Сираков скочи на Гонзо: Кой докара тези в Левски?

"Синята" легенда отново нападна ръководството на "Герена"
Обновена: 3 апр 2012 14:45 | 3 апр 2012 09:45, Красимир Ангелов
46
Сираков скочи на Гонзо: Кой докара тези в Левски?
Наско Сираков отново нападна ръководството на Левски. Снимка: Булфото

Голмайсторът за всички времена на Левски Наско Сираков за пореден път разкритикува остро ръководството на клуба.

Този път легендата на "сините" атакува настоящия треньор Георги Иванов-Гонзо, който е и спортен директор в тима, регистрирал в понеделник трета поредна загуба, отстъпвайки у дома пред Лудогорец с 0:1.

"Един въпрос към Гонзо??? Кой докара тези играчи в Левски??????", написа в своята страница в социалната мрежа Фейсбук Наско Сираков след поражението на "Герена”.

"Втори въпрос към Гонзо? Знаеш ли, че футбола като материя не го разбираш???"

"Трети въпрос към всички в Левски? Кога ще се изметете от "Герена"???", попита още бронзовият медалист от САЩ '94.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
19
 
! Отговори
наско май огладнял преди 12 години
Наско Сираков как говори,човек манипулант на съдиии и подкупващ играчи на другите отбори,да не се прави на Лили Иванова...Човекът който ви показа среден пръст с екипа на Славия,този ли ще говори че бил Левскар,аз подобно нещо никога не бих забравил..И много е лесно да си бил с Вис-2 и най многото пари за бюджет и да ставаш шампион,знаек как Левски имаха 1 загуба до края на първенсвото,тогава уреждаха всички мачове навън..И си спомням как публиката на левски пееше след една загуба от локо сф 0:3
22
6
 
7
 
! Отговори
никой преди 12 години
Не се съгласявам с някой от приложените коментари . Какво ще кажете за последните 10 минути на мача ? ... Прекрасно се видя , че Левски си е ЛЕВСКИ ! ... Тотално Лудогорец бяха надиграни и унижени ! ... Какво значи това .. просто играчите на Левски за нашите стандарти са технични и на ниво , но не достатъчно надъхани . Това трябваше да го стори Гонзо !? ... Според мен Гонзо трябва да се махне от отбора и да дойде някой , който може да мобилизира и надъхва играчите !? ... 9 точки не са много ! .
21
3
 
11
 
! Отговори
балона се спука преди 12 години
Има господ евала...Много изнервен бях да гледам как Левски вкара по 3 гола на Монтана,Ботев и Славия в едни да не кажа мачове на ходом.И какво става,идват истинските мачове,където няма уговорки и тея футболисти как да се настроят,като са играли театър преди това..Затова ме е яд..И всички вече заблудени олл голям отбор и бла бла,ама най накрая се видя,къде сте и какво представлявате..Ако на отбора на Светкавица им дадът заплатата на Гонзо,и те ще бият Левски да знайте..на хубавото лесно се свиква
20
1
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Честно казано с тази игра по-добре да не ходим в евротурнирите да излагаме България! Че те Лудогорец (особено след гола) стояха по-добре от нас на стадиона. *** М О Т А !Само ЛЕВСКИ, но с ръководство и играчи, които милеят за отбора и се самораздават.Жалко, че и Владимир Гаджев като гледам ще напусне, защото няма поддръжка и желание от страна на "колегите" си. Дано поне от националния да не се отказва като Бербати.
19
11
 
2
 
! Отговори
Яцек преди 12 години
Браво Насе!Старите ти приятели сме с теб!Оправи нещата в Левски!
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сираков да мълчи ...може да е голям левскар и футболист ,но е продукт на комунизЪма ...стои си по кафетата и реди далаверки с съдиите -така Левски няма да има отбор в евротурнирите!
17
3
 
38
 
! Отговори
0:0 преди 12 години
Maлко хора знаят,че като футболист гонзо беше 0 ама като треньор е 10 пъти по-голяма 0!
16
5
 
7
 
! Отговори
Анитка преди 12 години
Сега му погледнах на тоя страницата във Фейсбук. Първо да вземе да се научи да пише на кирилица, пък после да се прави на разбирач.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не обичам отбора Левски, но този Сираков е най-големият кръвопиец на отбора.Освен да печели от трансфери и да рекетира футболистите и да ги продава в Турция и Кипър друго не правеше.Гонзо не е стока също, но за всички левскари е добре, че Сираков не е в отбора. Много противен човек.
14
11
 
13
 
! Отговори
Stef преди 12 години
Наско излагаш се, истинските левскари сме зад отбора и в такива периоди! Гонзо зад теб сме!!!
13
5
 
2
 
! Отговори
xlebar преди 12 години
tiq novite futbolisti v levski ne gi li selektira golemiq specialist Nikolai Kostov, koito si trugna ot Gerena kato p@^ka. Levkski e na tova dereje ot godini. vidq se sre6tu grandovete Debrecen i Trnava.
12
4
 
9
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
POZOR.BIQT VI VE4E OTBORI OT ZONATA.REZIL.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що бе? Ще се плющят ли?
10
9
 
27
 
! Отговори
цесекар преди 12 години
Сираков е страшен ***. Няма нищо по-голямо от егото и желанието му за власт. Феновете на Левски се скъсаха да призовават за единство в името на отбора, но на никой не му пука. Ето сега, Левски се издъни и Наско веднага, без да се бави, побърза да захапе отгворните фактори, като по този начин освен допълнително да пречи на отбора, друго не прави... но нали все пак трябва да покаже колко е "голям" и как без него Левски не върви, а че с това вреди на *** - майната му
9
8
 
24
 
! Отговори
Камил Курзелевски преди 12 години
А Сираков на треватаправи *** на съдиятавтора дузпа да дадеот позора да ги отърве!
8
10
 
11
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Писнало ми е от селяни като някои долу-пишещи. Много хора от България ни интересува какво става в Левски. А не ни интересува комунистическия отбор Цска, но нямаме против да четем и за него. Нямаме против да признаем доброто им желание в играта,въпреки че демонстрират слаб футбол,както и Левски де. Само че при Левски го няма това раздаване,което е необходимо за играчи в такъв отбор. Нека не забравяме за Директивата! Директивата даде на Цска стадиона,Бойко Борисов им го уреди след 25 години бакии.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мухахахааха
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Насю първо да се научи да пише, че се излага по форумите с пълната си неграмотност
5
17
 
30
 
! Отговори
ай сектир преди 12 години
Абе стига ни занимавайте с тоя селски отбор бе! Отборчета като БАТЕ,скиори,дърводелци,комбайнери и какви ли не още отдавна развенчаха мита за отбора,наречен Левски.Ние българите не се интересуваме чак толкова от такива некадърници,та всеки ден да пишете кой какво казал,кой как се изхрачил и т.н.Нито Батков,нито Наско Раев,нито Гонзо са нещо,което е достойно за подражание или което дава добър пример на хората.Тия там да седнат,да си изкарат и да видят на кой е по-голям и да са оправят..
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наско как се е опотил.

Спонсорирани публикации