Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Проявете много повече взискателност към собствената си работа от обикновено. Ще е трудно да се справите самостоятелно с всичко, изникващо днес почти непрекъснато. Потърсете помощ, но си подбирайте надеждни сътрудници.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Много работа ви предстои, а изкушението да я завършите час по-скоро ще е просто непреодолимо. Не се изживявайте като „единствени и незаменими”, преценете си капацитета.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Дайте воля на фантазията си, но без да се увличате. Както се казва, всичко с мярка. Ще се наложи да преодолеете доста по-дребни и по-едри затруднения. Най-добрият ви помощник в случая е собственото ви чувство за хумор.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Няма да ви е много лесно днес, но пък и едва ли бихте нарекли днешния си ден неприятен. Задълженията ще са достатъчно много, че да не ви остане време за развлечения и все пак има начин да се почувствате добре. Останете в позната обстановка с любими хора поне за няколко часа.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията си и спазвайте правилата. Почти през целия ден някой ще се опита да ви въвлече в каква ли не далавера. Не се поддавайте на изкушения и провокации.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Странно ще ви изглеждат събитията днес. Най-лесно ще ви се пoлучат нещата, към които се отнасяте най-несериозно. За сметка на това, онези на които разчитате или особено държите да сте перфектни няма да станат така, както си представяте.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Обикновено следвате правилото: три пъти мери` веднъж режи`, но днес е изключение. Склонни сте да реагирате много бързо, активно и дори с лек риск. За награда, резултатите ще ви зарадват.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Занимавайте се с дейности, които са ви ясни и които не са трудоемки. Постарайте се да довършите най-важните неща преди обед. Ако имате възможност да използвате останалата част от деня за себе си ще е най-добре.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не бързайте. Преценявайте реакциите си. Не позволявайте да ви налагат темпо, което сте убедени, че ще ви попречи. Колкото по-обстойно обмисляте действията си, толкова по-малко грешки ще се наложи да оправяте след време.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще ви е много лесно да усвоите и анализирате всякакъв вид информация. Подходящо е да се занимаете с важни финансови проблеми. Може да не ги решите веднага, но ще придобиете ясна представа за ситуацията.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Подхождате твърде уверено към задълженията си, защото ги преценявате като познати. Изненадващо ще ви затруднят. Ще е трудно да се справите самостоятелно, но ще си помогнете, ако заложите на чужд опит с доказани резултати.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не се преуморявайте и най-вече не се захващайте с чужди задачи. Вероятността да попаднете на грешки и нарушения, които да бъдат „записани” на ваша сметка е много голяма.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още автомобили