Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Нещата ще се случат така, както сте ги намислили и както ги очаквате. Резултатът ще ви зарадва и зареди с оптимизъм. Успешният край на седмицата ще се окаже добро начало и за новата.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
С доста затруднения ще се наложи да се справите. Ще отхвърлите всичко започнато, но в края на деня едва ли ще имате сили за него повече, освен просто да се усмихнете и да се хвърлите под завивките.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
В личен план денят ще е спокоен. Може да ви отправят интересно предложение, свързано с лятната отпуска или някаква по-едра покупка. Приемете, ако рискът е премерен.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно и сте доста инициативни. Точно по тази причина ще се справите с набелязаните задачи много по-лесно от обикновено. Все пак не е желателно да се преуморявате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Прекомерното ви желание да се наложите или да успеете на всяка цена ще завърши с някакво разочарование. Не е от най-вървежните ви дни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Постарайте се да съчетаете целенасоченост с предпазливост. Ще постигнете целите си по-лесно, отколкото очаквате, но само ако сте достатъчно дискретни. Избягвайте контактите с непознати.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Усложнявате ситуацията повече от необходимото. Склонни сте от двата начина да изберете по-неблагоприятния и е възможно да преживеете някакви неприятности. Настроението ви е нестабилно и варира от едната крайност в другата.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не се набивайте на очи. За вас е по-добре днес да не правите впечатление и да приемате случващото се без излишни емоции. Намалете разходите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са прекалено интензивни и не всички ще ви харесат. Част от хората, с които се налага да общувате ще ви натоварват с мрънкането си или най-малкото ще ви досаждат с неоснователни претенции. Дистанцирайте се доколкото е възможно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не всичко, което сте намислили за днес ще ви се получава от първия път. Ще се наложи да преосмислите някои свои идеи и може би дори да се откажете от осъществяването им. Не съжалявайте, ще се окаже, че е по-добре.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Околните са склонни да ви прощават грешките, но все пак не прекалявайте с търпението им. Ако имате желание да преживеете някакви вълнуващи емоции не си мислете, че всички са с подобно настроение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Дайте воля на фантазията си. Каквото и да направите днес ще бъде посрещнато с ентусиазъм и одобрение. Желателно е да работите самостоятелно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини