Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В състояние сте да контролирате събитията. Желателно е, обаче, да контролирате и поведението си. Не се нахъсвайте срещу близките си, само защото ви противоречат. Може би имат известни основания.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Предстоят ви срещи с нови познати или поне покана от тяхна страна. Не отказвайте, ще е полезно. Факти, които до момента са ви убягвали ще се окажат абсолютно ясни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Доста изненади ще има днес. Неочаквани срещи, непредвидени предложения. Част от тях ще са или поне ще изглеждат доста приятно, но все пак бъдете предпазливи.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Много конфликтна ситуация. Не е изключено в един момент да решите, че едва ли не „целият слят е срещу вас”. Не се увличайте в емоции, мислете бързо. Част от решенията ви ще са с перспективен характер.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Порадвайте се на новите си контакти. Ще се окаже, че има доста интересни между тях. Имайте си едно на ум и не подписвайте дългосрочни сделки преди да сте ги опознали в детайли.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Осигурете си възможност за релакс, макар и за няколко часа. Направете онова, от което имате нужда и от което ще се почувствате по добре – басейн, сауна, масаж, уединение с любими занимания. Каквото и да е, макар и за кратко.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Проявете търпение и оставете емоциите на заден план. Събитията ще са такива, че ще провокират у вас необмислени реакции. Постарайте се да ги контролирате.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Което най-не очаквате ще ви се случи точно днес. Среща със стара любов, разговор с личност, която ви е неприятна, уточняване на отношения с роднини... единственият ви шанс за спасение е да запазите спокойствие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Личните въпроси решавайте самостоятелно, за професионалните може да потърсите и странични мнения. Възползвайте се от чуждия опит, но до само доколкото поемате самостоятелна отговорност.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преценявайте контактите си. Желателно е да се дистанцирате от хора, които ви натоварват. В същото време може би ще имате нужда от приятели, с които прекрасно се разбирате, но ще е трудно да се свържете с тях. Не пренебрегвайте възможностите на социалните мрежи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Най-вероятно ще ви поканят на тържество, за което не сте подготвени. Помислете дали си заслужава да присъствате и ако „не”, то измислете благовиден предлог за отказ.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ентусиазирани сте и привлекателни, но пък и прибързани. Мерете си приказките и още повече мислете с кого как разговаряте. Вероятността да разиграете сценария на филма „От нищо - нещо” е много голяма.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

Още спорт

Още автомобили