Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Сигурни сте в себе си и решенията ви в професионален план наистина ще са правилни. Поведението ви, обаче, може да предизвика неодобрение, дори открита критика. Помислете до колко е обективна, вместо да се противопоставяте.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Един от спокойните ви дни. Ще сте достатъчно ангажирани, дори повече от обикновено, но пък няма да имате никакви затруднения в изпълнение на задачите си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да се захванете с някаква своя лична работа или проект, който няма връзка с професионалните ви задачи. Точно този проект е много вероятно да ви донесе допълнителни приходи или предложение за изгоден договор.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Много вероятно да се наложи да предприемете кратко пътуване. Ще е резултатно, а и ще имате възможност да обмислите и анализирате постигнатото до момента. Има възможност да получите допълнителни приходи, но ще са по-малко от очакваните.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не е желателно да рискувате и да се хвърляте в разни привлекателни на пръв поглед авантюри. Не е от най-успешните ви дни, така че бъдете сдържани и пресметливи. И като последно бъдете и предпазливи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Поддържайте средно темпо на работа. Поддържайте и дружелюбни отношения с околните. Идеите ви са интересни, но имайте пред вид, че времето което предвиждате за реализацията им е малко.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Някакви дребни несполуки ще ви ядосат. Днес ще ви е по-трудно да запазите спокойствие от друг път. Във ваша полза е да не прилагате шопинг-терапия за успокоение, защото ефектът най-вероятно ще е обратен.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Повече мислете и по-малко действайте. Ако не е по-малко, то поне да е по-разумно. И без излишни разходи, емоции, обсъждания и разправии със семейството.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да постигнете много. Дори да не сте прекалено настоятелни нещата ще се случват според очакванията ви. Може да си позволите някои лични удоволствия и развлечения, няма да ви навредят.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Непредвидени новини ще ви накарат да се замислите. Ще се наложи да търсите резервни варианти за справяне с работата или преодоляване на проблеми с бизнеса. Но първо е важно да разберете какви са причините за въпросните изненади.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отстоявайте позициите си. Възможни са лични проблеми и спорове с любимия човек. Не сте убедителни, но пък и не бива да се съгласявате с всичко, така че е по-добре да отложите обсъждането на сложните въпроси.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още автомобили