Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Най-мъчителни днес ще са разногласията с близките и прехвърлянето на отговорността от „болната глава на здравата”. Следвайте собствените си разбирания, но по възможност без да водите безкрайни спорове.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Финансовото ви състояние е нестабилно. Не превишавайте лимита си, избягвайте непланираните разходи. Не е подходящо в момента да започвате дейности, изискващи дълго време за реализация, а и допълнителни харчове.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се захващайте с прекалено много дейности едновременно и не се опитвайте да получите всички удоволствия за пет минути. Ще се получи така, че надценявате собствените си способности, издръжливост или възможности. Не е желателно да го правите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да променяте или контролирате ситуацията. Следвайте основните тенденции и се съобразявайте с мнението на хората около себе си. Това ще ви предпази от неприятности.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Интересен ден, динамичен. Събитията ще са доста неочаквани, но пък и реакциите ви ще са непредвидими. Бъдете добронамерени към близките си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Сложен ден. Дистанцирайте се от хората, които ви натоварват с проблемите си. Ще се наложи да решите бързо няколко служебни въпроса. Спазвайте правилата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се захващайте с важни задачи. Нямате нужната информация, но всъщност не знаете, че е така. Не се натоварвайте физически прекалено много.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно, а от това може да пострада и самочувствието ви. Не се учудвайте, ако усетите отпадналост, бърза уморяемост. Не прекалявайте с твърдия алкохол.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е изключен проблем, свързан със здравето на близък. Включете се с помощ само до колкото ви е възможно, не се хвърляйте в прекалена инициатива. Не правете онова, което не искат от вас.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Намалете контактите. Отделяйте време само за деловите и то до толкова, до колкото е във възможностите ви да се справите с един или друг проблем. Не позволявайте да променят мнението ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не са изключени промени, свързани с личните или интимните ви отношения. Нечие изказване ще ви разочарова и най-вероятно доста ще ви огорчи.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще предизвикате особен интерес у най-близките си роднини. Има нещо, което определено привлича вниманието им. Отговаряйте на въпросите им по възможно най-лаконичния и неутрален начин.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини