Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не смесвайте решителността с агресивност. Ще си създадете неприятности с близките, ако очаквате да се съобразяват с всичките ви желания. С една усмивка ще постигнете много повече, отколкото с дълги обяснения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не бързайте да приемате покана за гостуване или среща с приятели. Може да се окажете в доста неприятна ситуация. Проверявайте вещите и документите си, съществува предпоставка да забравите или загубите нещо важно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще ви се получат чудесно нещата, които правите с удоволствие. Ако можете да си подберете днешната работа, то направете го. Ако трябва да следвате задълженията си, независимо от желанията, то вечерта си „подарете“ някакво развлечение.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Странна случка ще ви впечатли дълбоко и ще се отрази на настроението ви като цяло. Не е изключено да преосмислите някои истини и да промените приоритетите, макар и минимално.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Физическото ви състояние е леко неустойчиво и на моменти може да не сте достатъчно уверени в собствените си сили. Намалете темпото, преценявайте възможностите и най-вече здравословното си състояние обективно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Склонни сте да се натоварвате с непосилни отговорности. Ако става дума за единична дейност, с която ще се справите в рамките на днешния ден не е страшно, но избягвайте дългосрочните обещания.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично и сте уверени в собствените си сили. Ако обмисляте някаква промяна, свързана с личния или професионален живот, то спокойно може да поставите началото.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Днешната ви работа може да е свързана с кратко пътуване, не е изключено да е и извън страната. Не се очакват сериозни затруднения, но внимавайте с документите и парите си, не ги оставяйте без надзор.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Излъчването ви е силно, магнетични сте и убедителни. Ако имате някакви претенции към шефа си, то днес е моментът да ги обсъдите. Може да ги удовлетвори частично, но пак ще е нещо.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Едва ли ще има някаква дейност днес, за която да не се допитат до мнението ви. Твърде много хора ще ви занимават с твърде много теми, но енергетиката ви въпреки всичко ще остане стабилна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Най-важните занимания ще са свързани с дома ви. С довършване или започване на битов ремонт. Склонни сте да вложите много усилия и не напразно. Ще получите пълно съдействие от близките си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Настроението ви е романтично и има защо. Не се учудвайте, ако получите изненадваща покана за вечеря на открито, лятно кино или концерт. Приемете го като естествен завършек на един спокоен ден.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп