Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Действайте с умерено темпо. Колкото и да бързате няма да реализирате всичките си замисли. Приемайте храната на равномерни количества през равномерни интервали от време и не се измъчвайте с диети, няма да получите очаквания ефект.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Намалете контактите. Обмисляйте дългосрочните си планове самостоятелно и в по-широки мащаби. Ако някаква дейност не ви се получава сменете я с друга, няма смисъл да тъпчете на едно място.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Намалете инициативата, не се опитвайте да форсирате събитията. Не сте в положение да контролирате процесите, а да се съобразявате с тях и да следвате общите тенденции. Занимавайте се с рутинната си работа, а не със сложни казуси.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не се натоварвайте с чужди задачи и не позволявайте да нарушават личното ви пространство. Намалете разходите, въздържайте се от излишни покупки, които са ви хрумнали просто ей така. Отстоявайте правата си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Постарайте се да прецените ситуацията като цяло без да се вторачвате в детайли. Не очаквайте впечатляващи резултати от днешните си занимания. Желателно е да постигнете баланс между тактиката и ресурсите си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще изпълните старо обещание или ще прекратите стара връзка. И в двата случая ситуацията ще се отрази върху финансовото ви състояние. Ако имате задължения ще е невъзможно да ги разсрочите.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ограничение, с което се е налагало да се съобразявате или да спазвате ще отпадне. Ще имате възможност да действате по-свободно и по-творчески от обикновено. Подходящ момент за изглаждане на лично недоразумение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Някой ще ви припомни стара уговорка или ще се наложи да се върнете към недовършена сделка. Възможен е поврат в личните отношения, който може и да не ви хареса. Някой ще охлади ентусиазма ви по отношение на нов проект.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Семеен разговор ще ви накара да преосмислите важността на някои битови въпроси. Преценете обективно предпочитанията си изключвайки фактори, които биват натрапвани като задължителни. Не е изключено да се променят условията ви на работа.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Спокоен ден. Част от грижите или задълженията ви ще се окажат неактуални, което е добре за вас. Възможно е да се разделите с близък, но не за дълго и да получите радостни новини от далече.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Изпитвате необходимост да се подсигурите, да се убедите в стабилността на позициите си. Не е изключено да се занимаете с документите си за собственост или да инициирате разговор с близките на тема „имоти“. Едва ли ще ви избави от съмненията, но поне ще сте в приятна компания.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще се осъществи разговор, който от доста време обмисляте, но все не ви стига време. Ще се получи по случайно стечение на обстоятелствата, но леко, непосредствено и без сътресения. Ще ви помогне да възстановите емоцията в леко охладнели отношения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп