Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Едва ли ще имате затруднения в каквато и да било сфера на дейност. Е, за разнообразие, някой от роднините може да ви изнерви, но... що се отнася до любовта, то точно днес всичко ще е наред.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще преживеете нещо като „ден на щастливите случайности“. Съвсем случайно ще получите някакви непредвидени приходи, съвсем случайно ще ви потърси една стара любов и още по`съвсем случайно ще преживеете един прекрасен ден на влюбените. Едва ли ще имате повод да се оплачете от нещо.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Емоциите ще са свързани предимно с най-близките ви хора. А още по-хубавото е, че ще са свързани с любов. Съвсем подходящо за деня на любовта и виното. Независимо дали сте влюбени или не чаша вино ще ви дойде съвсем на време и на място.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не позволявайте на съмненията да ви развалят настроението. Не забравяйте, в деня на влюбените трябва да давате любов и да получавате любов. Така че, действайте в тази насока.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Вие прекрасно знаете, че домашния уют не пречи на любовта, нали така? И в такъв случай няма проблем да посрещнете деня на влюбените с чаша вино в ръка, в домашен уют и с прекрасно усмихнато настроение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ако често отсъствате от къщи и не радвате любимия човек с присъствието си, то не се сърдете, че в деня на Св. Валентин ви гледа с лееееко подозрение. Активирайте творческия си потенциал. Достатъчно сте чаровни, за да оправите нещата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
И да не сте влюбени, то днес ще се ентусиазирате до краен предел. Не е важно да получите взаимност. Точно днес е много по-важно да се забавлявате.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Отново сте неустоими. Ако сега не използвате момента, то няма кога. И не забравяйте, чаша вино е катализатор и за най-сънливата любов.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Сърцето ви е толкова здраво, че би могло да понесе даже и раздяла. Обаче не! Точно днес сърцето ви ще е изпълнено само и единствено със споделена любов. Пийте с едри глътки.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В личен план животът ви едва ли ще се промени. Що се отнася до любовните емоции, обаче, то днес може да се наслаждавате на невероятни преживявания. Просто бъдете готови за всякакви изненади.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Толкова сте общителни, че не ви остава време за любимия човек. Постарайте се да смените схемата. За да получите обич трябва да дадете обич. Особено в деня на влюбените!
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Погрижете се за външния си вид. Денят е страхотен, емоциите ще са неописуеми. Дори да не сте влюбени, то може поне да си спомните първата си любов.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини