COVID ли? Неймар вдига петдневен купон с 500 гости

Партито стартира на 25 декември и ще завърши с посрещането на 2021-а
27 дек 2020 13:56,
43
COVID ли? Неймар вдига петдневен купон с 500 гости
Снимка: БГНЕС

Звездата на френския футболен гранд Пари Сен Жермен Неймар реши да отбележи настъпването на новата година с грандиозен петдневен купон, на който е поканил 500 гости, съобщи "Глобо", цитиран от БНР.

Партито стартира на 25 декември и ще завърши с посрещането на новата година. Основното правило за гостите е да не ползват мобилните си телефони и да не публикуват снимки и клипове в социалните мрежи от партито, за да не предизвикват възмущение сред хората с масовото мероприятие в разгара на пандемията от COVID-19.

Неймар е превърнал имението си в Мангаритиба в нощен клуб, в който различни музиканти ще изнасят концерти. Къщата на футболиста е шумоизолирана, за да не притеснява съседите си, се казва още в информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
А Вие мислите ,че само той прави купони в днешно време...я Роналдо е в ОАЕ на почивка,нищо че като се влиза в Италия ,трябва да премине през карантина,но за него ще има изключения...а той ходи с "глутница" около себе си ...
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам как тоя некадърник го обявиха за футболно величие
4
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отнемане на имущество и даряването му на лекари, учители, продавачки, и други хора, които работят пл 12 часа, за да имаме общество. Този - на лъвовете!
3
5
 
18
 
! Отговори
Saki преди 3 години
На това парти по добре да си направят ХИВ тест ,пред Пср .
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми евала!
1
9
 
21
 
! Отговори
Цццц... преди 3 години
Толкова му е писнало да финтира и да пада във френската лига, че и парти щял да прави от непукизъм. Най-скъпият футболист... майко мила...