Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Задълбочени сте в собствените си мисли. Външния свят с ежедневната му суета ви убягва. Наслаждавайте се на момента, приемете го като необходима почивка за психиката си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Неспокойни сте, преследва ви чувство за вина. Помислете и анализирайте събитията от близкото минало. Реалното отчитане на грешките ще ви освободи и ще ви помогне да продължите напред.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще е добре, ако намалите темпото и отделите повече време за развлечения, възстановяване на силите и работа, която не ви затруднява. Енергетиката ви е сравнително стабилна, но все пак е желателно да изразходвате силите си пестеливо.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Вътрешната ви нагласа е да се потопите в спомените. Вие принципно обичате да се връщате към миналото, но днес това може и да не ви хареса, защото ще се сетите за собствените си грешки.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Изненадваща новина ще ви разтревожи. Ще ви създаде усещане за опасност или предстоящи неприятности. Споделете с близките, проблемът ще се окаже по-скоро въображаем.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Обръщайте внимание на изказванията на събеседниците си. Постарайте се да ги анализирате. От вас зависи да се възползвате от чутата информация. Може би дори, за да осъзнаете собствените си грешки.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Впечатлителни сте и раздразнителни. Стремежът ви да постигнете душевно равновесие може да се окаже трудна задача. Не позволявайте са познатите си да ви ангажират с лични проблеми.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще получите интересна новина. Ще ви ентусиазира, но има опасност и да прекалите. Да си изградите нереална представа за собствените си възможности. Проявете повече доверие към забележките на близките си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Едновременно сте сантиментални, мнителни и..., колкото и странно да звучи, прекалено самокритични. Комбинацията, всъщност, ще се окаже печеливша, защото ще направите първи стъпки за изглаждане на съществуващи лични разногласия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще откриете интригуваща новост, свързана с развлечение или почивка. Постарайте се да преодолеете първоначалния ентусиазъм и не плащайте за нищо, което не сте проверили.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Познатите неща ще изглеждат по различен начин. Не се учудвайте, ако изведнъж ви завладее чувство за вина или друго непознато усещане. Уединете се, докато ви мине, за да не направите някое вредно изявление.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отново сте ориентирани към собствените си мисли и чувства. Не престоявайте твърде дълго време в тази територия. Потърсете контакт с най-близките си приятели. Ще се почувствате прекрасно в компанията им.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп