Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Наблюдавайте и спазвайте правилата. Ще постигнете много днес, ако се намесвате в точния момент и по подходящ начин. Думата ви ще се чуе, имате тежест.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще възстановите стара връзка. Ще се случи бързо, неочаквано, но ако се замислите – точно навреме. Не пропускайте възможността, ще придвижите проектите си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
В някакви приключения ще се вкарате днес. Дали ще избие парното, дали ще си забравите у дома документите, дали ще ви се счупи тока на обувката – няма значение. Важното е, че денят няма да бъде лишен от емоции.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Леки материални затруднения може да ви обезпокоят. Ще се наложи да направите допълнителни разходи, свързани с дома ви или с близък роднина. Не се стресирайте, нещата съвсем скоро ще си дойдат по местата.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Много успешен ден от гледна точка на социалните контакти и леко проблематичен от гледна точка на личните. Спасението ви е да сте откровени. Не се опитвайте да прикривате фактите, дори да ви изглеждат нелицеприятни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост във всяко отношение. Спазвайте правилата, ако шофирате, гледайте си в краката, ако сте предимно пешеходци, не се занимавайте с непознати дейности. Съществува предпоставка за травматизъм.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще създадете нови и много интересни контакти. Ще ви заредят с ентусиазъм и добро настроение. Прекрасен момент, за да довършите изоставените си задачи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Случаен разговор ще ви насочи към странни мисли, непривични дори за самите вас. Вероятно ще преоцените не само постиженията си, но и начина, по който сте ги постигнали. Може да изглежда странно, но това е предпоставка за напредък.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Контактите със служителите от държавната администрация ще са изключително изнервящи и неуспешни. Ако е възможно да отложите нещата, то направете го и се занимавайте с рутинните си задължения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
По странен начин ще се развиват събитията. Най-вероятно ще ви учудят и ще нарушат усещането ви за стабилност. Запазете спокойствие и се въздържайте от прибързани решения.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Обикновен, почти спокоен ден. Заниманията ще се преплитат и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате какво точно става. Ще ви се отрази добре, ако или смените заниманието, или изобщо се отдадете на кратка почивка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е нестабилно. Може да усетите лека умора, сънливост. Намалете темпото и потърсете помощ, ако се налага. Много по-важно е да съхраните здравето си, отколкото да довършите работата.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини