Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Организирайте времето си максимално ефективно. Едва ли нещо от днешните задачи ще ви затрудни и, ако не се разсейвате, ще направите много. Може да се каже, че днес работите точно за себе си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще ви възложат някаква странна задача или ще се наложи да следвате нови правила. Запазете спокойствие и се съобразете със ситуацията. В момента не сте в положение да промените нищо.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще получите конкретна помощ за конкретни задачи. Работата ще ви е лесна и резултатите ще ви заредят с оптимизъм. Съобразявайте своите интереси с тези на колектива.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще имате прекрасната възможност да покажете на какво сте способни. Ще се радвате както на популярност, така и на почитатели. Не се възгордявайте, независимо от успехите. Бъдете себе си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Крайният резултат зависи от умението ви да се ориентирате в обстановката. В състояние сте да напреднете със задачи, които от доста време сте „замразили“. Преценявайте ефекта от действията си в по-широк мащаб.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Непрекъснато ще се натъквате на разни изненади или нещата ще се случват различно от очакванията ви. Някои занимания ще са доста трудни и ще предизвикват отрицателни емоции. Опитайте се да запазите спокойствие.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се набивайте на очи. По-добре е да сте на заден план и да не обсъждате нито днешните, нито дългосрочните си планове. Ще имате възможност да коригирате досадна грешка преди някой да е разбрал за какво става дума.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не е изключено да направите много полезна покупка, свързана с бита, домашната техника или инструментариума си. Въодушевени от придобивката ще сте в някаква степен разсеяни. Проверявайте си документите, ключовете, парите и ги съхранявайте на подходящо място.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Късметлийски ден, с каквото и да се захванете ще постигнете неочаквано добри резултати. Ще ви се получат даже дейности, за които изобщо не сте предвиждали да отделите време. Приемете ги като приятна изненада.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще успеете да обновите обстановката около себе си. При това на местата, където престоявате най-дълго. Ще го направите с малко средства и много вдъхновение, което ще е повод за още по-голяма радост.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Действайте по начина, който познавате най-добре. Хубаво е днес да заложите на рутината. Ако балансирате опита с експеримента, то ще успеете да балансирате приходите и разходите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Преодолейте инерцията. Ако искате да постигнете нещо ново или нещо повече, то трябва да действате по-смело. Мислете за себе си като за част от общото.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп