Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Излъчвате неустоим чар и сте непривично дружелюбни и миролюбиви. Отношенията с близките ще са особено хармонични, така че може да обсъдите любовните проблеми, ако има такива. Въздържайте се от спонтанни разходи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ако изникнат затруднения, импровизирайте. Комбинирайте с различни методи, но не експериментирайте с непознати. Съчетанието на опит с интуиция ще ви подскаже правилния начин.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще успеете да се справите със стар проблем, който от доста време чопли мисълта ви. Ще е в резултат на прословутия ви оптимизъм и изобретателност. Избягвайте финансовите рискове.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С професионалните въпроси ще се справите успешно, ако подходите творчески и успеете да се преборите с консерватизма си. В състояние сте да внесете свежа струя в любовните отношения и няма да съжалявате, ако го направите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
С добри новини ще започне днешния ден. Съобщение, което чакате от известно време ще дойде, при това в по-добър от предполагаемия вариант. На този етап е подходящо да действате с умерено темпо.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Заемете се с онова, което ви изглежда най-заплетено. Осигурете си достатъчно информация за прилаганите до момента методи. Водещият критерий трябва да са минималните загуби, а не бързата реализация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Овладейте спонтанното желание да обсъждате всяка ситуация с хората от обичайното си обкръжение. Действайте дискретно и самостоятелно. Ще успеете да отстраните стари грешки без това да стане публично достояние.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Мотивация не ви липсва, подкрепа трябва да си осигурите със собствени сили. При наличието на тези два фактора нищо не би могло да попречи на творческия ви подем. Действайте последователно и подредено.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Противоречив ден. Ще са изключително добри резултатите от екипната работа. Ще получите и благодарности за участието. Личните инициативи най-вероятно ще останат недовършени, така че е по-добре да ги ограничите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Спонтанните ви идеи днес са свързани предимно с уреждане на битови въпроси, преоборудване на дома и офиса. Преди да се захванете с реализацията на генерални трансформации е добре да проверите нагласата на околните и да изберете подходящо ниво на активност.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Странен ден. Ще имате възможност да вършите различни неща при това с еднаква степен за успех. Заемете се първо с онези, които са свързани с други участници. Интересуващите само вас може да реализирате и по-късно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Събитията ще ви помогнат да преодолеете съмненията и колебанията си. може да си изработите ясна тактика за действие и да поставяте конкретни изисквания към останалите участници. Ще получите одобрение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп