Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не си губете времето в празни разговори или в уточняване на грешки, взаимоотношения, двусмислени изказвания. Внимавайте за документите и багажа си. Може да забравите или изгубите нещо важно.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Интересна новина ще ви ентусиазира. Не надценявайте възможностите си и не се потапяйте в „розови мечти”. Трудностите ще са повече, отколкото си представяте.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Труден ден, изпълнен с много задачи, при това разнородни. Енергийното ви ниво е нестабилно. Ако усетите изтощение дайте си няколко минути почивка и действайте след това. По възможност не се преуморявайте.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Нищо и никой няма да ви пречи, да ви се противопоставя и да ви подлага на каквито и да било изпитания. Днес ще успеете да се справите дори с въпроси, които преценявате като доста сложни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще ви се отвори възможност да направите някои изгодни покупки. Не губете чувство за мярка и не се увличайте. Не е нужно покрай нужните неща да купувате и натрапени такива.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Едва ли нещо би ви извадило от равновесие. Емоционалното ви състояние е стабилно. Използвайте възможността да решите, макар и частично, някои спорни въпроси в семейството.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Мъчат ви някакви съмнения или подозрения от личен характер. По случайно стечение на обстоятелствата ще успеете да се справите с тях. Ще установите, че всичко е плод на собствените ви фантазии, не се стеснявайте да си го признаете.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да предприемете някакво пътуване, свързано с уреждане на личен въпрос. Не се опасявайте, нещата ще се развият според очакванията ви. Но и не губете здравия си разум.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Разчитайте повече на интуицията си, отколкото на чуждите съвети. Не е желателно точно днес да уреждате финансови или имотни сделки. Няма да загубите, на и няма да сте доволни от резултата.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Прекалено доверчиви сте и не е желателно да взимате важни решения. Ще го направите под натиск или влияние и много скоро ще съжалявате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Още в началото на деня ще установите, че предварителните ви планове са невъзможни за реализация. Вместо да бързате, да се ядосвате и да се оплаквате помислете как да се възползвате максимално от ситуацията.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Финансовото ви положение е стабилно. Ще имате възможност да получите допълнителни приходи, но бъдете внимателни. В никакъв случай не прибягвайте до нерегламентирани методи на работа.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини

15.09.2014 20:06