Никога повече "Детелини, детелини" на живо

Асен Гаргов не иска да работи повече с Лили Иванова
16 фев 2010 14:24, Петя Славова
85
Никога повече "Детелини, детелини" на живо
Снимка: Булфото

Лили Иванова вече не може да пее едни от най-големите си хитове.

Причината е, че един от авторите на най-известните нейни песни не иска да работи повече със звездата.

Става въпрос за Асен Гаргов, написал един от най-големите хитове за певицата – "Детелини, детелини".

Той е работил с нея повече от 15 години като през това време е направил за нея и песните "Самота", "Необяснимо" и много други.

Авторът вече е отправил към певицата нотариална покана, с която се забранява тя да пее написаните от него песни.

“Интересът ми към Лили Иванова се върна, когато излезе нейната книга.

Първото впечатление, което ми направи тази книга, е, че тя е написана единствено през нейната призма, както тя иска да бъде написана. Вътре е пренебрегнат един петнайсетгодишен труд”, споделя Гаргов.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
milata преди 14 години
poklon do zemiata.tova e profesionalist za primer na mnogo na4inae6ti pevici.zasramete se da ia obijdate i da ia pluete.tia e unikalna i malkoto koeto zaslujava e edno uvajenie.bravo lili.napred i samo napred.ostavi mojiturkite da izpakvat pokrai teb ,4e nikoi ne gi zabeliazva.obi4ame te................................poklon do zemiata.
79
0
 
2
 
! Отговори
минаващ преди 14 години
За мен тя е невероятен професионалист и перфекционист в работата си - гледах последния й концерт в НДК - 3 часа на живо пя, без никакви стари песни!Владее публиката по начин, по който доста малко наши изпълнители успяват... Уважавам Гаргов, но си мисля, че той покрай нея доста добре си поживя...Не е очаквал явно толкова години интереса към нея да не спадне. Пък и тя му е предложила друг издател на албума му, но той е поставил неизпълними условия.Да е жива и здрава - има достатъчно песни!)))
78
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
То тоя, не и ли беше и тъпкач в един период от време?
77
4
 
3
 
! Отговори
Маргарита преди 14 години
Кой ли щеше да знае за Гаргов ако Лили не го беше култивирала в славей? ДА си пее песните сам! Кой ли ще му ги пее сега? Гледам са се наредили на опашки! Че стиска ли им на сегашните кресли да пеят такива песни?
76
4
 
4
 
! Отговори
коко преди 14 години
Баба Лили трупа милиони,защото на оня свят ще отваря банка.Поне за опрощение на греховете си да вземе да направи някой благотворителен концерт...
75
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПИТАМ СЕ КОЙ ЩЕШЕ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК С" НАЙ- ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО" ИЗЛЪЧВАНЕ, АКО НЕ БЕШЕ ЛИЛИ ИВАНОВА.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ СА ПО- СТОИНОСТНИ ОТ МЪЖЕТЕ НИ.РУСЕВ СЪМ ГО ВИЖДАЛА С ГАДЖЕ ГОДИНИ НОРЕД, МИТКО ГОДИНИ БЕЗ, А ГАРГАТА ЗАРЯЗАН ОТ ГАЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ, С КОЯТО В ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ МЕТКАШЕ. ТРЪГНАЛИ КОКОРБАШИИТЕ СРЕЩУ ЖЕНА, КОЯТО САМА Е ПОСТИГНАЛА ВСИЧКО.АМИ АКО И ЛИЛИ БЕШЕ СЕ ПРЕЧУПИЛА КАТО ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЩЯХА МНОГО ДА Я ОБИЧАТ.
74
6
 
2
 
! Отговори
до 69 преди 14 години
Марийке,леко- избърши слюнката и стига се пеняви,че ще те тресне апоплекса.Баба ти Лили трябваше отдавна да се оттегли-като баба ти Тина Търнър,а не да се излага и олива,и пълни гушките на разни хитреци като въпросния Гаргов и една сюрия алчни адвокати.
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
koi kakvoto prai na sebe si go prai!
72
3
 
