Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изключително напрегнат ден, в който изобщо няма да ви е до това да търсите компромисни решения. Ако действате рязко ще си навредите. Помислете кой би могъл да подхване дипломатичната част на мисията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Събитията ще се развиват във ваша полза. Независимо от това са възможни затруднения. Наблюдавайте какво се случва около вас, ще преживеете невероятни емоции.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Значително повече задължения ще имате днес и при това непредвидени. Ще е доста трудно да координирате действията си, но най-вероятно ще успеете благодарение на личното си излъчване и благотворно въздействие върху околните.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно, по-скоро към негативно. В състояние сте да се справите със затрудненията в професионален аспект, но що се отнася да личните – ще задълбочите неприятностите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Един от неприятните ви дни. Вероятно ще започне със събитие, което ще ви засегне лично. При това по-скоро в романтичен, отколкото в професионален оттенък. Постарайте се да не вършите глупости.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отношенията ще са критични почти във всякакъв аспект. С близките – разногласия. С колегите – също. Постарайте се да овладеете поне ситуацията с шефа. Там най-вероятно ще успеете.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
С прекалено много неща ще ви занимават днес. Лошото е, че някой ще ви напомни стари грешки, а друг ще поиска да потулите допуснатите грешки. Прекалено много съмнения. Не си го причинявайте.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални и прекалено резки, и прекалено безкомпромисни. Не преценявате кой наистина има отношение към даден проблем и кой в действителност трябва да бъде критикуван. Ще допуснете грешка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Затрудненията, за съжаление се увеличават. Преодолявайки едно, на хоризонта изниква друго. Ще се справите, при това самостоятелно, но след като всичко свърши задължително трябва да си осигурите почивка и да се отдадете на себе си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно, енергийното ниво и имунната система – също. Намалете контактите и не се подвеждайте по чуждо мнение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
В началото на деня ще имате възможност да научите важни подробности, свързани с професионалния ви напредък, да усвоите интересна информация. В личен план събитията няма да са толкова оптимистични.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Странна ситуация. Ще успеете да уредите дългосрочните си сделки, но ще претърпите пълно фиаско при уреждане на личните отношения. Независимо от това запазете спокойствие. Грешката не е ваша и съвсем скоро ще ви поискат извинение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини