Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно. В състояние сте да се справите с огромни натоварвания. Мислете за резултатите от действията си. Всичко ще се случва много по-лесно, ако в подсъзнанието си нямате идеята да навредите на някого.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Част от случващото се ще ви изглежда странно и нелогично. Запазете дистанция, не сте в позиция да въздействате върху събитията. Не бързайте с решенията, заемете наблюдателна позиция.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Доста проблематичен ден. Ще разберете с какво точно сте в състояние да се справите. Приемете изпитанията като полезен опит, активирайте творческият си потенциал. Ще се справите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Обърнете внимание на себе си, преживяванията, емоциите, настроението. Помислете къде как се чувствате и кои ситуации ви въздействат отрицателно. След това помислете дали не се налага да предприемате някаква промяна.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Въздържайте се от прояви на егоизъм или от изказвания, които околните биха възприели като такива. Естествено, че трябва да следвате собствените си интереси, но без да го правите за нечия сметка или мислейки как да навредите на някого.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Занимайте се с новите си проекти или със старите си идеи. А може да се получи така, че да ги съчетаете. Онова, от което сте се страхували ще отстъпи място на онова, в което вярвате. Финансовото ви положение леко ще се стабилизира.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не спасявайте целия свят, спасявайте себе си. Не е изключено да попаднете в много неловка ситуация и то от собствената си доброта. А най-неприятното е, че някой ще отъждестви добротата ви с глупост.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Част от задачите, с които се налага да се справите днес ще са ви неприятни. Опитайте се да откриете и положителни елементи. Не само ще постигнете целите си, но ще получите много по-добри от очакваните резултати.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Следвайте първоначалните си замисли. Не се отвличайте с допълнителни занимания. Постарайте се да организирате работата си така, че да сте полезни колкото на себе си, толкова и на хората около себе си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
На преден план ще излязат личните отношения. Някой се опитва да злоупотреби с добротата ви, да ви използва, дори да ви унижи. Помислете кое ще е по-малко болезнено: да прекратите връзката или да си причините куп неприятни преживявания, които дълго ще помните.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Склонни сте да се люшкате от едната крайност в другата. Успехите да ви въодушевят до беззащитност, неуспехите да ви докарат до апатия, необходимостта от гъвкава реакция да ви блокира или направи неуверени. Нищо страшно, просто намалете темпото и не надценявайте силите си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Днешните ви събеседници ще ви накарат да преосмислите собствените си позиции. Ако сте се съмнявали в способностите си, то ще установите, че е било неоснователно. Каквото и да се случи следвайте инструкциите и спазвайте правилата.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини