Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Преживяванията днес ще са положителни. Ще се случат нови неща. Част от тях очаквате, но някои ще ви изненадат. Не бързайте да отхвърляте непознатото.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Най-необходимото нещо днес ще е навременната и точна информация. Много е вероятно да реализирате кратко пътуване. Действайте повече разумно, отколкото емоционално и ще се радвате на особено добри резултати.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с разходите. Опитайте се да удовлетворите актуалните си необходимости колкото е възможно по-икономично. Не се увличайте в купуване на скъпи подаръци. Важно е желанието ви да доставите радост на получателя.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Вероятно ще се наложи да промените плановете си, но независимо от това не променяйте отношението си към хората, с които се налага да общувате днес. Обърнете внимание на препоръките им и не прекалявайте с капризите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Опитайте се най-после да поставите нещата в ред. Започнете от приоритетите, след това приятелските контакти, след това любовните и като финал – личните връзки. Лесно ще се справите с грешките, а ефектът ще е потресаващо добър.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Всичко, което ви предизвиква повече или по-малко безпокойство ще намери решение днес. Голяма част от съмненията ще се изчистят и то благодарение на нечия намеса и на съвсем малко, но навременна информация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да обсъдите важни въпроси, свързани с предстоящите ви професионални изяви. Все пак не бързайте да подписвате договори. За сега е достатъчно само да сте на ясно с подробностите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако сте сигурни в намеренията си, то следвайте ги. Денят ще е динамичен, но успешен. Стига да не надцените възможностите си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Подходящо е да уредите финансовите си въпроси. Ако имате някакви задължения, то подходящо е да ги върнете. Не вярвайте на никакви обещания, а още по-малко на такива за големи печалби.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще разберете кой наистина ви е приятел и кой е в състояние да ви „предаде за пет гроша”. Уединете си и анализирайте събитията самостоятелно. Не е подходящо да обсъждате приятели.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрирайте всичките си таланти и умения само в една цел. Сега трябва да анализирате, планирате, организирате и подготвяте дългосрочните си проекти. При това без да обсъждате финансовата им страна.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Много сте разсеяни и приемате фактите прекалено лековато. Следвайте правилата и спазвайте времето на уговорените си срещи. В противен случай ще пропуснете нещо важно и ще съжалявате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини