Любо Пенев спасява Костадин Стоянов

Селекционерът държи на защитника, ще иска минимално наказание
Обновена: 14 дек 2011 14:54 | 14 дек 2011 12:24, Красимир Ангелов
14
Любо Пенев спасява Костадин Стоянов
Снимка: Булфото

Националният селекционер на България по футбол Любослав Пенев застава твърдо зад защитника на ЦСКА Костадин Стоянов, който гръмна с допинг, твърди "Меридиан Мач".

В понеделник стана ясно, че защитникът е използвал забраненото вещество метилхексанамин и е заплашен с наказание до 2 години.

Една от версиите за появата на забраненото вещество, което е открито в урината на защитника, е желанието му да се справи с депресията, от която страдаше допреди близо един месец.

Националният селекционер е настоял за минимално наказание от 3 месеца на бившия защитник на Сливен, чиято проба след дербито с Левски в края на месец октомври се оказа положителна.

Костадин Стоянов твърдо попадал в плановете на Любо Пенев за световните квалификации, а тежко наказание от близо 2 години щяла да навреди на държавния тим.

Както е известно именно Любослав Пенев привлече Стоянов от Сливен в ЦСКА и го наложи като титуляр в тима на "армейците".

След това Пенев си тръгна от стадион "Българска армия", но бранителят остана основен играч в лагера на 31-кратния шампион на България.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
32
 
! Отговори
bg_wtf33 преди 12 години
Е може ли да не застане зад него .нямаше да е той ,ако не застане!!!Нали за това е така у нас всичко1!!Хвала на него!!!! А И БЕЗ КОСТАДИН СТОЯНОВ НЯМА НАЦИОНАЛНИЯ ДА Е СЪЩИЯ!!!!!ХАХАХА
12
8
 
32
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Щом един селекционер започна да се застъпва за нарушили правилата гьобекчии,пределно ми е ясно до къде и този Едномъдов г-н ще докара националния отбор.
11
9
 
35
 
! Отговори
веси преди 12 години
далеч сте от истината! искам да попитам всички, които твърдят, че са истински цесекари, така ли защитавате и подкрепяте футболистите си? Как не ви е срам? Само знаете да оплювате и да обиждате! На вас няма угодия! Само глупости. Една разумна приказка не прочетох.
10
11
 
34
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
те отбора на цска кога не са били на стимуланти?Нещо ново?
9
10
 
37
 
! Отговори
dan преди 12 години
Абе *** работа.Те *** не изпадат в депресия,значи лъже.
8
9
 
37
 
! Отговори
Твърд преди 12 години
Любослав Пенев застава твърдо зад защитника на ЦСКА Костадин Стоянов. После да му духне супата освен.
7
9
 
39
 
! Отговори
az преди 12 години
Не го познавам, но го засякох в снимки на една позната във фейсбук, направени в дискотеки и барове, все с жени. Явно така лекува депресията :) А да не говорим, че като го видях за първи път го взех за травестит с тези оскубани вежди, нищо че беше с мъжки дрехи.
6
11
 
39
 
! Отговори
гацо преди 12 години
е как отсъствието на Стоянов ще навреди на националния отбор.най голямата вреда за националите се казва Духача ПЕНЕВ.Сами ще се уверите след 1 год.
5
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А този клоун твърди, че бил невинен! Сигурно ще каже, че е бил на църква и попа му е сложил метилхексанамин във светената вода случайно...
4
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mакар ,че съм от ЦСКА ,няма как да не си призная че тоя е голямо дърво
3
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На такива *** би трябвало да им се отнемат състезателните права завинаги, а не да го гласят за национал.
2
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този "футболист" е в тройката за НАЙ-слабите защитници играли някога в БГ - 1.Иван Иванов 2. Иво Иванов 3. Тази муха без глава
1
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гарван гарвану око не вади...

Спонсорирани публикации