Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не скривайте чувствата си. Колкото и да ви ядосват близките вие при всички случаи ги обичате. Покажете им го. Особено ако отношенията ви с някого са обтегнати, то сега бихте могли да оправите нещата.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Заниманията, свързани със сръчност ще са ви много успешни. Ако трябва да правите ремонти, да пренасяте мебели или да оформяте градината си, то днес е вашият ден.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако започвате нещо ново, то трябва да е чисто практическо. Не уреждайте финансови въпроси. И не се захващайте с рискови дейности. Днес трябва да работите по възможно най-спокойния начин.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията, събитията ще са противоречиви. Важното в случая е да не бързате с решенията и да си оставяте резервен изход.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Едва ли ще поставите този ден в списъка на най-добрите си. Отношенията с близки хора ще се окажат доста обнадеждаващи, но ако проявите търпение нещата съвсем скоро може да се оправят.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е стабилен. Ще се наложи да се справите с поредица практически задачи, които принципно не са ви приятни. Следвайте фантазията и интуицията си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Трудностите днес, доколкото ги има ще са резултат от прекалената ви чувствителност и от умението ви да си представяте нещата, а не да ги приемате в реалния им вид. Денят ще е особено противоречив за онези представители на вашия знак, които са влюбени.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
В делови план денят ще е успешен, но в личен нещата изобщо не стоят така. Подгответе се за критични, проблематични и неясни ситуации, но в крайна сметка нищо няма да е „като за последно”.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към колективни действия. Съобразявайте собствените си решения с общите. Излишно е днес да се натоварвате с лидерски функции, ще са ви във вреда.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Действайте смело. Днес ще установите нещо интересно – кой преди време ви е създавал проблеми и то просто заради собствените си разбирания. От вас ще зависи дали ще оставите нещата така или ще търсите възмездие.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Енергийният ви потенциал е нисък. Не се опитвайте да свършите повече работа, отколкото усещате, че ви е възможно. Имате нужда от сън, при това повече от обикновено.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Занимавайте се само с обичайните си задължения. В същото време не се бъркайте и в чужда работа и се въздържайте от оценки. Наблюдават ви, не прекалявайте с инициативите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини