Размерът на пениса има значение, все пак

Но в някои по-специални случаи
22 авг 2014 22:38, Румяна Тасева
44
Размерът на пениса има значение, все пак
Източник: Reuters
За мъжете размерът на пениса е от особено значение. Вероятно това е остатък от миналото, когато мъжките индивиди са измервали мъжествеността си по органа. Няма да навлизаме в психологията на древните времена, още повече, че многократно през последните години се публикуваха резултати от изследвания, които документираха отдавна известна истина за жените, че само големината на пениса не е достатъчна, за да получат удовлетворение от сексуалния акт с даден мъж.
 
Обаче, очевидно, и жените, и мъжете грешат. Защото размерът на пениса е от значение за представителките на нежния пол. Но кога?
 
Съществена за жените, освен това, е не дължината, а само дебелината на мъжкия полов орган, твърдят изследователи от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, САЩ, което оборва представите на мъжката половина на населението, че жените си избират интимен партньор според дължината на пениса.
 
При проучването си екипът открил и защо мъжете грешат. Дългият пенис очевидно съвсем безсъзнателно е отхвърлян от жените, тъй като той наранява маточната шийка по време на коитуса, което при една продължителна връзка носи повече от единични прояви на дискомфорт. Все пак не бива да се забравя, че женското влагалище е по-късно на дължина, отколкото дължината, която повечето мъже могат да предоставят.
 
За целите на изследването екипът на Шанън Лан изгражда 3D модели на пениси и ги предоставя на 41 жени, които е трябвало да изберат своя фаворит по дължина и дебелина, но според търсения контакт от мъжа – с цел намиране на партньор за дългосрочна връзка или за еднократен секс.
 
Размерите на 33 предоставени модела варирали приблизително от 10 см дължина и 6,3 см обиколка до 22 см на дължина и 18 см обиколка. При анализа на предпочитанията изследователите установяват, че жените избират за авантюристично приключение малко по-широк, отколкото за съвместно съжителство.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: пениссекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
2
 
! Отговори
хуя мора хуя нант преди 9 години
До АнонименКо речи?
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАЙ- ОЩЕТЕНИ СА "ястреби",гурбетчии,до бъмзи,марсиан,999 И други елементи от този "вид"