12
 
! Отговори
Ели преди 14 години
Нещата са ясни.Като искаш да печелиш,пеейки чужди песни,част от парите ще даваш на автора и на екипа си.Като не искаш да делиш с никой,сам си пишеш песните,сам си ги свириш и пееш.Няма никакво значение дали се казваш Лили Иванова или Иванка Лилева.
71
1
 
8
 
! Отговори
преди 14 години
Досега къде са блели тези автори? Да си търсят правата, да сигнализират, да водят дела! Няма значение кой кой е! За всеки труд трябва да се плаща. Лили сама не може да си напише песните, а те не могат да ги изпеят като нея. Успехът се дължи и на нея и на тях!
70
2
 
15
 
! Отговори
Ирина преди 14 години
Донякъде Гаргов е прав ,защото за такива песни трябва да му се плаща .. ,а Лили Иванова не е дала и стотинка,както и на Митко Щерев.Това е и причината да не пее песни и на Щерев.
69
12
 
6
 
! Отговори
Чавдар преди 14 години
На нас българите какво стойностно ни остана ?Винаги проявяваме Бай Ганьовщината си !Лили Иванова е едно от малкото хубави неща,които имаме и трябва да уважаваме.Много български таланти избягаха от България, живяха и се реализираха в чужбина.....и там починаха-Николай Гяуров,Гена Димитрова....и т.н.Ние сме такива-приживе не се ценим, а си завиждаме.Когато таланта си отиде от този свят го възхваляваме, но Той- таланта не чува лицемерните ни думи!Аз харесвам Лили Иванова!
68
11
 
7
 
! Отговори
maria преди 14 години
Малиииииии,колко ***...егоистични комплексари и злобни малки душици,ще умрете задушини от собствената си простотя!!! Алоуууу,всички ще умрете незапомнени от никой,ненаправили нищо за себе и не оставили и следа зад себе си...Лили е класара,а тя е ВЕЧНА!!! Кой е този Гаргов бе...мъж без достойнство...живее на гърба и славата на Лили,както всички мъже разбира се :)))))))
67
2
 
4
 
! Отговори
Е. преди 14 години
Разгеле, ашколсун!)))))))))
66
4
 
12
 
! Отговори
аман преди 14 години
Естествено че е прав Гаргов. При това той никога досега не й е искал пари за своите песни, макар че има право на това. Пословична е меркантилността на Лили - какви истерии бяха когато разбра, че няма право на пенсия! Бедната милионерка! А и тази налудничава мания, че все някой й пречи, всички са срещу нея, желаят й злото, да я стъпчат, да я унизят...нея, великата! Само тя има право да издава всякакви книги, в които да плюе някакви там драскачи...Жалка история -*** със самочувствие на кралица
65
3
 
21
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Гаргов е напълно прав.Гледах интервюто му в БТВ.Лили му забранила да издаде свой авторски диск с нейни изпълнения.А тя от своя страна, изпълнява негови песни и песни на други композитори, от които по думите на Гаргов печели по 1 милион лева годишно, а не плаща и стотинка на авторите на песните.Изглежда това е практика и за другите изпълнители, медии, заведения и т.н.Никой не плаща авторско право, затова и няма напоследък добри поп песни.
64
5
 
12
 
! Отговори
меломан преди 14 години
Слава Богу!Цял век бабичката тероризира хората с тази песен!
63
3
 
20
 
! Отговори
Джиджи преди 14 години
Другарката Иванова нали беше голяма радетелка на капитализма и се развяваше по митингите на СДС,понеже през социализма я ограничавали и не и позволявали да трупа милиони.Само,че капитализма си има своите прости правила от сорта на пито-платено.Може би за нея трябва да се направи специален строй,за да може хем да е капитализъм хем и да използва комунистическите привилегии,които ползваше навремето.
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да не се карат с Гаргов. Да напишат и да изпеят сега - цъфнал, цъфнал трън.
61
3
 
8
 
! Отговори
Джиджи преди 14 години
Сега Гаргов може да я даде на Софка и баба Лили ще прехапе устни от яд