Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Резултатите от работата ви днес са пряко свързани с комуникацията. Осигурявайте си информация самостоятелно и то без да бързате. Където няма категорични данни може да се възползвате от чужди практики.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Действайте с равномерно темпо. Напредъкът ви зависи от умението да се изразявате ясно, точно и да изисквате конкретни условия и уговорки. Не отлагайте срещите си, ще създадете лошо впечатление.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Занимавайте се предимно със задачите, които изникват на момента и са класирани като „спешни“. Част от рутинната работа може да бъде отложена, но с актуалните извънредни занимания е желателно да справите в момента на появяването им, за да си спестите усложнения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Предпоставките за постигане на добри резултати са творчески подход и дисциплина. Ще трябва да се занимавате с новите и с текущите задачи едновременно. Ще си осигурите необходимата помощ, ако общувате спокойно и не се въздържате от пространни обяснения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към най-важното, но не бързайте. Предпоставките за успех са налице, стига да прецените правилно личните си възможности. В част от случаите ще е достатъчно само да нахвърляте идеята, сътрудниците ви ще се справят.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Заниманията ви ще са свързани с интензивни контакти, обмен на информация, кореспонденция, телефонни разговори. Съществуват предпоставки за лесна уморяемост, леки пристъпи на главоболие. Осигурете си почивка на чист въздух с леки физически упражнения, ако се случи. Съобразявайте се с мнението на събеседниците си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Задачите ви ще бъдат свързани с контакти между хора на различна възраст, националност или етнически групи. Ако интересите са общи едва ли ще имате някакви спънки. Водещ критерий трябва да е финансовия резултат.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитайте се да действате целенасочено, а не по инерция. На моменти ще се налага да преориентирате усилията си от едно направление към друго. Ще се справите, ако заложите на вродената си артистичност и оригиналност.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не отлагайте замислите си. Не всичко ще се получи по първоначалните ви предположения, но след като вече имате изградена концепция е желателно да я следвате. Търсете алтернативен вариант само, ако се налага да правите допълнителни разходи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Някой от близкото ви обкръжение ще изкаже недоволство или ще се опита да подкопае позициите ви. Контролирайте емоциите и реагирайте едва, когато разполагате с неоспорими аргументи. Не е толкова важно да се защитите на момента, колкото да установите мотивите на нападателя си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Идеите ви ще впечатлят събеседниците и ще привлекат вниманието. Бъдете предпазливи, защото това е „нож с две остриета“. Освен популярност може да си спечелите и врагове. Ще направите правилни заключения, ако изслушвате внимателно събеседниците си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Работата ви често ще изисква да координирате действията си или да се консултирате по неясни въпроси. Не се отказвайте от възможността да обмените мнение с колеги от подобни направления. Използвайте възможностите на интернета за организация на конферентни връзки.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп