Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се справите с онова, което сте си набелязали в предварителната програма, но не се захващайте с нищо друго. Трябва да действате много акуратно и да следвате правилата в детайли. Това много вероятно ще ви изтощи, но пък ще сте доволни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Един от дните, които едва ли ще имате с какво да запомните. В крайна сметка, независимо че ситуацията ще изглежда малко безлична, то поне няма да се налага да се справяте с неприятности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Постарайте се да работите с равномерно темпо. Не е нужно да си поставяте „велики“ цели, нито да изпреварвате събитията. Нужно е, обаче, да контролирате действията на близките си и да поддържате чувството им за мярка.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с повече от една сложни ситуации в професионален план. Не залагайте на опита, а на новостите. Търсете допълнителна информация.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Събитията ви въздействат предимно емоционално и ви правят импулсивни. Не се сърдете на околните, ако не харесат или дори отхвърлят предложенията ви. Напротив, помислете защо се случва така.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преглеждайте кореспонденцията си старателно. Вероятно ще получите интересно съобщение от партньори или от приятел в чужбина. Ще е свързано по-скоро с развлечение, неформална среща, отколкото с бизнес.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Единствените ви затруднения днес ще са свързани с държавната администрация. Не тръгвайте към различните инстанции с мисълта, че документацията ви е безупречна. Все ще ви намерят някой пропуск, така че запазете спокойствие.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към практически дейности, свързани предимно с изпълнение на домашни задачи. Удвояването на нова информация ще ви затрудни, така че е по-добре да отложите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Малко кофти ден. Ще се наложи да избирате между желанията и задълженията си, като изборът определено ще е в полза на второто, но не защото това ще ви е приятно. Задълженията ще са прекалено много, не се опитвайте да се справите с всичко, няма смисъл.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Взаимоотношенията ви са спокойни, а позицията – стабилна. Сега е важно да прецените обективно ресурсите си и да не отказвате предложената помощ.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Почти на шега ще проведете доста не-шеговит разговор с любимия човек. Основна тема ще са вашите недостатъци и как да се справите с тях. Вслушайте се в препоръките, крайният резултат зависи изцяло от вас.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е стабилен. С каквото и да се захванете ще го направите и по-добре и по-бързо от обикновено. Отделете време и за личните си желания.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини