Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е желателно да осъществявате близки контакти с данъчните служби. За сметка на това е препоръчително да осъществите колкото е възможно по-близък контакт с любимия човек.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Преценявайте изказванията си и се постарайте да намалите контактите с роднините до колкото е възможно. Не се отклонявайте от ежедневните си задължения, колкото и да са досадни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Много е вероятно да получите негативна оценка за работата си. Приемете го спокойно, премислете нивото на реалност и възможностите да реализирате някакви корекции по засегнатите въпроси.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Източник на безпокойство ще са личните ви отношения. И по-точно любовните. Преценете какво ви пречи да изчистите критичните въпроси и ако не стигнете до обективен отговор по-добре не захващайте темата.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал в момента е буквално „в застой”. Занимайте се с дейности, които не изискват особено задълбочаване. Проявете търпение към споровете на близките си, но не се намесвайте в тях.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Най-голямата ви грешка днес ще е, ако се опитвате да угодите на всички. Дистанцирайте се от каквито и да било обсъждания, дори публично. Ситуацията ще е доста напрегната.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Има дни, за които се казва, че вредите и на себе си, и на околните. Днешният е един от тях. В желанието си всичко да е „като по учебник” ще навредите на себе си, но няма да помогнете на околните.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Имате достатъчно потенциал да обясните чувствата си и да изгладите недоразуменията. В същото време имате достатъчно инат да се противопоставите на какъвто и било опит да ви манипулират.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ако имате нужда от подкрепа ще я получите, но частично. Или от родителите, или от любимия човек. От вас зависи как ще се възползвате от създалата се ситуация.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Почти с нищо няма да се справите самостоятелно. Ще ви трябва съдействие. Или от родителите, или от децата, или от приятелите, но... не разчитайте на колегите. Точно те ще ви подведат.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прекалено лесно ви е да завързвате нови запознанства. Като емоция е приятно, но като риск си е необмислено. Не защото ще започнете нова любовна връзка, а защото ще предизвикате съмнения, които не бихте могли да изчистите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Приемете грешките на близките си като нещо нормално. Проявете сдържаност. Много е важно да не сте крайни. Точно при такива обстоятелства ще получите реални информация за фактите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини