Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Много ще ви е трудно да потискате емоциите си. Усещането, че всички ви правят на инат ще ви преследва през целия ден. Имайте пред вид, че даже да кажете всичко, което ви минава през акъла нещата пак може да „зациклят на празен ход”.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Въздържайте се от коментари, ако по-възрастните ви роднини предявят неоснователни претенции към вас. Проявете разбиране. Имат нужда от внимание и от това да се чувстват полезни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Много натоварен ден в професионално отношение. Каквото и да правите, постарайте се да не избухвате и да не налагате мнението. Добрата новина е, че у дома всичко ще е сравнително спокойно и ще можете да възстановите силите си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Предстои ви ден, наситен с много контакти и ще се справите, ако се съобразявате със събеседниците си. Много малко е нужно, за да „разтопите ледовете” с хора, които представляват интерес за вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Между професионалните и семейните въпроси ще решите и един много важен личен. Ще успеете да прекратите любовна връзка, която в момента само ви безпокои и ви държи в напрежение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е достатъчно стабилно, но въпреки това не надценявайте възможностите си. Ако през целия ден сте в затворено пространство една разходка на открито ще ви се отрази прекрасно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно и настроението ви ще се променя едва ли не от „полъха на вятъра”. Днес каквото и да се случи ще ви окаже сериозно влияние. Не се учудвайте, ако в края на деня усетите силно изтощение и желание да се уедините. Направете го.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Намалете темпото, не се поддавайте на натиск. Почти през целия ден ще се намери някой, който да се опитва да ви отклонява от първоначалните ви планове. Не позволявайте това да се случи.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ако днес не уредите любовните проблеми, няма кога. Настройте се за компромисно решение, което няма да е окончателно. Изобщо, действайте на принципа „крачка назад – две напред”.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Проявете инициативност, възможности няма да липсват. Не е нужно да взимате крайни решения, но е задължително да участвате активно в събитията.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Склонни сте да обещавате това или онова, но събеседниците ви ще очакват реална помощ. Същото е и с вас, така че помислете добре преди да поемете дългосрочни ангажименти.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще получите някаква помощ или съдействие почти незабелязано. Може и да не обърнете внимание, но скоро ще установите, че е било важно. Поблагодарете веднага, за да не съжалявате след ден.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още спорт