Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изказвайте мнението си кратко и ясно без опити да оригиналничите. Ще можете да уредите въпрос, свързан с някаква обществена организация. Ни всички ваши инициативи ще бъдат посрещнати с одобрение.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си предимно към работата и много по-малко към уреждането на каквито и да било семейно-битови въпроси. Преценявайте отражението и развитието в бъдеще на всяка задача, с която се захващате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако има възможност да избегнете допълнителните задачи, то направете го. Енергийното ви ниво днес е нестабилно и не е желателно да се преуморявате. Общуването ви трябва да е ориентирано предимно към получаване на необходимата ви информация.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Започнете деня точно с онези задачи, за които срокът не е спешен. Така ще имате възможност да ги обмислите и отработите в детайли. Със срочните занимания ще се справите много по-бързо от обикновено.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Интересно събитие, свързано със семейството ви може да се случи днес. Не е изключено да се изглади някаква стара семейна вражда, че дори и да се отпразнува. Добрият резултат ще е заради доста положени от вас усилия.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще ви се отрази прекрасно, ако си организирате каквото и да било пътуване. Помислете дали да е частно или служебно, индивидуално или с компания и се забавлявайте до колкото е възможно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Мила и неочаквана случка ще ви зареди с прекрасно настроение. Не е изключено да получите мил подарък или да ви поканят на обяд или вечеря. Не отказвайте, ще разширите контактите си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Има някакъв изоставен проект и ако искате да го придвижите, то трябва да промените организацията. Намалете физическите натоварвания и дайте воля на интелектуалните си необходимости.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Много близък приятел ще ви помогне да преодолеете сериозно затруднение. При това без да ви дава съвет, а само обсъждайки с вас собствен проблем. Ползата от разговоря с приятеля ще е взаимна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Един от успешните ви дни, но въпреки това изпълнен с доста ангажименти. Не отлагайте срещите си, дори да са на гъсто. Съобразете се с трафика и с възможността да си набавите нужната ви информация.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Контактите ви днес ще са изключително интензивни. Наблюдавайте събеседниците си. Можете да разчитате не на онези, които ви подкрепят словесно, а на другите, които биха ви сътрудничили в реална обстановка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Първоначално ще имате възможност да отстраните някои съществуващи грешки, при това без да са станали достояние на широк кръг от хора. След това можете да се захванете с ежедневните си задължения. Не е нужно да бързате, в момента събитията ще се случват според предвижданията ви.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още финанси