Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Има голяма вероятност да намерите документ, който от доста време сте поставили в графата „безследно изчезнал”. Ще е свързан евентуално с имоти и ще имате прекрасната възможност да отхвърлите стар проблем, свързан с роднини.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отношенията на работното място може да са леко конфликтни, поради прекалената ви увереност и стремеж да действате бързо. Запазете спокойствие, никой няма полза от спорове. Ако усетите, че ситуацията може да излезе извън контрол променете насоката на работа.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Предстоят ви няколко важни задачи, свързани с уреждане на домашен въпрос, на делова среща и на лични финанси. Ще се наложи леко да промените плановете си и да действате съвместно с членовете на семейството си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Постарайте се да отхвърлите важните задачи преди обед. След това ще се наложи да се заемете с няколко спешни дейности и да участвате в делови срещи, които няма да дадат реален резултат, но със сигурност ще ви „изядат” времето.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Много напрегнат ден, изпълнен с доста задачи, повечето от които непознати. Подхождайте творчески, активирайте въображението си. Може да не напреднете, но усилията ви при всички случаи ще направят впечатление.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се отклонявайте от първоначалните си планове. Спазвайте правилата и пестете времето си. Обърнете внимание на личните си връзки. Има нещо, което пропускате, а е важно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Балансът между новото и старото ще ви е труден. Новото ви е трудно за усвояване, а старото – трудно за изоставяне. Може би нещата ще се улеснят, ако ги обсъдите с приятел. Поне ще си създадете ясна концепция.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Постарайте се да разрешите недоразуменията със спокоен разговор. Особено и най-вече разправиите с държавните институции. Не е изключено да ви наложат някаква глоба или лихва върху несъществуващи задължения, но със скандали нищо няма да постигнете.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Случките днес ще изникват на принципа: „къде го чукаш, къде се пука”. С други думи казано неприятностите ще дойдат точно от там, от където най-малко очаквате. Което съвсем не значи, че няма да се справите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ситуациите ще са сложни и ще се решат само и единствено с цената на компромиси. Интересното в случая е, че компромисите няма да ги правите вие, но ще трябва да убедите други, враждуващи помежду си личности, да ги направят.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Наблюдавайте обстановката и преценявайте участието си в разговорите колкото е възможно по-малко. Някой се опитва да ви въвлече в скандал.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Напълно е възможно почти през целия ден да попадате от един спор в друг. Приемете слушателска роля. Ще видите останалите участници в съвсем различна светлина от тази, в която ги познавате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини