Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще попаднете в шумна и доста развеселена компания, в която ще има непознати. Стремежът им да си контактуват с вас може да ви изглежда доста странен. Не бързайте да скъсявате дистанцията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно, а действията ви са плод на неясни желания и капризи. Обърнете внимание на мнението или препоръките на близките си, вместо да се инатите и да правите неща, за които скоро ще съжалявате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно и сте в състояние да се ентусиазирате дори от идеи, които на пръв поглед изглеждат твърде скучни. Днес притежавате обаянието на Том Сойер – за всяка работа, която ви накарат да свършите може да си осигурите подизпълнител.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Напрегнат ден изпълнен с непредвидени събития и спорни ситуации. Хубавото е, че сте в състояние обективно да прецените възможностите си и да предотвратите евентуални неприятности.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Всичко, което сте си поставили като задача за днес е преодолимо и постижимо. Едва ли ще се случи нещо, което да раздали настроението или да спре творческия ви порив. Не е изключено, обаче, покрай едно нещо, което започвате да се наложи да направите и няколко допълнителни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Някои ваши действия или резултати ще са подложени на критика. Опонентите няма да ви пощадят и забележките може да са твърде остри. Преценете до колко са основателни, вместо да се обиждате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Изпитвате вътрешна несигурност и ви е трудно да дефинирате желанията си. Набелязвате си твърде много задачи за днес. Дори фактът, че ще имате някакво развлечение не е в състояние да ви зарадва за дълго.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Вероятността да попаднете в някаква сложна и объркваща ситуация е много голяма. Следвайте интуицията и използвайте собствения си опит, а не съветите, които ще се сипят от всички страни.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не позволявайте да ви манипулират. През целия ден някой ще се опитва да ви натрапва собствените си планове. Избягвайте прибързаните и необмислени действия, предизвикани от нечий каприз.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Опитвайки се да свършите някаква работа неумишлено ще засегнете нечии интереси. Не се отказвайте, но и контролирайте емоциите. Нещата ще се оправят, ако измислите компромисен вариант от финансова гледна точка.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се занимаете с решаването на твърде сериозни и отговорни въпроси. Ще постигнете добри резултати, но усещането за умора ще се отрази негативно на настроението ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Работата ви днес ще говори сама за себе си и то в най-положителен аспект. Не се стеснявайте да споделите постиженията си. Следващия път ще ви предложат помощ още преди да сте решили, че ви е необходима.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

15.09.2014 20:06