Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Какъв ден само! Ако го преценявате по количеството на оставащата ви работа може да решите, че е начало на седмицата. Но ако го преценявате по поведението на колегите със сигурност ще решите, че празниците са започнали.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Странни усещания ще ви обземат. Ще се наложи в един и същ момент да говорите едно, да правите друго, а да мислите за съвсем трето. Не се надявайте да ви обявят за гениални, надявайте се да не натворите прекалено много грешки.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Понеже ще си поставите едновременно много повече цели, отколкото бихте могли да реализирате, то имайте пред вид, че не всяка цел оправдава средствата. За сметка на това пък, някои цели изискват прекалено много средства, а вие най-вероятно ги нямате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Една стара мъдрост гласи, че добрите намерения водят към ада. Повтаряйте си я всеки път, когато решите да помогнете на някой, който не ви е молил за това.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще получите добра оценка за работата си. За целта,обаче, ще се наложи да се лишите от някои преимущества като свободно време или сбирка с приятели. От вас зависи какво ще изберете – развлечения или слава.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Служебните ви задачи едва ли ще са затруднителни. За сметка на това някой от близките ще се опитва през целия ден да ви ангажира с проблемите си. Бъдете отзивчиви само, ако става дума за децата или родителите ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не бързайте, оглеждайте работата си, следете сроковете и се консултирайте преди да предадете задачите си окончателно. Добрата новина е, че няма да ви критикуват и че някаква ваша идея ще получи одобрение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
За предпочитане е да се държите дружелюбно, отколкото да сте прями и откровени. Преценявайте изказванията си още по-самокритично, ако ще разговаряте с жени. Един конфликт днес и ще си „изкупувате греховете” цял живот.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изморителен ден. Наблюдавайте физическото си състояние и отпочивайте във всеки един момент, когато усетите умора или изтощение. Може да не се справите с всичко набелязано, но пък и няма да се разболеете.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Действайте екипно. При това не само в работата, но и в развлеченията. Днес ще сте в центъра на събитията и много неща ще зависят от бързите ви реакции.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Поне едно свое желание ще осъществите днес. Ще е свързано по-скоро с материален, отколкото с романтичен резултат, но важното е, че ще има резултат.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Неприятен спомен ще изплува в съзнанието ви. Сменете си заниманието, сменете средата, в която сте, темата на разговор, но не позволявайте на нещо несъществуващо да ви развали настроението.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

16.04.2014 10:25