Ранена в ада на "Тракия" се бори за живота си

46-годишната Албена Самуилова е със сериозна инфекция
Обновена: 17 юни 2011 15:29 | 17 юни 2011 15:24,
37
Ранена в ада на "Тракия" се бори за живота си
Снимка: БТА

Изключително тежко остава състоянието на 46-годишната Албена Самуилова, която пострада при зверската катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Пловдив, при която загинаха осем души.

Жената е с опасност за живота заради преживените тежки травми и инфекции. На този етап лекарите не се ангажират с прогнози за нейното възстановяване.

Пострадалата е здравнонеосигурена и лечението й до този етап струва на болницата 7000 лева.

Още по темата

Албена от Бургас лежи в реанимацията на Университетската болница вече трети ден.

"Жената губи мозъчна течност и ако до края на седмицата този процес не спре, ще се наложи спешна операция на пострадалата, която е получила сериозна инфекция след катастрофата", съобщи началникът на неврохирургията д-р Христо Желязков.

"Става въпрос за тежка травма, която е разтрошила черепа на малки фрагменти", коментира шефът на спешното отделение д-р Чавдар Стефанов.

Той допълни, че в момента има риск от допълнителна инфекция на раните, прекарване на пневмония и бъбречна криза. По тази причина лекарите не могат да се ангажират с прогноза дали Албена ще живее.

Другите пострадали от катастрофата на автомагистрала "Тракия" се очаква идната седмица да претърпят различни операции, които са необходими за пълното им възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: катастрофата на Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да оцелее *** въпреки , че ще е инвалид за цял живот
14
1
 
10
 
! Отговори
BG преди 12 години
e nema druga dyrjava..........
13
0
 
21
 
! Отговори
0t 6 преди 12 години
Не съм го прочел като хората да права си но при това положение има двама застрахователи които трябва да поемат разноските първия е Лев Инс при който е застраховката а другия е застрахователя застраховал местата в автобуса! А да не говорим че това по никакъв начин не трябваше и на въпрос да става а камоли да излиза и в медиите,дано се оправи жената !
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горката женица .Дано оцелее.Бог да помага на пострадалите.
11
3
 
32
 
! Отговори
нервна до 6 преди 12 години
Тук никой не чете.Пострадалата е НЕосигурена.Което значи,че касата НЯМА да заплати лечението на болницата.Все пак,ако Бойко е мъж,а не п...ка,може МС да вземе решение с Постановление да се отпуснат целеви средства.Дано оцелее жената.
10
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако беше някой мръсен магнал застрелян при кражба изобщо нямаше да се спомене че не е здравно осигурен, а тук сметнали вече колко струвало...ами да искат от роднините и ако нямат 7000 кеш да дърпат шалтера и да я изписват
9
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 3 Какво общо има тука Бойко, бе ***??? Подигравате се с трагедията на хората, като винаги се стремите към някакви дивиденти. *** ебалници....
8
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Адски ГНУСНО звучи пояснението колко струва на болницата при положение, че е в критично състояние не по своя вина... Какво, като нарасне сумата до 10 000 ще я изпишат ли, що ли? Абе, няма такава държава
7
2
 
10
 
! Отговори
dano se opravi jenat преди 12 години
no kompaniata e falirala i nqma da ima obe6tetenie na postradalite,pone tova kazaha po novinite
6
9
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Не мога да си обесня защо трябва Лев Инс да плащат като тя така или иначе си е плащала осигуровките ! Какъв е проблема ! Лев инс нека пак да си плащат но след това
5
0
 
54
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Дано се оправи жената! Късмет и сила!
4
1
 
15
 
! Отговори
EMO преди 12 години
E NALI IMAT ZASTRAHOVKI , PARITE OT TQH 6E POKRIAT RAZHODITE ....LEV INS 6E PLA6TAT !!
3
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали превозният билет има застраховка. Застрахователят следва да заплати разноските по лечението. Но ако се следва решението на съдо по случая с пияницата Максим - трябва да се търсят дарители. но спокойно, Бойко ще отреже нова лентичка. може ли в нормална държава да се говори за цена от 7000 лева лечение когато пострадалият няма вина за получените травми от катастрофата. Цената на два ненужни вертолетни полета на супер Бойко и лечението е платено.
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ох дано се оправи жената и вс да е ок
1
0
 
82
 
! Отговори
HD преди 12 години
Оня ***, собственик на фирмата превозвач, не може ли да си продаде БМВ-то и да посрещне разходите