Арестуваха полицай, крал кабел край Хайредин

Служителят на реда признал вината си пред свои колеги
Обновена: 6 апр 2011 14:47 | 6 апр 2011 14:45,
98
Арестуваха полицай, крал кабел край Хайредин
Снимка: Булфото

43-годишен полицай от Козлодуй бе арестуван за кражба на телефонен кабел, съобщиха от ОДП-Враца.

Десет минути преди 23 часа във вторник в полицейското управление в с. Хайредин е получен сигнал, че между селата Манастирище и Бързина двама мъже крадат телефонен кабел.

Изпратеният на място полицейски патрул не ги открил, но намерил две дупки, от които бил измъкнат кабелът.

Близо до мястото е намерен автомобил „Опел Фронтера”.

Колата била управлявана от 43-годишния полицай Красимир Барашки. В багажника й били открити две парчета отрязан телефонен кабел с обща дължина над 36 метра.

В купето на автомобила е открита и ножовка.

Пред колегите си полицаят признал за кражбата и че тя е станала от мястото между селата Манастирище и Бързина.

По случая е образувано дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
До "до 31" преди 13 години
Колега, понятието "бивши социалистически републики" е грешно. Няма "бивши" комунизма царства за съжаление, а соц. манталитета ще се изтръгне чак след 30 години, ако има живи българи в България.
38
1
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 13 години
Това че познаваш 3-4 полицайчета на 100 примерно които са честни , не значи нищо.И аз познавам хора,печелили от тотото,но не се надявам да спечеля и аз ха-ха....
37
0
 
4
 
! Отговори
до някои преди 13 години
на бас че няма да го уволнят даже .случая ще бъде потулен до 2 дена сичко ще си е както преди КУКАТА НА КАБЕЛА И ТАКА
36
5
 
3
 
! Отговори
Мимоза до №30 преди 13 години
Аз пък познавам и свестни и честни полицаи, както и от много други професии познавам и свестни и негодници...Професията, и това какво работиш нямат нищо общо. Всичко е до човека, до неговото възпитание, морал, компетентност и съзнание. Никога не бих могла да сложа всички хора от една гилдия под общ знаменател.
35
0
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 13 години
Ми да : " На къдйе сми тръгнали тъка?" "Я,ко има тука в багажника?" "Ко ши праим ся?" "Акт ли ши пишим?" То май само в България и другите бивши комунистически държави има такива неща..
34
0
 
2
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ЧЕНГЕ ПРЕЕБВА ЧЕНГЕ.ЦВЕТАНОВ БРЕЕбА БОРИСОВ СЪС СРС НА МВР И ДАНС
33
0
 
8
 
! Отговори
малкия преди 13 години
Аз имам двама комшии полицай на които колите им вървят с минерална вода !Не е майтап не веднъж съм ги виждал да наливат в резервоарите си от 10 л бидон чета за вода
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А това е най-страшното.Полицаи в комбина с *** и да си краднат заедно.Ужас!
31
2
 
9
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
Когато в Германия те спре полиция независимо каква, знаеш, че нямаш проблеми. Когато в България те спрат милиционерите, трябва да мислиш оправдания още преди да са те заговорили
30
6
 
14
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
че какво чудно има в това че е откраднал.Като се замисля не познавам полицай който не краде
29
12
 
7
 
! Отговори
Мимоза преди 13 години
Нищо лично! Като се каже "полицай" и се изливат тонове помия. Какво като е полицай? Ако в статията беше написано гражданинът еди кой си, какво променя новината? Тя и учителка обра банка и лекар умори дете е, й! Всяко стадо има ***, не мога да разбера как веднага правите някакви обобщения и "генерални" изводи! Освен че е тъпо, това обобщаване лъха повече на злоба, отколкото на нещо смислено и компетентно. Тя точно злобата, алчността и простотията ни докараха до тук.
28
1
 
15
 
! Отговори
gotin преди 13 години
Ей, драскачите, вие сте май по-големи мишоци и от тези двамата дето откраднали кабела. Това е битова кражба от незначителен характер и нищожна стойност. Повече внимание заслужава пускането на свобода онзи бивш министър на замеделието, дето ощетил държавата с близо 100 млн. лева. Защо мафията не хванат и я вкарат в затвора? Всъщност, мафията е в политиката и властта. Докато хората не излязат да линчуват политиците на улицата публично, ще си останем всички просто обикновенни мишки.
27
2
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 13 години
Нали Веско Маринов пееше "родната полиция ни пази". Този полицай го е разбрал прекалено буквално и е прибрал кабела да го пази.
26
3
 
7
 
! Отговори
nqkoi преди 13 години
гъделът е там,че този крадльо "полицай"" ще получи условна и няма да помирише решетките.Ще бъде уволнен , ама каква полза , при положение ,че 70% от родната полиция(която пази само себе си ) обича да взима парички под масата.КАТ-джи обичат да си измислят нарушения,защото или са гладни или жадни.Живеем в един абсолютен абсурд,живеем в държава,която вместо да ни гледа и предпазва , единствено ни тъпчи и ограбва.Живеем на място , където дори и кучето се чувства по-свободно от човека.
25
4
 
9
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Номер 8:Да не си и ти някъв въшлив ***,като горе споменатия "полицай",че го защитаваш.Не те ли е срам бе ***!
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ,КАК ТАКА ,АМА РОДНИТЕ ПОЛИЦАИ СА ИЗБИРАНИ С КОНКУРС ,НАИ 4ЕСТНИТЕ,КОРЕКТНИТЕ,У4ЕНИТЕ,СПОСОБНИТЕ ДА КРАДАТ,ТА ТЕ ДОРИ ЗНАЯТ ПО ЕДНА ДУМА ОТ МНОГО ЕЗИЦИ,ТУРСКИ-СРЪБСКИ-ГРЪЦКИ-АЛБАНСКИ-***,И ТО ДУМИТЕ ВСИ4КИ КРАДЪТ И АЗИ 4Е КРАДНЕМ.
23
2
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 13 години
е кво иаз работя и на мене не мистигат и кво да почна да крада ли бе *** особено важно е че говориме за ПОЛИЦАИ. НЕКА СИЧКИ ПОЧНЕМ ДА КРАДЕМ И МАМИМ ТАКА ЛИ БЕЕ ??
22
0
 
9
 
! Отговори
пиле до 19 преди 13 години
Не си прав! Има всякакви. на мен лично полицай не ми обра къщата и вилата на село, но *** да! А има и полицаи пипат? Конкретно трябва да се гледа. да, много *** крадат. Оня ден са влизали в къщата ми на село пак и ако не беше алармата са щели да я оберат. Но, когато я завърша сигурен съм че когато ме изправят пред съда за средни телесни повреди на крадците, то ще е, защото ще съм поставил по един бодлив таралеж в засада срещу крадци и а припарят през оградата, ще влиза в дирниците им.
21
4
 
20
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
И дотам изпаднахте торби в униформи. Срам .Пазители на реда срам.
20
1
 
19
 
! Отговори
до 19 преди 13 години
Пичага,герб ако затворят пунктовете за скрап,кой ще гласува за тях на изборите после?Това е валидно и за всяка политическа партия..*** са главният електорат,не го забравяй.А колкото до полицая - просто нямам думи!

Спонсорирани публикации