Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Кодовата дума за днес е „спокойствие“. Колкото сте по-разумни и по-овладени толкова повече ще постигнете.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Дистанцирайте се от хората, които ви натоварват с отрицателни емоции, ориентирайте мисълта си към актуалните задачи. Колкото по-малко ви се бъркат и колкото по-малко вие се занимавате с когото и да било, толкова по-добре.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Мислете самостоятелно и действайте още по-самостоятелно. Не следвайте чужди внушения, изолирайте всякакво външно влияние. Дори да сгрешите, по-лесно ще преодолеете собствената си грешка, отколкото чужда.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Предстои промяна. Може да е малка, но ще е приятна. Вероятно ще е свързана с личния ви живот. Насладете се на преживяването максимално, като за целта трябва да сте съпричастни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Постарайте се да преценявате ситуациите от различни гледни точки. Колкото по-добронамерено реагирате, колкото сте по-екипни, толкова по-добре ще се почувствате в емоционално отношение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не позволявайте на никого да ви отвлича от първоначалните ви замисли. Бързате прекалено и не е изключено да допуснете грешка. Не драматизирайте, в състояние сте да оправите нещата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Единственият вариант да постигнете днешните си цели е да не ги споделяте, да не ги обсъждате и да сте самостоятелни. Не се двоумете при очевидни факти и точна информация. Просто се възползвайте от тях.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ден, изпълнен със съмнения. Непрекъснато ще се съмнявате във всички и във всичко. Като краен резултат ще се почувствате изтощени още по обед. От вас зависи да не си го причините.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Настроението ви е прекрасно, а околните ще поддържат тонуса ви с действията си през целия ден. Разпределете времето си така, че да бъдете с близките или любимия човек колкото е възможно по-дълго.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Вниманието ви ще бъде привлечено от по-възрастните. Във всяко отношение – колеги, роднини, приятели. Хора, на които държите, но ви водят по възраст ще имат нужда от намесата ви. Отзовете се.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се почувствате засегнати, може би, от изказване или действие на близък, на колега. Преодолейте гордостта си, опитайте се да разберете какво точно се случва. Отговорът ще ви хареса.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Крайно време е да се огледате и да забележите какво се случва у дома. Близките искат нещо от вас, а вие ги пренебрегвате. Обединете ги, грабнете инициативата и се радвайте на резултатите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп