Левски аут от Европа след загуба от Локомотив Пловдив

Срещата се игра на стадион "Георги Аспарухов"
12 юли 2020 22:54,
59
Левски аут от Европа след загуба от Локомотив Пловдив

Левски допусна обрат от Локомотив Пловдив, след като водеше с 1:0, но в крайна сметка загуби с 1:2 в двубой от последния кръг на българската efbet Лига, игран стадион "Георги Аспарухов", пише gol.bg

Футболистите на треньора Георги Тодоров поведоха в резултата още в началото на срещата, благодарение Насиру Мохамед (5'), но малко по-късно Доминик Малонга (33') изравни след детинска грешка на Георги Георгиев.

През втората част "сините" отчаяно търсеха начин да отбележат попадение, но се виждаше, че това трудно може да се случи. Към края на мача пък гостите нанесоха своя удар след второ попадение в мача на Доминик Малонга (75').

Така Левски няма да играе бараж за турнира Лига Европа
, тъй като след тазвечершната загуба тимът остава с 53 точки, а победата на Славия над Лудогорец изтреля "белите" на третото място. Така най-старият столичен клуб ще се изправи срещу Ботев Пловдив за място във втория по сила клубен турнир, докато Левски остава извън Европа за първи път от 4 години насам. Сега 26-кратните шампиони ще имат времето да осмислят какво трябва да се случи с клуба в бъдеще по отношение на финансите, състава и играта, която показва.

Двубоят започна ударно за двата отбора, които демонстрираха много открита игра в първите минути. Доминик Малонга успя да пробие в наказателното поле на "сините" и шутира. Георги Георгиев обаче показа страхотен рефлекс и спаси.

Само минута по-късно обаче Станислав Костов пусна прекрасен извеждащ пас към откъсващия се Насиру Мохамед. Ганаецът напредна и хладнокръвно преодоля Мартин Луков - 1:0.

В 11-ата минута Ивайло Найденов проби отдясно и пусна остро подаване в опасна близост до вратата на гостите. Там Костов успя да насочи топката с едно докосване. Кълбото обаче се удари в дясната греда.

Остатъка от срещата четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
28
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Сираков и Плачко закривайте и гасете лампата ! Парите на Божков сега са по друго Президентско направление
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъка тричковска, черно море игра мъжки с юноши срещу Ботев, не е до баце, просто Божков не е искал да го развива. Само договорите на Петър от Петърч и щаба му са за прокуратурата, както и познанията на самия Петър, той е за някакво отборче в б-група или ако подуенци почнат от групите идеален е.
27
2
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Когато си в частния сектор и вземеш пари, за да свършиш някаква работа, това не е корупция, пич. И не е за прокуратурата. Това те прави продажен сайт, напримвр.Виж, ако си чиновник в админиатеация и искаш пари, за да издадеш разрешително, което по презумция трябва да направиш, ето тогава е корупция.Само за твое сведение.
26
2
 
24
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Нищо! Те и без това са във фалит.
25
31
 
6
 
! Отговори
Поздрави! преди 3 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
24
4
 
14
 
! Отговори
За протокола преди 3 години
Малонга и Мохамед са типични имена за Сердика и Филипопол...
23
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По другите сайтове изкарват протестиращите пиянки , ултраси а полицайте герой ..ех Народе няма да има управия
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне тезата за синия БФС беше тотално разбита!В края на шампионата, други се оказаха "любимците"! Както винаги "истината е някъде там"..
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е изненада. Ф.К. Левски не може да играе футбол. Но аз български футбол не гледам, защото всичко е нагласено и няма български футбол. Домуса полегна на Славия. Всичко е схема в тази България и затова, когато играят български отбори в Европа винаги викам за другите, защото нашите мафиоти трябва да бъдат наказани. Затова ни бият с по 5 - 6 на нула всички, защото у нас няма футбол. Гледайте италианско, испанско, английско първенство, там качеството е по-добро и се играят истински мачове.
20
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък,сега ще трябва да гледам някакви леваци от Англия,Испания,Италия и Германия,вместо нашия "еврогигант"!
19
2
 
28
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Много се изкефих тази вечер. Кой се смее последен сега? КЗЛ! Желая успех на всички евроучастници от България!
18
8
 
9
 
! Отговори
iuhasfi преди 3 години
Супер нагласено първенство с нулеви равенства и нелогични резултати....ефбет лига се казва муахахах. Всеки малко по-опитен футболен маняк го знае
17
9
 
16
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
И що трябва да бъде закрита. Другите да правят качествен цирк ли. Домус прави реверанси и поляга на Славия(за услугата, преди 7 години Левски да не стане шампион). Локо Пловдив се правят на герои в мач с никакво значение за тях, като преди това три кръга падат от кой си искат и ги бият като маче у дирек. За това ли бе кир.так.
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и ние като Арсенал! Ама така е, като не са на стадиона, а пред Дондуков..
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това май е отмъщението на Бойко Борисов за това че футболни фенове на Левски искат неговата оставка и така той си отмасти с отбора на Локомотив Пловдив! Със сигурност са имали допълнителни стимули за победа над Левски!
14
2
 
21
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Само да попитам редакторите в днес.бг:Налагат ли ви цензура или вие сами си я налагате защото някой ви мотивира финансово?В единия случай е посегателство на свободата на словото, но в другия е корупция, която би следвало т.н. "прокуратура" да разследва! Ама те пък разследват само смс-и. Записи не слушат, снимки с патлаци и чекмеджета не гледат... А бе карай да върви, я напишете нещо за някоя котка на дървони я слагайте топ новина
13
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега вече левскарите ще свалят Тулупа, който закопа клуба им.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се очакваше
11
1
 
20
 
! Отговори
K преди 3 години
Позор
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ си знае работата, всичките злини които вършиха Лесни спрямо другите отбори им се връща.Дано още 3 пъти по 11 години да не видят купа отбора който е срам и позор за Българския футбол.