Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП да се забрани със закон че да има реални ливи партии, това е спасението на БГ. Десните са ни докарали три национални катастрофи, три преврата и четвърта сега - социално-демографска и икономическа.
82
3
 
2
 
! Отговори
дУ 92 преди 11 години
От СК ---СДС,останаха --2%,останалите станаха --обратни !
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партията на Кунева-Пръмова-Йес ще се казва Граждаска Асоциация Български Оядени Нерези или просто...ГАБОН !
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
златният телец ги е поробил всичките, та са поробили нас.
79
0
 
10
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Тая дали не е от рептилското семейство на богоизбраните!
78
1
 
4
 
! Отговори
Лили преди 11 години
В онова движение СДС - 1990 г. - имаше анархисти, демократи, консерватори, либерали, националисти, земеделци, български турци и много, много доносници и шпиони. Връщането към онези кадри бе само припомняне за пиянството на един народ, зашеметен от подарената му "демокрация" и неосъзнаващ какво му гласят идващиге правителства - на Попов, Беров и сие. На 10 юни "България на гражданите" показа точно този първичен хаос, от който през следващите години се родиха различно оцветените партийни елити.
77
0
 
5
 
! Отговори
ДО 92 преди 11 години
Алооо, ти можеш ли да разбереш ,кой е ляв и кой е десен в Бг ?
76
3
 
16
 
! Отговори
Мразя БСП преди 11 години
М.Кунева е оръжието на БСП срещу ГЕРБ и Демокрацията в БГ. Нея другарите я пускат за да вземе гласове от недоволните от ГЕРБ и след това да се коалира с БСП и ДПС. Гласуваш за Кунева ( Пръмова- комунист. фамилия, крадлива фамилия ) получаваш Доган, Станишев и робство и мафия. Мисли българино, мисли, че загинахме...
75
2
 
19
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Кунева ВЕЧЕ Е,.....политик за РЕЦИКЛИРАНЕ!
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щом сте за десните си пригответе още по-къс колан, само за около гръбначния ви стълб. От пристягането сте си загубили акълеца. 99% от концесионното злато за концесионера а 1% плюс взривовете и отровите за България на простия електорат. Продължавайте все така. Марш към кофите за смет да си вдигнете стандарта на живота.
73
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГНУСНА *** ! ПЪЛЕН ОТВРАТ !
72
1
 
8
 
! Отговори
Мишел де Резистанс преди 11 години
Кукловодите много бързо трябва да представят новопроектче ,защото с тази няма да могат да си оправдаятчувалчетаА мантрата "няма алтернатива" също могат да я забравят. Този път има, въпреки тях и информационнотозатъмнение
71
3
 
3
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Стига сте писали глупости! Пишете повече неща за МЕН!
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
идеологията на десните партии и БСП е богатите да стават все по-богати а бедните все по-бедни. България е по-бедна отвсякога, но в кризата се излюпиха стотици милионерчета, които ще купуват роми и гладни хейтъри за своите благодетели.
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина ми се ще да вярвам, че няма хора, които да си мислят, че тази жена е вариантът България да прокопса. Всъщност, тя е сигурната ни гибел. Най-голямата върти-опашка в историята на политиката.
68
0
 
8
 
! Отговори
Берлускон преди 11 години
Какво толкоз и хареса на тая дърта ***** Барозу,че само лобира навсякъде за нея........ То верно че и той не е първи хубавец, *** толкова хубави с****и колкото се чува из европарламента чак да прави тя.... *** евала, щом може......
67
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те левите я докараха кризата. Затова гласувайте за десните БСП, СДБ, ГЕРБ и сие. Във Франция имат малко повече мозък и пратиха Саркози на море. Трябва ни истинска европейска лява партия и да се спасява страната.
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аидеееее пак фишеци за електоратааидеееее гледаи народе сеир петрола надолу - бензина при нас немърдагаз надолу - при нас нагоре тока от ВЕИ надолу - вдигаме за хората газ народе гледаи сеир по интернета и по телевизора145 евро -мин.заплата 72.50евро мин пенсия ураааааа народе - гласуваи , избираи партии , избираи политици с 23 години стаж те да командват , а децата им да живеят в чужбина ние да плащаме - те да крадат ...избираиии народе не останахаааааа
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева ще е готова на коалиция едновременно и с Атака и с ДПС, само да е на власт. Помнете ми думата.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се появи водач и партия,която ще обърне нещата на полза роду народа веднага ще го познае , защото много изстрада и е помъдрял,вече на *** невярва!!!

Спонсорирани публикации