняваите другият път ша ги сборим
305
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам - игра грозна, футболисти посредствени, ръководството боже опази, резултати (напълно логично) нулеви от години. Какво толкова му харесват т.нар. запалянковци, ядосват се, страдат постоянно, критикуват, анализират причини. Не е ли ясно, че в БГ този спорт е посредствен и такъв ще си остане. Човешки ресурс няма, школи няма, ман-та ли-тет ня-***, пари (за футбол, не за коли и дискотеки) също няма. Вместо да се тюхкат за безнадеждни неща да се хванат за работа.
304
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболните фенове - клоаката на българското общество !
303
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама не може така, Бойко гарантира,че няма да ни вкарват голве,защото на англичаните вече им бият дузпата от Е.С.