Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще ви споделят тайна, която не желаете да чуете. Помислете как да реагирате още в началото на разговора. Може би е най-добре да прекратите темата още преди да е започнала.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Настроението ви е предимно романтично и това ви прави много добродушни. Но и беззащитни. В такива моменти ставате бъбриви, откровени и... уязвими. Активирайте инстинкта си за самосъхранение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
По една или друга причина ще се наложи да следвате чужди концепции. Няма смисъл да се противопоставяте. Тази тактика в момента е най-успешната.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Денят е белязан с хармония между физическото и духовното. Прекрасна възможност за вас да изгладите отношенията си. Съобразявайте се не само със своите, но и с желанията на любимите си хора.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Имате нужда от разбиране и съчувствие едновременно. Трудно е да се определи кое ви създава по-големи затруднения – емоционалната неувереност или практическите задачи. И в двата случая е желателно да си осигурите подкрепа.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Съвместните начинания ще са успешни. Няма значение за какво става дума, дали за ваша инициатива, която се нуждае от външно съдействие или за ваше участие в чужди действия. При всички случаи резултатът ще е във ваша полза.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се захващайте с нови дейности, с такива които не можете да реализирате самостоятелно или с такива, за които нямате достатъчно опит. Може да се издъните и няма да са ви толкова неприятни резултатите, колкото от усещането, че не сте се справили.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще стабилизирате позициите си. Избягвайте каквито и да било прибързани действия и изказвания, продиктувани от емоциите. Следвайте здравия разум.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да въздействате върху събитията. Мислете, преценявайте и реагирайте така, че да не засегнете ничии интереси. Контролирайте инициативата.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Вниманието ви е насочено към събития от миналото. Помислете, анализирайте ги, създайте си стратегия, но не се комплексирайте.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ориентирайте мислите си предимно към бъдещето. И конкретно към контактите, които ще са ви полезни в перспектива. Преценете дали да не дистанцирате временно част от останалите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да споделите инициативите си и да получите одобрение или корекции. При всички случаи във ваша полза е да действате екипно и да запазите оптимистичното си настроение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп