Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Убедителни сте по всички показатели. Въздействието ви ще бъде осезателно не само по отношение на думите. Дори жестовете ви ще са силно въздействащи. Възползвайте се от ситуацията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Най-успешни ще са динамичните дейности. Ако се налага да пътувате, да общувате, да обсъждате сделки (но без да ги финализирате), то знайте, че ще се справите много добре.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Натрупаната през седмицата умора ще си каже думата. Вероятно ще сте по-разсеяни и по-раздразнителни от обикновено. Това е предпоставка за конфликт, но пък вие умеете както да прощавате, така и да се извинявате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да намалите разходите, макар и за кратко. На първо място ще пострадат средствата, предвидени за забавления, но не съжалявайте. Скоро ще установите, че така е било по-добре.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Интересен и запомнящ се ден. Ще сте в плен на емоциите и ще ви е трудно да се концентрирате, но пък ще преливате от добро настроение. Прекрасен завършек на работната седмица.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Дребните случки днес ще говорят много. Ще имате възможност да изчистите стари недоразумения, както и да затвърдите някои свои убеждения. Като резултат ще се почувствате толкова спокойни...
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Предстои някаква промяна, свързана с контактите ви. Новото и старото ще се слеят. Може да не е вълнуващо, може да ви натъжи, но и ще освежи ежедневието ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще успеете да се справите със старите натрупани проблеми. Ще е доста уморително и ще отнеме повече от очакваното време, но пък ще отхвърлите бремето на тревогите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Нова любов чука на вратата. Денят ще е изпълнен с изненади, свързани предимно с личния ви живот. Ако до този момент нямате сериозна връзка, то вероятността това да се случи точно днес е огромна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Постарайте се да отделите достатъчно време за почивка и избягвайте шумните и пренаселени места. Не е желателно точно днес да обикаляте магазините и да се събирате с приятели. Както физическото, така и психическото ви състояние са неустойчиви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Предполагали сте едно, но ще се случи друго. Действайте гъвкаво. Може да анализирате ресурсите и да подредите бъдещите си планове вместо да се занимавате с актуални въпроси, които търпят отлагане.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални до невротични. И всичко идва от прословутата ви супер чувствителност. Успокойте се, всички останали възприемат събитията по начин доста по-различен от вашия, излишно е да се докарвате до неоправдан стрес.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини