Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ситуацията ще е трудна, но във възможностите ви. Най-вероятно ще изникнат конфликти между хората, с които сте в една компания. Ще успеете да ги омекотите, но с цената на някои лични компромиси.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Близките заедно или поотделно ще се опитат да ви изненадат. И най-вероятно ще постигнат желания ефект за себе си. Друг е въпросът, че част от въпросните изненади на вас може и да не ви харесат. Проявете търпение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте общителни, а по този начин и уязвими. Въздържайте се от нови контакти или от такива с непознати. Приемете забележките на близките си като опит да ви предпазят от грешки.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не се преуморявайте. Няма да е лесно да си осигурите спокойствие, защото денят ще е свързан с много контакти, но не е излишно да опитате за известно време да сте сами със себе си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично и точно по този начин ще помогнете на някой в беда. Достатъчни са две-три окуражителни думи и човекът ще се справи, а вие ще се почувствате изключително добре.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
За всички е ясно, че сте разумни, но не ставайте излишно придирчиви. Няма защо да влошавате личните си отношения от едните капризи. Празник е, направете го такъв.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Непредвидени новини ще ви накарат да промените плановете си. Не се стресирайте. Ще се окаже по-добре, отколкото си го представяте.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Разсеяни сте. В момента нищо не ви се прави. Не е изключено, обаче някой да се опитва да ви налага мнението си. Действайте спокойно, но твърдо. Не позволявайте да ви манипулират.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Чувството ви за справедливост е изострено. Най-вероятно ще сте в компания на много близки хора и някой несъзнателно ще ви засегне. Имате два начина за реакция – да отвърнете или да се дистанцирате. Вторият е по-подходящ.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Изведнъж ще попаднете в полезрението на всички околни и ще започнат да ви хвалят. Не се възгордявайте и не губете усещане за реалност, ако не искате лично да преживеете сценария от „Осанна“ до „Разпни го“.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прекалено много вълнения у дома, прекалено много тревоги извън дома. Уединете се. Желанието ви да сте полезни и да помогнете на всички, които са в беда или поне казват, че са в беда може да ви докара до депресия.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Правите всичко възможно за празника, всички да се чувстват добре и изведнъж някой ще реагира така, че да „развали подредбата“. По-добре намалете темпото и не очаквайте твърде много от хората наоколо. Така или иначе емоции ще има, при това достатъчно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини