Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
14
 
! Отговори
Кондьо преди 11 години
Тази е толкова фалшива и предвзета, че трябва да си тотален *** за да се хванеш на въдицата й. Ама знае ли човек, в татковината е пълно с полуграмотни полуинтелигентни ***. Другата половина са малограмотни или са си направо неграмотни, та може и да се замъкнат след нея.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
малко на брой нечестно забогатели ни таковат. И все повече ни влиза. В БГ няма нито една нормална европейска партия която да върши политика. Всичко е да се обслужат кукловодите. И да ни прецакат нас. Последни сме по заплати в цяла Европа, продължавайте да злорадствате на гърците и да сте десет пъти по-бедни от тях и след сто години.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
CПИHOMET
60
1
 
2
 
! Отговори
иво преди 11 години
Това наистина е скандално. Да си присвоиш историята на СДС. Аз се срамувам ор всеки митинг на СДС на който дъм присъствувал. Обвинявам ги , че ни манипулираха ,че са опозиция , а не сътрудници на ДС. Спомняте ли си "подлеци и милиционери" онзи митинг пред НС , с някакъв риск да дойдат "танковете" , ние викаме ДОЛУ БКП, а вие Кошлуков и Желев , от посследният етаж на Студентският дом , ни призовавахте да и тръгнеме мирно и тихо. Само *** може да си мисли , че е присвоик история на нещо б
59
0
 
0
 
! Отговори
dedi преди 11 години
i da me iztriva6, pak 6te mi pasne nakrivya dedov
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази и за бахур не става!
57
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУНЕВА Е ПОРЕДНИЯ ПЛАН НА ДС ЗАЕДНО С ГEPБ, РЗС И ДПС ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма дясно , няма ляво ! Банда фарисеи ! Освен как да откраднат и да се облагодетелстват , други идеи нямат! Лошото е, че няма алтернатива! Лошото е, че в България максимата "ела зло , че без теб по зло! " важи с пълна сила! И ВСЕ ПАК, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ТАЗИ Е МНОГО ГОЛЯМО ЗЛО !! *** НА ВСИЧКИ , В ИМЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ОБЛАГА !
55
2
 
13
 
! Отговори
БАБАТИ преди 11 години
*** РАБОТА Е ТАЗИ ПАРТИЯ - АМА ДЕ ДА ВИДИМ.
54
6
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
твоя коментар показва че или си заблуден или най-вероятно евтино купен от олигархията. Стига вадихте прашлясалите си знамена продажници. ДС не съществува и тия които са движили като шефове ДС са или пенсии и склерози или покойници, а по-младите са били ниска топка и нищо нямат в главите си. Помислете малко и поискайте повече пари от олигата, че сте за смях.
53
0
 
22
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Още не е взела властта и почна да краде и лъже. Аман от такива политици.
52
0
 
14
 
! Отговори
До 27 преди 11 години
Излиза, че това са единствените варианти според теб, но съвсем не е така. Има и малки партийки, които могат да затъмнят големите, само за да не се получат тези 5 точки от предвижданията ти. Нищо, че няма да имат толкова реклами. Пък Кунева изобщо не я слагай. Тя е бита карта и този път, направо ни подцениха, като япредложиха.
51
1
 
22
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
Дано хората не се излъжан да гласуват пак за политически хамелеон!Бивши партийни секретари - за месец станали върли седесариСедесари-републиканци - станаха царедворциСега един потомствен истински комунист, обижда другите на комунисти...Та и г-жа/др. Пръмова-Кунева - къде ли не беш!Най-гадно е, че като еврокомисар си затвори очите и остави БЪЛГАРСКИТЕ потребители, като заложници на монополистите!Толкова директиви, китайски играчки-защта и бля-бля!Само дето ни ограбват законно- тя това не вид
50
0
 
11
 
! Отговори
некой си преди 11 години
жалък напън!
49
0
 
20
 
! Отговори
"Фен" преди 11 години
Обръщам се към всички почитатели на Кунева: От доста време задавам един и същ въпрос и досега никой не ми е отговорил - какво е свършила Кунева като еврокомисар за нас българите? Моля помогнете ми и ми отговорете!
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Започна голямото преброяване на балъците в България, колкото са останали. Ще видим колко гласове ще събере.
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУНЕВА Е ПОРЕДНИЯ ПЛАН НА ДС ЗАЕДНО С АТАКА, РЗС И ДПС ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кукла на конци, въпросът е кой ще и движи конците и най-вероятно това няма да са митичните комунисти а ще е вездесъщата олигархия посочена с имена в Уикилийкс. В Уикилийкс комунисти като заплаха за страната няма а има престъпници и олигарси. Стига с платени коментари сте измисляли враг на българите различен от истинския.
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма лидер и партия за която да се гласува,трябва силна личност в която да повярваме и всички да се обединим около нея ,исторически погледнато винаги в трудни времена се е намирал такъв водач,но до изборите има време !!!
44
0
 
2
 
! Отговори
ДО 36 преди 11 години
ГЛАВАТАР,ти хвалиш ли някого?

Спонсорирани публикации