Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Повечето дейности, в които се налага да участвате няма да са по ваша инициатива. Всъщност, по-добре е да намалите инициативата и са де съобразявате с обективните обстоятелства и съществуващите ограничения. Колкото по-малко предложения давате и колкото по-старателно изпълнявате задълженията си, толкова по-добре за вас.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отчитайте обективно възможностите си и не превишавайте пълномощията си. Вероятността да се натъкнете на съпротива или дори да предизвикате агресивно поведение спрямо себе си не е за пренебрегване. Преценявайте присъстващите и не прекалявайте с претенциите, ако враговете са повече от приятелите ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Реагирайте гъвкаво. Едва ли ще успеете да реализирате собствените си замисли, но при всички случаи ще имате възможност да подпомогнете различни занимания с участието си. Не се отказвайте, като краен резултат ще установите, че е било много полезно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Заредете се с търпение. Почти непрекъснато инициативите ви ще попадат в „задънена улица“. Ще се наложи да направите компромиси, които може и да не са ви особено приятни, но погледнете на фактите и от към положителната им страна, приходите ви ще си останат непокътнати.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Динамичен ден, през по-голямата си част и напрегнат. Ще претърпите различни проверки, инспекции, а може би и критики. Запазете спокойствие и се въздържайте от прибързани отговори. Трябва ви време, за да анализирате случващото се и да си изработите подходяща тактика.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ако си изграждате прекалено високи амбиции и очаквания ще се „сблъскате челно“ с действителността. Ситуацията ще е изпълнена с противоречия, които може да ви заредят с песимизъм, да се почувствате недооценени, самотни, „с вързани ръце“. Не си струва да се депресирате, съвсем скоро нещата ще се оправят.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Постарайте се да довършите започнатото и си дайте малко почивка преди да стартирате нещо ново. Имате нужда от уединение. Ако не предпочитате да останете сами със себе си, то идеалният вариант е да сте в камерна компания само с хора, които прекрасно ви разбират.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Отделете време и помислете за бъдещето. Систематизирайте целите, разпределете ресурсите и се опитайте да споделите или да потърсите съдействие. Лесно ще установите кои са истинските ви приятели.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Създайте си максимална организация и се постарайте да действате с минимален разход на енергия. Избягвайте действия от типа на „преливане от пусто в празно“, защото има голяма вероятност да предизвикате всеобщо неодобрение и остри критики. Ако подходите правилно към задълженията си ще получите изненадващо добри резултати.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не е изключено да преживеете някакво разочарование. Няма да е от човек, а по-скоро от собствените си надежди и очаквания. Не бързайте със заключенията. Преценката ви е твърде субективна и „дяволът не е толкова черен“, колкото ви изглежда.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Малко строгост, дори самокритичност днес няма да ви е излишна. Избягвайте проявите на разточителност, щедрите обещания, дългите разговори. Постарайте се да сте „по-обрани“, по-скромни, да не се набивате на очи, ако не искате да си навлечете нелепи неприятности.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Важен фактор днес ще е начинът ви на взаимодействие с околните в най-общ смисъл. Замислите ви може да са много добри, но независимо от това да не получите подкрепа. Подгответе си резервен вариант и бъдете маневрени. Съвсем скоро нещата ще се случат точно според предположенията ви.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп