Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Денят ще е изпълнен с много емоции. Някои събития може да ви накарат да се замислите за целите, постиженията и перспективите, свързани с личния ви живот.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не вярвайте на обещания и не се захващайте с дейности, за които се съмнявате, че ще ви стигнат силите. Имате нужда от уединение, спокойствие и престой сред природата, за да възстановите душевното си равновесие.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Поредица от събития може да ви накарат да се усъмните с собствените си сили и възможности. Изслушайте събеседниците си и още веднъж проверете информацията, с която разполагате преди да вземете окончателно решение.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С каквото и да се захванете ще го довършите без никакви затруднения. Личното ви излъчване днес е много силно и можете да омагьосате когото си поискате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Среща със стар приятел ще ви накара да се замислите за личния си живот и ще подхрани самочувствието ви. Отношенията ви с представителите на противоположния пол са конфликтни и нестабилни, но отстоявайте позициите си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се хвърляйте в нова любовна авантюра. Ще приключи бързо и то с огорчения и разочарования. След обед може да ви съобщят добри новини, свързани с роднини.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Наблюдавайте събитията и реакциите на околните и ще научите много полезна информация. Интелектуалният ви потенциал нараства, използувайте момента за да реализирате част от нестандартните си идеи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Кратко пътуване ще ви помогне да подобрите материалното или финансовото си положение. Непредвидена среща след обед ще помогне на онези от вас, които имат желание да се занимават с политика най-после да поставят началото.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Подгответе се за ден, изпълнен с дребни досадни неприятности. Не се доверявайте дори на близки приятели, може да ви подведат неумишлено. Ако действате прибързано ще претърпите загуби.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Много е важно да не се преуморявате и да запазите трезвата си мисъл. Ако е възможно не тръгвайте на път. Не се отчайвайте от дребните неуспехи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Мисълта ви е остра и оценката – трезва, но ако бързате и пренебрегвате подробностите ще сгрешите. След обед може да получите непредвидени приходи или добри новини, свързани с бизнеса.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Днес ще усетите истинска любов, уважение и спокойствие. Не се връщайте към неприятностите от миналото, радвайте се на истинските чувства, които ще ви поднесат.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп