Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Мислете за подробностите. Ще реализирате замислите си, но с много повече усилия, отколкото си представяте. Затрудненията ще дойдат точно от там, от където най-малко очаквате. Може да са свързани и с разочарования.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не обръщайте внимание на половинчати изказвания. Само ще ви заредят с неоснователни подозрения и ще ви развалят настроението. А и ще ви разсейват от основната ви дейност.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Денят може да започне повече от добре, но не се оптимизирайте твърде много. Събитията ще са променливи, за съжаление, повечето с негативен оттенък. Все пак опитайте се да запазите спокойствие.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Разпределете работата си така, че през равномерни интервали да си осигурявате няколко-минутна почивка. Едва ли ще се случат сериозни неприятности, желателно е да не се преуморявате. Вечерта ще чуете приятни новини.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Една мъдрост гласи, че денят се познава още от сутринта. Така че наблюдавайте какво се случва сутринта. Установите ли, че нещата се разпадат в самия им зачатък, по-добре ще е да отложите важните дейности.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Най-напред се занимайте с въпросите, свързани с дома и семейството. Няма да отнемат много време, но ще създадат напрежение. Не защото няма да направите нещата, както трябва, а защото за всяка дреболия ще ви мрънкат изнервящо.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Битови задачи, които от доста време подминавате ще ви „затрупат” като клюки от жълта преса. Колкото и да се мъчите едва ли ще се справите с всичко, за това се постарайте да подредите задачите и да ги съобразите с възможностите си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не отлагайте за утре онова, което можете да свършите... в други ден. Шеговито е, но е истина. Днес е един от най-спокойните ви и безоблачни дни. Порадвайте му се просто като на момент, в който можете да се занимавате с каквото на вас ви харесва.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не се вторачвайте в дребни неща прекалено настоятелно. Не си губете времето с тях. Подредете програмата си по начин, който ще ви даде възможност да разполагате със себе си и да следвате собствените си приоритети.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Приемайте критиките с усмивка, а препоръките – с разум. Не предприемайте прибързани действия по въпроси, чието отражение още не е ясно, а ще се развиват в перспектива.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрирайте вниманието си във всяка дейност, с която се захващате. Напрежението от днешния ден може да ви дойде в повече, но ако издържите, много скоро ще има на какво да се радвате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Заредете се с търпение и не се комплексирайте от неуспехите. Каквито и неприятности да се случат няма да са заради ваши грешки. Излишно е да се опитвате да контролирате ситуацията, просто следвайте общите тенденции.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини