Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Дистанцирайте се от хора, които ви създават неприятни емоции. Пестете си енергията и ориентирайте вниманието към изглаждане на личните отношения и преодоляване на стари грешки. Ще е полезно.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не залагайте прекалено много на новите познати. Наблюдавайте реакциите им, някой ще се опита да прекрачи границата на деловите отношения. Не го допускайте. Професионалните задачи ще ви се получават много лесно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен. Експериментирайте, създавайте, комбинирайте, използвайте нестандартни методи на работа. Ако не ви мързи имате реалната възможност да напреднете много.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Постарайте се да уредите съществуващите задължения. Работоспособност не ви липсва, ако реагирате и достатъчно уверено, то едва ли нещо би ви затруднило.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Разпределяйте силите си равномерно. Редувайте работа с почивка, ограничете контактите. Опитайте се вечерта да организирате някакво импровизирано тържество за близките си, ще се почувствате прекрасно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преди да убедите околните в приложимостта на дадена идея е желателно да убедите себе си. Ако не сте сигурни, че ще осъществите замислите си самостоятелно, то по-добре не се захващайте. Фактът, че една идея е натрапчива съвсем не я прави ефективна.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Отделете време за здравето и външния си вид. Добра идея е да проведете кратък курс на гладуване или просто да преминете на разтоварваща диета. Резултатите ще надминат очакванията ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено сте ентусиазирани и ви е трудно да контролирате емоциите си. Желанието да споделите и обсъдите проектите си не е добра идея. Вероятността да попаднете на недобронамерени събеседници не е за пренебрегване, така че проявете предпазливост.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С приятна изненада или с добра новина ще започне днешния ден. Ще ви зареди с прекрасно настроение и всичко ще ви се получава много лесно. Работата ви ще получи висока оценка.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Обстановката на работното място може да се окаже доста напрегната, колегите да капризничат и всеки да „дърпа чергата към себе си“. Не се опитвайте да въдворите ред, ако никой не ви е помолил за това. Само споделете мнението си достатъчно категорично, който иска, ще ви чуе.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от необмислени решения и импулсивни изказвания. Имате желание да се справите с много работа, но не всичко зависи от личните ви действия. Съобразявайте се с възможностите на останалите, за да напреднете със своята работа.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Постарайте се да търсите позитивното начало дори в занимания, които принципно не ви харесват. Досадните неща често се оказват полезни, но досадните хора – никога, така че преценявайте контактите си много критично.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп