Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Опитайте се да сте „в крак” с актуалната информация, която ви е необходима за работата. Не предприемайте решителни действия, ако имате дори най-малки съмнения за крайния резултат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Проблемите ще са доста и различни, а вашата роля ще е успокоявате обстановката. Не се включвайте в никакви спорове, просто се опитайте да намерите път за разбирателство.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Нищо няма да се случи без усилия. А някои неща даже и с много по-големи усилия от обикновено. Ще има и неуспехи. Помислете за причините, вместо да се сърдите на целия свят.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не рискувайте и не излизайте извън рамките на обичайните си задължения. Доста хора ще ви търсят за съдействие, но от вас зависи да игнорирате част от тях, при това повечето. Най-важни са членовете на семейството ви.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Мислете конструктивно. Не търсете виновниците за грешките, а по-успешен начин да ги преодолеете скоростно. Не губете енергия за взаимни обвинения.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не спирайте пред проблемите, просто намалете темпото. Важно е да намерите точния подход в точния момент, а това за вас никак не е трудно. Следвайте интуицията си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Действайте последователно, но не и настоятелно. Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления или интересен подарък. Ситуацията ще е динамична, но полезна. Ще имате възможност да проверите позициите си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Изключително лесно ще ви е да приемете и преработите всякакъв вид информация. Което ще привлече към вас нови партньори. Но не бъдете прекалено доверчиви, не всички ще са толкова коректни, колкото сте вие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Постарайте се да се справите с основните професионални въпроси самостоятелно. Ако се налага съдействие, преценявайте до къде да стигне чуждата намеса. Някои факти трябва да останат известни само за минимален брой участници в процеса.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Съвсем неочаквано ще се отзовете в изключително странна ситуация. Не рискувайте нищо, свързано с вашите позиции или с тези на близките ви. В крайна сметка, историята ще се окаже доста поучителна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Използвайте времето си максимално ефективно. Ще се наложи да вършите някои неща по-бързо, за сметка на нови, които ще прецените като по-важни. Част от близките няма да са доволни от постъпките ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отделете време за духовните си нужди и се опитайте да направите онова, което преценявате, че ви е приятно. Отделете материалното от философското и се ангажирайте само с неща, които са в рамките на възможностите ви.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини