Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Подгответе се за факта, че ще се наложи да изясните проблеми от личен характер. Как точно ще протече разговорът зависи от начина, по който ще го започнете.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Старите задачи ще завършат добре, а новите ако не ги подхванете веднага може да изчакат. Отделете време за въпросите на семейството или най-близките си хора.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се занимавате едновременно с няколко неща, при това противоречащи си в известна степен. Помислете за различните варианти – дали да отложите, дали да потърсите помощ или да прехвърлите някоя от задачите към друг изпълнител срещу съответното заплащане.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Добри предложения и добри резултати от вече свършени дейности няма да липсват, но и критики към вас – също. Не смесвайте личните отношения с професионалните.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Освободете се от мислите за миналото. Някой от миналото ще се опита да ви изнудва или да се възползва от слабостите ви. Не позволявайте това да се случи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Вероятно ще успеете да реализирате нещо, което обмисляте от доста време. Ако до момента сте имали финансови задръжки за да действате, то в последствие са възможни проблеми с документи или организация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Проявете гъвкавост, въздържайте се от капризи. Денят ще е противоречив, ще се случат непредвидени събития, контролирайте емоциите, не се изказвайте неподготвени.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост навсякъде и във всичко. Не купувайте случайни стоки. Не общувайте със случайни хора. Не взимайте прибързани решения. Денят е зареден с изненади.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към практически дейности, изискващи сръчност и опит. Интелектуалните дейности ще са по-трудни и по-неуспешни. Късмет ще е, ако не претърпите финансови загуби.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преди да се захванете за каквото и да било изяснете си ситуацията абсолютно точно. Подхождайте към всички въпроси абсолютно спокойно и с чувство за хумор. Повечето затруднения ще са „измислени”.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Енергийният ви потенциал е нестабилен с тенденция към снижение. Много вероятно е, ако имате някакви хронични оплаквания да напомнят за себе си. Намалете темпото и не злоупотребявайте със здравето си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
За да се справите с днешните затруднения ще ви трябва малко повече издръжливост. Не физическа, психическа. В смисъл, че може да се наложи да се занимавате с неприятни хора или с неприятни казуси.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини