Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Доста напрегнат ден. В състояние сте да се справите с всичко, но принципно ще сте под напрежение. На този етап, ако е възможно, не подписвайте важни финансови документи, не е изключено да претърпите загуби.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Работоспособни сте, енергийното ви ниво е стабилно и точно това ще ви помогне днес. Ще има доста непредвидени събития в рамките на деня, но независимо от това ще успеете да осъществите замислите си. Постарайте се да се наспите добре.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Успешен ден, но напрегнат. Ще преодолеете затрудненията, но не е сигурно, че ще сте доволни от себе си. Не се самообвинявайте, всичко е под контрол.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Доста сте активни, но не отчитате чуждото мнение. Това може да влоши отношенията с близките. А заслужавали си?
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Наблюдавайте случващото се. Приемете събитията като кодирано съобщение. Ако логиката ви работи достатъчно старателно, то ще си спестите някои неприятности от близкото бъдеще.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от активни действия и предимно се въздържайте от пътуване. Останете там, където ви е приятно, където се чувствате сигурни. Желателно е да се си осигурите спокойна обстановка.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
От вас зависи за получите допълнителни доходи. По друг начин казано, ще е по-добре да реагирате гъвкаво и решително на нови предложения. Това не се отнася за предложения от любовен характер.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Събитията ще се развиват в рамките на обикновените очаквания. Не се опитвайте да „форсирате“ нещата, но не ги и отлагайте. Достатъчно е да следвате познатата схема и едва ли ще имате каквито и да били неприятности.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Всичко ви е „на ниво“ днес. Работоспособност, настроение, излъчване... Остава само да се възползвате от ситуацията и да прокарате собствените си стратегии.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преценете кое е важно и се постарайте да не се разхвърляте в прекалено много занимания. Ще получите покани за среща с приятели или други забавления вечерта. Не се изкушавайте, по-добре останете сами, в спокойна обстановка и възстановете силите си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
При вас няма добри и лоши периоди, защото вие с присъщия си чар всичко обръщате в своя полза. Специално днес трябва да сте по-внимателни от гледна точка на това да се оскърбите някой от близките си с прибързани изказвания. Но, както изглежда, подсъзнателно, най-вероятно ще го направите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Имунната ви система е доста неустойчива и съпротивителните сили може да ви изневерят. Намелете контактите на физическо ниво, а на емоционално е желателно направо да ги прекратите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още автомобили