Спенс се изгаври с Криско и Гого Лозанов

Вижте парчето "Палим, палим"
Обновена: 3 ное 2014 13:01 | 3 ное 2014 11:07, Александър Попов
51
Спенс се изгаври с Криско и Гого Лозанов
Снимка: Булфото, архив

Полемиката около парчето "Видимо доволни" пое нова посока, след като в нея се намеси и Спенс. Както е известно, срещу текста на песента се изказа СЕМ, наложиха се глоби на медии, които го излъчват, а Мария Илиева подхрани шумотевицата с отворено писмо.

След като вече един път захапа Криско с парчето "Кисело диско", сега Спенс повтаря атаката с "Палим, палим". Рапърът роптае срещу своя колега най-вече заради възпяването на дрогата в неговите песни, но не всички са съгласни с музикалните ходове на Спенс.

Според някои Спенс търси популярност на гърба на Криско, според други "хейтът" не е оправдан, след като и той има доста цинични текстове в творчеството си.

Други напълно го подкрепят и смятат, че няма нищо положително в това да се възпяват наркотиците като нещо нормално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и двамата са пълни дрисни. Този чичка едно време беше същия гащник като Криско, ама сега се прави на ударен, че иначе хептен няма за какво да пее.
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече стана банален този. Ако не беше Криско, не знам за какво изобщо щеше да пее. От 100 км му прозира зависта. Стана абсолютен циркаджия. Вместо да се занимава с глупости да вземе най-после да напише един сносен текст с някаква мелодийка там, че вече не помня преди колко века последно е правил хит.
10
0
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Ne stava duma prosto za tva kvo pee ili pravi krisko, a za tova che pesnite mu sa nai vurtqni i se slushat predimno ot deca, i to sredno 10 godishni. V kakvo gi vuzpitava tozi tip muzika, kakvo gi kara da se zamislqt, ami nai malko se zatupqva ot taq muzika, a do kakvo po losho shte dovede se seshtaite. Decata sa lesh ne chetat daje uchebnicite si kamoli knigi, slushat ot malki za amfeti sexa e za zdrasti kak si chao ,kvi li shte stanat kato porasnat kosmonavti li... bezrabotni li.
9
2
 
49
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Не си спомням Спенс да е пял пред 13 годишни деца из МОЛ-овете, и да припяват с него за прахчета, амфети, к*рви и прочие! Това недоразумение Криско, все някой трябваше да му обясни, че бързия комерсиален успех не е всичко в този живот! Браво Спенс!
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Donchogramni se man trevata e mnogo po-bezobidna ot belite prah4eta vyzpqti od Drisko.
7
16
 
5
 
! Отговори
гларус преди 9 години
Абе спенс на къф се прави, сякаш той не е пял че пушил с камора и с на звездите отбора или за дамата в зелено и още 100 песни тревомански. Голям моралист се извъди като му поотрасна детето. Ай гледай първо себе си после другите. То не че тая плоска *** криско е цвете за мирисане и въобще се чудя що така всеки исмислен диско жокер го пуска постоянно, ама в чалгаландия явно е така.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И клипа е много оригинален! Всяка секунда просто кърти!
5
28
 
5
 
! Отговори
Doncho преди 9 години
SPENS падна много ниско нека не се забравя че именно той проби с песен за дрога и леки жени а това е - Направи ме щастлив. 90% от песните на спенснята са относно марихуана и нейната употреба, просто забравеният от дори и от бога рапър - СПЕНС - търси реклама на гърба на актуалният в момента рапър ( било то и спорно ) -преди години спенс правеше същата евтина рекламна кампания но за сметка на Мишо шамара.... едно и съшо действие но по различно време - БРАВО СПЕНС успя да паднеш на нивотоНАЧАЛГАТА
4
1
 
23
 
! Отговори
муньо преди 9 години
не моа се спра да го слушам от няколко дена насам,истински рап!!!Онова неуморното наркоманче е светлинни години въобще от рапа
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИванVelika Bulgaria e dosta dobro parche no e staro Krisko da se samoubie v efir!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз съм на мнение, че дрогата не трябав да се възпява....нали се дава пример на младото поколение, това ли е новият стандарт?
1
1
 
33
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Страшно добро, чуйте и другото му парче, което издаде съвсем наскоро - "Велика България"! А Криско, няма какво да го коментираме....