Мишо Шамара става тираджия, нямало да се връща у нас

Рапърът вече си купил собствен камион
Обновена: 25 фев 2015 14:27 | 24 фев 2015 08:40, Александър Попов
242
Мишо Шамара става тираджия, нямало да се връща у нас
Снимка: Булфото, архив

Рапърът Мишо Шамара няма никакво намерение да се връща в България. Преди няколко месеца той се установи в САЩ и вече започва собствен бизнес.

Първоначално певецът въртял волана на камион във фирма на български емигрант, като печелел по 15 долара на час. Той успял да изкара разрешително за работа и книжка, което му позволило да кръстосва пътищата из Щатите.

Лека-полека спестил пари и вече си е купил собствен камион, с който ще осъществява превоз. За новото му амплоа на тираджия потвърди и Устата, който беше на дълго задокеанско турне и двамата се срещнали на по чашка.

"Видяхме се, пийнахме по няколко уискита. Той ми сподели, че вече има собствен камион. Справя се добре и няма намерение да се връща у нас", каза Устата пред "Монитор".

Със сигурност Шамара не е заразял напълно музиката. Преди няколко седмици той разкри, че планира да осъществи турне на Криско в САЩ, тъй като младият изпълнител бил много популярен сред емигрантската ни общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: Мишо ШамараУстата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
1
 
! Отговори
N преди 9 години
ДПС спря да му снася пари и сега докато има някой спестен лев,ще "инсвестира"!Този камион сигурно е дошъл с парите от контрапротестите,а може и бабичките да са му пускали по някой лев на протестите!
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми да, станишев го няма и..........
163
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой където иска ще живее и каквото иска ще работи, всеки има право на избор в тоя живот!
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хем си там, хем си тук....ето това е да си в чужбина тялом, а сърцето ти да е в България!!! Къде ще си тялом и духом зависи от приоритетите ти и от това дали има друга алтернатива за теб! Аз лично предпочитам тук, но да видим до кога....
161
6
 
18
 
! Отговори
967 преди 9 години
Простия човек си остава ***, па макар и в САЩ
160
12
 
8
 
! Отговори
За смях сме преди 9 години
Както пее"ЕЕ писна ми от всичко най вече от играта дребна, писна миии да се крия и дебна, и да чакам своя час когато своя удар ще направя и аз!" . Няма такава държава като България, в която рапър да отиде да бачка като тираджия в щатите за да печели повече. Още повече че сме в ЕС! Живеете в изолация и сте свикнали да ви мачкат, а Волен като ви казва че сме колонизирана държава не от третия, а от четвъртия свят, го наричате луд!
159
8
 
19
 
! Отговори
Бaси селянинa преди 9 години
Червен селски ***, дaже зa тирaджия не стaвaш!
158
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не отиде да караш камион в Русия бе червен ***?Пак в лошия Запад емигрирате! Срамота!
157
3
 
27
 
! Отговори
tufo преди 9 години
Защо не отиде в Русия нали държеше много на тях и оплюваше запада
156
2
 
9
 
! Отговори
tufo преди 9 години
Е КАКЪВ ДА СТАНЕ ТОЯ КУМОНИСТИ4ЕСКИ СЕЛЯНИН ТИРАДЖИЯ СМРАДЛИВ ДАЖЕ Е И С ПОТНИК
155
3
 
25
 
! Отговори
s2000 преди 9 години
Ето една добра новина, още един *** напусна Родината и ще трови живота на някои злочести американци! Ай със здраве и да не се връща!
154
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си заслужава журналистите да се занимават с тоя ***.Комунистите щом стигнаха до там Мишо Шамара да ги представлява на контрамитингите,не отива на добре тяхната партия.Това бе лицето на БСП мафията.Чрез него искаха да привлекат разни наркоманчета-"рапъри" за да си увеличат привържениците.Срам и позор на човешкото достойнство.
153
1
 
9
 
! Отговори
hamshik преди 9 години
Nqkoi pita.. ot kade spestil za tir.. .. da poqsnim stava duma za banicharka ..i polovinata mu e podaryk ot priqtelkata mu bat serdjo... za ostanalite 300$ se e potrudil polovin godina...
152
0
 
8
 
! Отговори
хастара преди 9 години
НО ТАМ КОРУПЦИЯ И СМЯНА НА ЗАКОН НЯМА ДАНО ДА СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО
151
1
 
23
 
! Отговори
Мъро преди 9 години
Обадих се на моите момчета в Чикаго.Камиона му го купи Орешарски и Мая Манолова.Ще му се" отнеме" камиона ,ще се продаде,а парите ще преведем за социални в БГ.На шамара ще му купим кон с каруца, за да ходи с американските *** да събира скрап,пеейки си рап. Шамара ще бъде бит, е***ан и опозорен.Такива *** не трябва да се връщат в България.
150
5
 
27
 
! Отговори
бате Бойко преди 9 години
Go Home - to SIBIR , dear Misho ! Присъединете се към Facebook страницата " Да изгоним Миша Шамаренка от Америка! " . Мишо Шамара , по известен, като Миша (к*р*ата) да заминава във родният му СССР. Нека заедно го изхвърлим от Чикаго тоя чалгаджия , бой и хебане за тоя гей !
149
1
 
18
 
! Отговори
чегевара преди 9 години
венсеремос другари,истината е на запад
148
3
 
22
 
! Отговори
Бой и Шамари за Мишо преди 9 години
Да се съберат всички Маккартисти в Чикаго (McCarthyism)по името на американския сенатор Джоузеф Маккарти, е политическо течение в САЩ от втората половина на 20-ти век. Маккартизмът е насочен срещу комунистите и крайно-левите социалисти движения ) и веднага да изхвърлят тоя социопат комунист от Америка. Да му отнемат разрешителното , да му отнемат ТИРа и драйвер лайсенса . Да го пратят при неговия любимец Путин. Който говори , псува и не харесва Америка да си отива веднага в Соц.страните,в Сибир!
147
1
 
33
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Това е мерака на всички комунисти. Във Варна е пълно с бивши партийни секретари,които до преди 30 години ако споменеш думата Америка в затвора ще те праят,а сега се хвалт като изоглавени из квартала "Моята дъщеря е приета в Маями" " Синът ми кандидатства мениджмънт в Калифорния" "Моят пък е вече инженер в Мисури". Пуста гьостовица неокастрена,мамка Ви комунистка ,ако дойдат Руснаците ще е обратното.
146
2
 
7
 
! Отговори
ж преди 9 години
До лятото ще е станал милионер, как му се връзват на глупостите?!