Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще успеете да подредите текущите си ангажименти и да координирате работата между различни хора или групи хора. Резултатът ще ви окуражи, успокои и помогне да си осигурите душевно равновесие.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се натъкнете на някои затруднения при осъществяване на плановете си, но то ще е по-скоро за ваше добро. Спазвайте правилата и се съобразявайте с ограниченията на законите. Не прекрачвайте границите на позволеното в публичното пространство.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще получите подкрепа от приятели и ще успеете да довършите дейност, свързана с документи, кореспонденция или получаване на одобрение от държавната администрация. Резултатът ще ви удовлетвори и зареди със самоувереност.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще ви възложат нова задача, която може да ви се стори прекалено неясна. Уточнете правата и отговорностите си, както и възможностите за съдействие. Не стартирайте основната работа, ако нямате точна тактика.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Мислете далновидно и действайте предпазливо. Ангажиментите ви ще са повече от предполагаемите и ще разместите част от програмата си. Ще се наложи да анализирате финансовото си състояние във връзка с нови възможности.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не рискувайте нито с времето, нито с финансите си. Избягвайте излишните разходи от всякакъв тип. Ако имате намерение да правите някакви експерименти, то предварително систематизирайте цялата информация, с която разполагате, за да предположите евентуалните резултати.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще присъствате на важна среща или на публична изява. Отстоявайте интересите си. Вероятно ще ви отправят интересна оферта за обучение. Запознайте се с всички условия преди да приемете и най-вече с биографиите на преподавателите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Днешните ви задачи ще се окажат не само много важни, но и много спешни. Възползвайте се от всички налични инструкции, упътвания, споделен опит, както и от помощта, която ви предлагат. Може да не свършите на време, но трябва да работите по правилния начин.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще получите висока оценка за работата си. Използвайте повода, за да си организирате импровизирано тържество с близките, вместо да скромничите и да се съмнявате с искреността на отправените към вас добри думи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще се случи нещо ново, свързано с взаимоотношенията ви. Вероятно ще се наложи да отделите време за актуализиране на информация, свързана с работата или бизнеса ви. Идеите ви може да са различни, но обърнете внимание на условията, които най-вероятно ще са без промяна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се върнете към стара дейност или старо събитие, което сте изоставили поради хаотичното му състояние. Ситуацията е различна и ще успеете да извлечете максимална полза от получените до момента резултати.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отделете време за анализ на ресурсите, с които разполагате. Не надценявайте своите възможности и не залагайте прекалено много на евентуална помощ от приятели. Условията ще се променят в последния момент, при това не във ваша полза.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп