Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Опитайте се да съчетавате и използвате фактите от различни гледни точки. Това ще ви помогне да осъзнаете собствените си грешки и, ако го направите навреме, да ги предотвратите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще е сложно да разпределите времето си днес. Ще се наложи да търсите помощ, да отложите обещания и да се чувствате виновни вътре в себе си. Постарайте се да не го показвате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Бъдете внимателни. Каквото получите днес, това трябва и да дадете. Както в пряк, така и в преносен смисъл. Проявете добронамереност спрямо хората, които ви дразнят, изтърпете ги, ще научите нещо странно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Спокоен ден, лишен от прекалени емоции. Точно подходящо време да укротите личните си страсти и да потърсите начин за постигане на хармония със себе си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи да направите някои компромиси с принципите си. Когато става дума за най-близки хора трябва да действате дипломатично. Не съжалявайте, че сте посветили времето си на родителите или децата.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Мислите ви са заети изцяло от самите себе си. Много хора ще ви занимават с различни теми, но в края на деня ще установите, че нищо не ви е направило впечатление. Успокойте се, точно така е трябвало да бъде, в момента най-важните сте вие.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Може да пропуснете важна среща поради независещи от вас обстоятелства. Усещайки, че ще се получи нещо такова просто реагирайте бързо, променете уговорките и се ориентирайте към ежедневните си задължения.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Много е вероятно да усетите вътрешно напрежение и несигурност. Не се стресирайте, временно е и въпрос на лична концентрация. Ориентирайте вниманието си към решаването на ежедневните задачи, всичко друго ще остане на заден план.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не са изключени проблеми, свързани с партньорските отношения. Роднини, колеги, съседи – сякаш всички изведнъж ще са против вас. Усещането е измамно, не реагирайте враждебно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В професионален план денят е успешен, ще получите допълнителни приходи, признание за работата си. В личен план, обаче, може да се натъкнете на пренебрежение, незачитане на мнението си. Не го преживявайте твърде дълбоко, ситуацията е съвсем временна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Без проблеми ще се справите с деловата работа. Не е изключено да ви отправят интересни идеи или предложения. Не бързайте с отговорите, ще получите още предложения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Нечие изказване ще ви изнерви още от сутринта и ще ви развали настроението. Песимизмът определено ще ви попречи, освен ако не решите да го преодолеете. Занимавайте се предимно с рутинни задължения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Блогини