Дадох му тялото си, той не ми даде нищо!

Сексскандалите с Берлускони - част от коледните празници в Италия
26 ное 2009 10:23, Петя Славова
91
Дадох му тялото си, той не ми даде нищо!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Политическите скандали в Италия ще станат част и от коледните празници на Апенините, пише британският в. "Дейли телеграф".

Тази година италианците ще могат да си купят традиционни коледни фигурки, изобразяващи някои от дамите, замесени в скандалите с премиера Силвио Берлускони.

Сред тях е и тази на елитната компаньонка Патриция д'Адарио, която твърди, че е имала мимолетна връзка с премиера и тази седмица дори пусна на пазара в Италия книга за тази история.

В изповедта си Патриция разкрива, че се чувства предадена от италианския премиер, от чиято връзка се е надявала на помощ.

"Берлускони не ми е плащал. Той трябваше да ми даде не пари, беше ми обещал нещо друго", пише тя в книгата си.

Личните й мисли продължават: "Дадох му тялото си, той не ми даде нищо".

Д`Адарио дори твърди, че не й се е разминало и без заплахи, след като излезло наяве, че има запис на срещата й с Берлускони. А въпросната нощ  също е подробно описана в книгата.

Освен кукла и книга на компаньонката, италианците могат да си закупят и кукла "Патриция", която е с къса черна рокля и високи ботуши.

Куклите са произведени от занаятчии от Неапол. Сред тях има кукла на 18-годишната Ноеми Летиция от Неапол, чийто рожден тази година Берлускони почете с присъствието си.

Още по темата

Това стана повод съпругата на премиера да обяви, че ще се разделя с него.

Куклата на младата неаполитанка, която е модел на бельо и начинаеща актриса, представя Ноеми с бяла тениска и със син минижуп, пише БТА.

Нетрадиционните коледни фигурки ще бъдат пуснати на пазара идния месец редом с доста по-традиционни фигурки като тези на Дева Мария, Йосиф, малкия Исус, влъхвите и животните, които обикновено се поставят в умалените копия на яслите, където се е родил Исус Христос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
ива преди 14 години
браво на Берлускони! италианците не са като ипотентните български мъже, които като прехвърлят 45 години и си ползват атрибута само за пикало и дори ги е срам да отидат до аптеката за виагра.
8
1
 
0
 
! Отговори
Фен преди 14 години
Няма по-хубаво от младата и свежа плът. Да кажем " НЕ " на старите крави!!!!!Да последваме примера на премиера на Италия с девиза: "Ех, младост, младост ти на стария носиш радост"!
7
1
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
mi taia kvo 4aka ..pari li ...togava mai e platena *** ... i triabv ada vleze v zatvora ...
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
KAK DA NE TI E DAL NISHTO MILINKO,DAL TI E SALAMCHE,ILI NADENICHKA,KAKTO TI HARESVA POVECHE
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно така, кирил, и аз щях да го напиша това. Както жената при с-кса "дава тялото си", и мъжът също "дава тялото си" при секса- участието е напълно еднакво- така че след с-кс-нито жената, нито мъжът имат какво да претендират.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Другия вариант е да не е останал доволен от това което му е дала :))
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И това всичкото се твори под носа на папата ... хе хе хе Развод по италиански ...
2
1
 
0
 
! Отговори
Силивио преди 14 години
Абе момиченца да има в обръщение пък другото....
1
1
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
Личните й мисли продължават: "Дадох му тялото си, той не ми даде нищо"...Ми човека и той ти е дал тялото си! Така че сте квит!