Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изненадващо ще ви поканят на някаква делова среща. Не отказвайте, ще се запознаете с интересна личност и ще получите полезни съвети за изпълнение на задачите си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не разчитайте на новите колеги или на новите делови партньори. В професионално отношение денят ще е сложен. Не пренасяйте служебните затруднения у дома, ако не искате и личните отношения да се усложнят.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Разни дребни спънки ще ви съпътстват днес. Повечето ще пречат на личните ви решения. Подхождайте с чувство за хумор, често условията ще са невъзможни за въздействие.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
За да реализирате плановете си ще ви е нужна материална помощ. За съжаление, на този етап можете да разчитате само на морална подкрепа. Помислете дали да не отложите проекта за по-късно.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Проявете умерена инициатива. Преценявайте до колко и как въздействат предложенията ви и, ако се налага, намалете темпото. Вие виждате резултатите в по-далечна перспектива, но за околните това се оказва трудно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Помислете и се върнете отново към най-смелите си планове. Днес сте в състояние да преодолеете редица сериозни затруднения. Не рискувайте, ще се окаже излишно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно, податливи сте на влияние. При тези обстоятелства трябва да намалите контактите и да следвате принципите си, щом се налага да взимате сериозни решения.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Напрегнат ден, изпълнен с разнопосочни задачи. Бъдете внимателни, ако шофирате. Изискванията към вас ще са твърде високи. Запазете спокойствие и си осигурете достатъчно сън.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Може да се наложи да оставите задача, която почти сте довършили, за да се захванете за нещо друго. Ако е възможно правете двете неща успоредно или разпределете част от работата между колеги, на които имате достатъчно доверие.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ситуацията днес ще ви напомни някаква стара грешка. В същото време ще създадете нова връзка, която ще ви заинтригува. Не споделяйте и не обсъждайте лични подробности.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не променяйте методите си на работа, не експериментирайте. Нямате достатъчно информация. Ще имате възможност да изгладите недоразумение в личните си отношения. Преценете дали искате да го направите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
За да напреднете ще се наложи да се откажете от някаква придобивка. Преценете дали си заслужава, но самостоятелно, без чужди внушения. Използвайте възможността да елиминирате конкурентите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини