Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не разчитайте на късмет, а на себе си. Обмисляйте подробно всичките си решения, дори онези, които принципно ви изглеждат незначителни. Една неправилна стъпка няма да ви създаде толкова практически проблеми, колкото социални.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Личните отношения са в критично състояние. Няма да ви е лесно да намерите общ език с любимия човек. Вероятността от „безумни” спорове и недоразумения е много голяма.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
През по-голямата част от деня ще сте ангажирани с чужди проблеми. Настроението ви е оптимистично, но сте податливи на внушение. Бъдете предпазливи.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Прекалено силни, но противоречиви чувства ви обземат. Идват ви на ум доста смели решения на съществуващите проблеми, но те всъщност, ви плашат. Опитайте се да обсъдите ситуацията с любимия човек.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
С шеметна скорост ще се справите със задачи, които сте изоставили доста отдавна, при това с мисълта, че едва ли ще ги завършите. Напротив, не само ще финализирате нещата, но ще получите и финансови приходи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преценявайте изказванията и обмисляйте реакциите си. Ще се наложи да доказвате позициите си аргументирано, при това без да разчитате на допълнителни финансови постъпления.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Желанията ви днес ще са твърде противоречиви. Постарайте се да подберете най-важните или най-същественото от тях и да не се разпилявате в хиляди посоки.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Постъпките ви днес, колкото са аргументирани във вашето съзнание, толкова ще са нелогични за околните. Следвайте замислите си, но само ако не се налага да ги осъществявате с нечия намеса.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Действайте решително. Ще постигнете своето. Но първоначално трябва да сте абсолютно на ясно какви точно са целите ви. Колебаете ли се, нищо няма да се получи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Случките ще са повече отколкото очаквате и ще са противоречиви и разнопосочни. Една част от тях ще са твърде неопределени, за да решите как да действате. Едва ли ще спечелите нещо, но ще е добре да не си навредите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Успешен ден, съпроводен и с приятни емоции. Късметът ще ви се усмихне от сутринта. Което не означава да приспите вниманието си. Бъдете разумни, предпазливи и отговорни, ако искате да направите всичко, което се намислили предварителни.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Труден ден, изпълнен с непредвидени затруднения. Не разчитайте само на себе си, приемете помощта, която ви се предлага. Не го ли направите, ще „зациклите на празни обороти”.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини